Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozaman bence se n krem gelinlik al..
çok hoş krem gelinlikler var..

aynen bence de öyle. krem renkli gelinlikler daha moda ve cok güzel duruyor. bence eskidendi... iste gelin beyaz olmaliymis... ablaminki de öyleydi, yani krem rengi. süper duruyordu valla

ecrin aynen ben de öyle düşünüyorum... bu tür şeyler bana çocukça geliyor...
bunu bir de görgüye bağlamışsınız, ona da şaşırdım doğrusu :delphin:

bılmıorum bana bu dusunceler ters gelıyor...

kuzenım nısanlandı 2 ay once nısanlısı ben basta olmak uzere dıger bayan kuzenlerımızı hatta goruncesını bıle acayıp sınır ettı.. nısan oncesı afıyelerımızı gosterınce bırbırımıze sen bunu gıyme daha guzel olucaksın,sen şunu gıyme benımkının rengıne benzıyor dıyıp durdu hepımız sınır olduk ve acıkcası kendısınden soguduk..
nısan gunu salona gırdık tebrık etmek ıcın masasına gıdıp kendısını opunce kulagıma 'ben bu abıyeyı gıyme benden guzel olucaksın dememısmıydım ' dedı..ınanın kızlar abarttısız aynı bole dedı daha beter gıcık oldum... nısanlanan sensın butun ılgı ıster ıstemez zaten senın ustunde ne dıye hem kendını hem baskasını huzursuz edıyosun kı.. neyı ıspatlama calısıyorsun.. herkese anlattım yaptıgını nısanlısı (kuzenıme ) bıle.. herkes yadırgadı... hala konusu acılır konusulur..

cnm bence takılma boyle seylere hıc hos dgl bırak ne gıyerse gıysın.. nişanlını da bos yere huzursuz etme.. (şahsi fıkrımdır.. )

kaydirigubbakcemile3
58432707.jpg

sen de siyah gelinlik giy.görümcen şok olsun :roflol:

önce mutlulular dilerim,nezaketen beyaz giyilmemesi gerekiyor düğünlerde,ben böyle bilirim.Damatlıkta kıyaslanması yanlış olmuş,zaten erkek takımları damatlığa benzer,genelde o giyilir.Yakın bir akrabaysa yanyanada gelicekler sık sık,2 beyaz hoş olmaz,bide beyaz ceket pantalon giymekle beyaz abiye giymek aynı olmuyor.Beyaz abiyeler gelinlik gibi oluyor,zaten gelinlik dediğinizde beyaz elbise,etek kısmı düz inenlerde var artık.Yani tiril tiril akşam gezmesine gider gibi elbise giymeyeceğinize göre düğüne giderken ,abiye olacağı için gelinlik havası olacaktır.O gecenin yıldızı gelin olmalıdır.Hiç beyaz abiye giyen görmedim ben düğünde,birsürü renk var,çok görmemek lazım düğün gecesi için beyaz giymemeyi.

aynen bence de öyle. krem renkli gelinlikler daha moda ve cok güzel duruyor. bence eskidendi... iste gelin beyaz olmaliymis... ablaminki de öyleydi, yani krem rengi. süper duruyordu valla

gelinliğim zaten kırık beyaz olucak hepinizin dediği gibi gözler benim üzerimde olucak bununda bilincindeyim görümcemin dikkat çekme çabasını anlayamıyorum ben allı pullu kuruklu bi elbise nedemek ya bide diktiriyo yani düşünün gelin arabama da binerse hiç şaşırmicam 1 gelin 1 gelincik iner arabadan artık :roflol:

düğünlerde küçük kız çocuklarına gelinlik giydirirlerdi onlara sinir olurdum öyle bişeyle karşılaşıcam diye korkarken böyle bişeyle karşılaştım:bbo:

sende amma abarttin heee... bide de cocuklarda yarisir gelinlerle diye... tam olsun

bence ortada kıskanlık ve kendine güvensizlik var ki zaten şimdiden görümce gelin davasını baslatmıs arkadas sonucta sorun görümcem olması demesinden anlasılıyor ve dikkat ettiyseniz sadece görümceye yüklenirsek memnun yaaa evet görümcen görgüsüzmüş dersek yazan arkadasa tesekkür bosver giysin dersek kötü olmusuz böyle topik olmaz her türlü görüse acık olmayacaksak yazan hanımlara saygı duymayıp tersleyeceksek artık buraya sadece onaylayanlar yazsın böylede sacmalık görmedim konu sahibi birde arkadasları yatıstırsa diyorum
kedi arkadasımıza katılıyorum eger o görgüsüzse bende görgüsüzün dik alasıyım ve bundan sonra yaz -kıs beyaz giyeceğim kaydirigubbakcemile2

sende amma abarttin heee... bide de cocuklarda yarisir gelinlerle diye... tam olsun

