• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni kibarca uyardığımı hatırlıyorum :olmaz: bidaha söylememe gerek yok sanırım :umursamaz:

Ben hiçbişey dememişken biri bana fesat diyo sonra ben uyarılıyorum ilginç -tatlicadiarzu-
Benden sonra dört kişi daha yazmış benimle aynı fikirde olanlar ama sadece fesat benim iştee mirmirmirmir

Ya nıye tartıŞıyorsunuz arkadaŞlar hem kedının aÇtıĞı konularda ne var ne olmuŞta hakaret edıyorsunuz bu forum selbest herkes dÜŞÜncelerını paylaŞır burada kımsenın fıkrı kımseye uymak zorunda deıl fıkır anlaŞmadıĞı ıÇınmı bunca kalp kırma ne kadar ayıp ama

Ben hiçbişey dememişken biri bana fesat diyo sonra ben uyarılıyorum ilginç -tatlicadiarzu-
Benden sonra dört kişi daha yazmış benimle aynı fikirde olanlar ama sadece fesat benim iştee mirmirmirmir

ewet yazmış ama 1 kere yamışlar yorumlarını senin gibi herşeye cevap yazmamışlar sen de 1 kere kendi yorumunu yazsaydın adın fesata çıkmazdı güzelim yerimseniben

:olmaz::olmaz::olmaz:Çok ayıp!Belki böyle bir incelikten haberi yoktur ya da devamlı kendini gösterme çabası içindeyse özellikle yapıyordur.Aman boşver herkes onu ayıplar.Düğünde asıl olan gelindir.Bütün gözler gelinin üzerindedir nasıl olsa.Takma kafana!

Ya nİye tartıŞıyorsunuz arkadaŞlar hem kedİnİn aÇtıĞı konularda ne var ne olmuŞta hakaret edİyorsunuz bu forum selbest herkes dÜŞÜncelerİnİ paylaŞır burada kİmsenİn fİkrİ kİmseye uymak zorunda deİl fİkİr anlaŞmadıĞı İÇİnmİ bunca kalp kırma ne kadar ayıp ama

Savunma mekanızması işte böcüğümmm zemuszemus
Hani hiç alakası olmayan bi konuyu ortaya çıkaerıverirsin ya o iştee kaydirigubbakcemile3

ewet yazmış ama 1 kere yamışlar yorumlarını senin gibi herşeye cevap yazmamışlar sen de 1 kere kendi yorumunu yazsaydın adın fesata çıkmazdı güzelim yerimseniben
ben ilk yazdığımda benim yorumum alıntılanmadı mı peki???CADIARZU
yarışmaya fotonu koymuşsun unutma derimm.Geçmişine bakıldığında görülüyor nerelere yazdığın dimi,senin gibi 100 tane far sürüp topiklerde gezmeme gerek yok.Ayrıca ilarzunun tırnağı olamazsın.Sonuncu olmaya layıksın

geçmişimdekileri yaşadıklarımı güzel gözlerimi kıskanıyorsun demek ay ne hayranım varmışşş zemuszemus
ilarzunun tırnağı olamazsın kelimeni ilarzum duymasın da nede olsa öğrencisiyim hani ona yağ yapıcam diye durumu başka şeye çevirme bacımmm :bbo:

camomilee okudum okudum duramadim, konu ile arkadasin onceki
konulari arasinda nasil bir baglanti var ben cozemedim de,
erkek arkadaslariymis o konu baska topikte kaldi, her topigin yeri ayridir
hala diyecek sozun varsa gider o topiklerde yazarsin, bana alakasiz geldi tutumun...

:olmaz::olmaz::olmaz:Çok ayıp!Belki böyle bir incelikten haberi yoktur ya da devamlı kendini gösterme çabası içindeyse özellikle yapıyordur.Aman boşver herkes onu ayıplar.Düğünde asıl olan gelindir.Bütün gözler gelinin üzerindedir nasıl olsa.Takma kafana!

ayıplanacağı kesin aileme üniversiteden arkadaşlarıma bu konuyu anlattımda ayıpladılar görümcemin durumu vahim gözüküyor belki vaz geçer beyaz giymekten giyersede yorumlara açıktır demektirkaydirigubbakcemile4

ya arkadaşlar bu kadar küçük şeylere takılmayın...
kimse beyaz giyemezmiş de kimse kırmızı giyemezmiş de
ablamın düğününde diğer ablam da beyaz bir elbise giydi hiçbirimizin aklından böyle birşey geçmedi bile
sonuçta gelinlik farklı bişey beyaz elbise farklı bişey
inanın 40 yıl düşünsem böyle bişeyi aklıma getirmem :umursamaz:

ayıplanacağı kesin aileme üniversiteden arkadaşlarıma bu konuyu anlattımda ayıpladılar görümcemin durumu vahim gözüküyor belki vaz geçer beyaz giymekten giyersede yorumlara açıktır demektirkaydirigubbakcemile4

canım benim
çok kafana takıyorsun..
içini rahatlacaksa konuş görümcen ile vazgeçer belki beyaz giymekten...

hahahah,ilarzuya mı yağ yapıcam,merhabam bile yok.Öğrencisi misin puahaha.Sen daha burda anlatılanları öğrenemiyorsun.Öğrenecek başka şeylerin var,makyaj en sona kalsın.Yağ yapıcam diyeymiş hahahah,niye ilarzu makyaj okulu mu açıyor,bedava kurs mu kazanırım hahaha.Ya sne ne komiksin ya,içindeki kötülük dışına yansımış harbiden.Öğrencisi olduğun insana benzemenin imkanı yok,ne için benzeyebilir ne dışın.Saçmalığa bak İlarzu duymasın nede olsa öğrencisiyim diyor hahaha.

