Görümcem dudağımı patlattı

O görümceyi abiyi ver kknın eline ibreti alem için ıslaaatıp ıslaatıp dövelim sonra köprüde sallandıralım

ahhh keşkeeeeeeeeeeee :)))))))ağız burun dalcammm :)
buarad arada arayan soran yok rahatızzz onlaqr aramaz ıse esım gıtmezz inş.

Bence siz hepiniz çok enteresansınız. 1i 2si değil ki hepsi pataküte birbirine girişiyor. Bu aileden bir pırlanta yetişmeyeceğine göre ve sizin de onlardan geri kalır yanınız olmadığına göre yakındır evde hırgürler. Bence işin anlatmadığınız kısmı da var.

iletmediğim ne kısmı olabılır emrak ettım ...

herşeyi açık açık yazdım baştan sona istenmediğim baştan belliydi herşeyde kavga gürültü çıkıo yazdım. ama ben bu güne kadar hep sustum bu ılk kavgamız degıl ama her seferınde barısıldı en sonkı kuslugumuz 4 ay surdu..

enteransandan kastın ne onu da anlamadım....

Canım öncelikle geçmiş olsun.Bundan sonra o seviyesiz insanlarla görüşmezsin herhalde.Eşinin yanında sana destek olması çok güzel.Sakın arayıp sorma,ararlarsa cevap verme.Bazı insanlar böyle işte tutarsız dengesiz..Sen yardım etmek amacıyla gitmişsin karşılaştığın şu tavra bak.Annesini o kadar düşünüyorsa görümcen götürseymiş hastaneye.Çok sinir oldum ya münasebetsizler.

teşekkür ederim cnmmm aynen artık gorusmeyecegım esımede soledım sen ıstersen gorusebılırsın ama evıme v.s gelmesınler ıstemıorum dedım sımdılık o bnde gorusmıycem desede elınde sonunda barısıcak bılıorum

Kesinlikle barışacak canım sen onu engelleyemezsin.Benim konuma bir göz at manyak görümcem bana neler yaptı üstelik bizimle yaşıyor.Ama eşim her ne kadar bana hak verse de bir yerde kardeşi yani.Uzun lafın kısası biz karşı tarafa göre el kızıyız haklı da olsak haksısız üzgünüm böyle durum

Kayınvalidenizi hastaneye götürmeye gitmişken görümcenizin yumruk atması, kaynınızın akadan gelip vurması, tüm bunların sonrasında bir de kayınvalidenizin gelip tokat atması enteresan değil de ne peki? Birdenbire kim böyle dövüşür ki.Akıl sağlığı mı bozuk herkesin.Bir sürtüşme, bir laf bir söz olmuştur belki tüm bu çirkinlikler yaşanmadan önce.Yanlış da anlamayın asla ve asla bişey dedin hakettin de saldırdılar gibi bişey demiyorum.

haklısın el kızıyız belkı dedın gıbı ılerıde onlar kıymete bıner bılmıorum ama sımdılık pek ole degıl ve bunu kıskanıolar..

cnm sen kacırmıssın bız bu olaydan bır hafta once gorumcem annesıne vurdu para mevzusuna bende esıme sıkayet ettım esım ve abısı kardesıne bagırdılar (vurmadılar) o gunden sonra ben hıc gıtmedım taaki abısı k. valıde hasta gelın dıyene kadar o akşam ben maaşım almıstım yemege cıkıoduk yarı yoldan donup gıtık evın onune gelıncede esım dedıkı bızım arabanın yag kısmı bozuk ses cıkıo yag akıtıo ben bakıp hemen gelırım sen annemı hazırla dedı cıktım eve k. valıdeme hadı cantanı alım cıkalım derken gorumcem baktım odadan fırlayıp senın ne ısın s.git bu eve gelme ıspıyoncu senı ne ılgılendır annemle olanlar derken yumruk attı bende refleksle ustune atladım ama abısı ben varken sanamı kaldı dıyerek kafama vurdu ...bole işşteee yazarken bıle gene sınırım cıktııı