öylesine bi düşünceydi benim için yazmak istedim yazdım kıyaslama olsun diye yazmadım bunu kıyaslama olarak anladıysanızda oda sizin anlayışınız yerimseniben

ne ayıp ya nekdar saldırgansınız eleştiriyi kabul etmiyosan böyle bi topic açmayacaktın burda millete saldırıyorsun görümcene allah sabır versin derim.kim ne söylese tersliyorsun kocaman insanlarız yakışmıyor yaa. şurda iylikle sana boşver takma diyolar cahillikle görgüsüzlükle suçluyorsun sence kim görgüsüz.

ne ayıp ya nekdar saldırgansınız eleştiriyi kabul etmiyosan böyle bi topic açmayacaktın burda millete saldırıyorsun görümcene allah sabır versin derim.kim ne söylese tersliyorsun kocaman insanlarız yakışmıyor yaa. şurda iylikle sana boşver takma diyolar cahillikle görgüsüzlükle suçluyorsun sence kim görgüsüz.

:1no2::1no2::1no2::1no2:

sonuç ??

konu sahıbı topıcı ne amacla actınız ? soyledıklerımız tatmın ettımı sızı yoksa kafanıza takmaya devammı edıceksınız ?

candy 43 seni gercekten alkıslıyorum alkisalkisalkis burda fikrimizi söyledik diye işitmediğimiz laf kalmadı ben kac senelik evliyim bazı seyleri yasamıs hanımlar olarak fikrimizi beyan ettik etmez olaydık

aman be cnmmm boşver giyen giysin eğerki bunu dile getirirsen bu sefer darılmalar küsmeler olucak düğün öncesi senin daha çok moralin bozulucak emin ol sen o gece bir numara olucaksın isterse bestmodel olsun görümcen :)) hayırlısı olsun

ayrıca kedi arkadasımızada cok ayıp edildi daha önce yasadıgı bir sorunu burda anlatıp ,dertlesmiş ve suan burda desifre edildi demek derdimizi burdada anlatamayacagız sonra yüzümüze vurulabilir ben cok üzüldüm :1no2:

bence ortada kıskanlık ve kendine güvensizlik var ki zaten şimdiden görümce gelin davasını baslatmıs arkadas sonucta sorun görümcem olması demesinden anlasılıyor ve dikkat ettiyseniz sadece görümceye yüklenirsek memnun yaaa evet görümcen görgüsüzmüş dersek yazan arkadasa tesekkür bosver giysin dersek kötü olmusuz böyle topik olmaz her türlü görüse acık olmayacaksak yazan hanımlara saygı duymayıp tersleyeceksek artık buraya sadece onaylayanlar yazsın böylede sacmalık görmedim konu sahibi birde arkadasları yatıstırsa diyorum
kedi arkadasımıza katılıyorum eger o görgüsüzse bende görgüsüzün dik alasıyım ve bundan sonra yaz -kıs beyaz giyeceğim kaydirigubbakcemile2

okuduysanız eğer bütün üyelerin mesajlarını bekliyorum demişim .mesajımda görümceme kötü şeyler yazıp beni haklı çıkartın beni sevindirin diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum her türlü yorumu okuyup değerlendiriyorum bu değerlendirmelrimin çoğunu burda belirtmesemde bu böyle bu konuda iyi kötü herhesin fikrini almak için yazdım ben bu yazıyı yetişe bildiğim kadar herkese cevap yazmaya çalışıyorum malum iş başındayım zor oluyor herhese cevap yazmak konuyu çok alakasız yere getirmişsiniz kendine güvensizlik falan kendime güvenim olmasaydı böyle bi sayfada açmazdım eleştiriye açık bir insanımdır buda sizin yorumunuz ben kendimi bildikten sonra sorun yok canımyerimseniben

ayrıca kedi arkadasımızada cok ayıp edildi daha önce yasadıgı bir sorunu burda anlatıp ,dertlesmiş ve suan burda desifre edildi demek derdimizi burdada anlatamayacagız sonra yüzümüze vurulabilir ben cok üzüldüm :1no2:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis gerçekten çok ayıp hayatta en nefret ettiğim şey bi insann ayıbını başına kakmak hadi burası sanal alem bi insanın en büyük ayıbı bu bence iyiyken güvenip anlattğın bişeyi küsünceona buna anlatması başına kakması kız derdini anlatmış fikirleri ters düştü diye kızın sicilini araştırp burda onu söylüyolar :1no2:

Siyahlazezar
konu açtınız, size ters gelen her yoruma ters cevaplar veriyorsunuz...

konu açarken eleştirilere göğüs gereceksiniz...germeyecekseniz konu açmayacaksınız...

istemediğiniz durumlarda, haber verin konuya kilit vuralım. böyle cevaplarla konu devam edemez

Back
X