Ayyy senle kafamı yoramıcam çünkü sende olmayan bişeyden dolayı tartışamam hadi gülümm byyy :gitme:

bencede damatta takım giyiyo ve genelde erkeklerin geneli takım giyer gelir dügüne ve damadın bu kadar takacagını sanmıyorum:)

demi ya :lepi:

secil_ipek süpersina.s.

erkekler hiç takmıyor bu konuyu

kadınlar a dan z ye tartışıyor

saçı aynı model yaptıranlarda görgüsüzlerdir kesin:delphin:

hele görümce ise aman Allah ım öldürülseler yeridir şakkıdı

bence gereksız bır endıse ıcerısındesın cnm..
bu kadar detaycı olmayın ya ne var gıyerse gıysın, sen gelın o gorumce dugune gelenlerın hepsı bunu bılıyor netıcede dımı !!

bu tarz seylere takılan ınsanlara komplekslı derdım hep sen yapma barı kendını bılıyosun sonucta dugun senın dugunun bosver bu detayları Allah askına, kendıne guvenın varsa guzellık takıntın yksa gereksız bır ayrıntı..

hahahah,ilarzuya mı yağ yapıcam,merhabam bile yok.Öğrencisi misin puahaha.Sen daha burda anlatılanları öğrenemiyorsun.Öğrenecek başka şeylerin var,makyaj en sona kalsın.Yağ yapıcam diyeymiş hahahah,niye ilarzu makyaj okulu mu açıyor,bedava kurs mu kazanırım hahaha.Ya sne ne komiksin ya,içindeki kötülük dışına yansımış harbiden.Öğrencisi olduğun insana benzemenin imkanı yok,ne için benzeyebilir ne dışın.Saçmalığa bak İlarzu duymasın nede olsa öğrencisiyim diyor hahaha.

Ayyy senle kafamı yoramıcam çünkü sende olmayan bişeyden dolayı tartışamam hadi gülümm byyy :gitme:

senin tartışacak bişeyin yokki,yalan yazdığım tek bişey varsa söyle.Güle güle.Ha beyaz elbisene duvak gerekirse buluruz merak etme ,makyajını İlarzuya yaptırırız,benim düğünüme gelirsin ,güleriz

Arkadaşlar Üslubunuza Dikkat edin biraz
Yönetime bildirildi
Devam edecek olursanız Ceza alırsınız.

Ban ban mi yapiyoruz yesilim abla kaydirigubbakcemile3

ben görüşümü söyleyim çıkayım. amanın burası çok karışmış. .
şahsen bir gelin o önemli gününde ön plana çıkmak ister. farklı olmak ister herkesten.. beyazda gelinlerin sembolü ya. .
şahsen biraz daha ince düşünüp o gelini arka planda bırakmamak için ,farklı renkler giyip o beyaz rengide o güzel geline bırakmak gerek diye düşünüyorum.

tuvaletli beyaz 2 bayan. hangisi gelin. ha,şu duvaklı sanırım . gibi şüphelere davetlilerin düşmemesi için tabii.

ecrin aynen ben de öyle düşünüyorum... bu tür şeyler bana çocukça geliyor...
bunu bir de görgüye bağlamışsınız, ona da şaşırdım doğrusu :delphin:

demi ya :lepi:

secil_ipek süpersina.s.

erkekler hiç takmıyor bu konuyu

kadınlar a dan z ye tartışıyor

saçı aynı model yaptıranlarda görgüsüzlerdir kesin:delphin:

hele görümce ise aman Allah ım öldürülseler yeridir şakkıdı

erkekler kadınlar kadınlar kadar ince eleyip sık dokumuyorlar .erkelerin giyebileceği belirli kıyafetler var davetlerde düğünlerde ,kadınların ise birçok ve farklı şeyler giyebilme seçeneği var yanılmıyorsam. konumuz erkekler değil kızlar:umursamaz:

erkekler kadınlar kadınlar kadar ince eleyip sık dokumuyorlar .erkelerin giyebileceği belirli kıyafetler var davetlerde düğünlerde ,kadınların ise birçok ve farklı şeyler giyebilme seçeneği var yanılmıyorsam. konumuz erkekler değil kızlar:umursamaz:

anlıyorum seni fakat çok abartmıyor musun ?

o gun gelin olan sensinopuyorumnanaktan

herkeste farkında bununzemuszemus

o güzel gününü niye böyle birşey için mahvediyorsun kişakkıdı

bak şimdiden sinirlerin bozuk:1ninca:

olayı görgüye falan bağlamanız yanlış... abartma olan hadiseleri bu güzel gunlerin tadını çıkarrrr

daha görümcenle atışacagın bi yıgın hadise yaşayacaksın

sen şimdiden böyle önemsiz bi knuya bu kadar büyük tepki verirse halin duman laelaelaelaelae

Back