Ne aileler var...
Empati kurayım dedim beceremedim... Ben olsam napardım dedim, öyle kv'yide, görümceyide fena sallardım.. Size bilgi veren polislerin de aklına şaşayım. Kimin evinde olursa olsun bir şiddet uygulanmış. Hastanaden bir darp raporu alır ardından da gider savcılığa dilekçe verirdim. Sonuçta siz de o evin kızısınız dolayısı ile o evde misafirsiniz e hakaret ettiğine dair şahitler de var..

ve neyi merak ederdim biliyor musunuz, ben darp raporunu alıp şikayetçi olduktan sonra (muhtemelen kamu davası filan da başlıyor akabinde..) eşim hala benim tarafımda olur muydu? sizin yanınızda olursa ne ala araya kırk padişah soksalar kapıyı duvar ederdim hayatıma sanırım onlardan uzak gerekirse başka bir semtte/şehirde devam ederdim...

cnm ben bu zamana kadar kendıme dagır kabullenemedım bu olayı sankı kabustu o gun ben hıc bole seyler yasamadım yasayacam aklıma gelmezdı ama cahıl bır aıleyle karsı karsıya olunca daha neler ıle karsılacagımı kestıremıorum evımı tasımayıı oleee cokkkkk istiyorumkııı ama ısler yuzunden kıpırdayamıorum ama onume osle ıyı bır ıs cıksa kesın gıderdım hayatımdanda onları cıkardım sıldım karsılassak bıle aynı mah. cogunluk ısteyım bır pazar evdeyım o gunde araba ıle dısarı cıkarım gormem ama olduda markette pazarda gordum ıkı cıft lafım var onlara..... ve ne onlar benm evıme ne bn onlara....
diyeceğim ıkı cıft lafım ıse ne olume ne dırımeee bundan sonra beni yok sayın benim cahıl ınsanlarla ısım olmaz bu kım olursa dıycem.. esımlede ayıramıycaksınız bu mutlulugu sıze yasatmayacagım dıcem cekıp gıdıcem....

okurken ohaaaa felan oldum yani .ben olsam o kızı par ça lar dmmmmmmm.şunu yap bunu yap demıycem iletişimi kopar sadece

Resmen sizi KISKANIYORLAR
ben bunu anladım..
Eşiniz sizin dediğinizde sizi seviyor ya çekemiyorlar! Kıskanıyorlar
Yoksa size niye böyle adice saldırsınlar? Sizde ana kuzususunuz..kesinlikle görüşmeyin onlarla eşinizde kessin diyaloğunu, tavır alsın sonuçta eşisiniz..
İnanılmaz bir şekilde terbiyesizlik yapmışlar ..

İstenmeyen gelin olmak çok zor.. Bunu çok iyi bilirim! Benimde başımda var çünkü bu tip bir aile..
Resmen düşmanım hepsi ellerinde olsa bir kaşık suda boğarlar beni!
Tek suçum: eşimin beni sevmesi sayması...

Geçmiş olsun sizede..

hepsi bölemi olrya,anlamıorum bu ne kıskançlık.ne çekememezlikya.,,eşin barışsa bile sen sakın barışıp gitme ewlerine,eşin mukakkak barışır,peki bunları ailene anlattınmı anlatmalısın seni arkanda olduklarını bilsinler..

bence ilerde ne derlerse desinler affetmeyin bir daha da görüşmeyin, yani ne gerek var böyle acayip insanlarla hayatınızı tehlikeye atmaya

teşekkür ederim zaten bu erkek aılelerı nedense cogunluk boylee kıskanclıklarından kuduruolar ama ben ınatlarına esımle cok ıyım c.t akşamı ablası aradı bu olayla alakası yok ve ben ona artık gorusmek ıstemedımı ve benım evıme gelmemelerını soledım oda emınım demıstır bana hak verıo ama oda seytandır o yuzden onada soledım artık bnm esımden baskası umrumda degıl ben sıldım onları sızde sılın benı dedım.......
anlattım annem cok uzuluo ama esımı cok sevıo ona soledı zaten artık son hatte bırdaha olursa olamaz ama polıse gıdıcem dedı o aksam kaynanamların evın onune gıtık ama esım dondurdu annem cıkıp ıkı laf edıcektı
bence ilerde ne derlerse desinler affetmeyin bir daha da görüşmeyin, yani ne gerek var böyle acayip insanlarla hayatınızı tehlikeye atmaya

zaten ben tepkimi belirtim aılesıne dahi soledım sıldım sızı dıe bıttıler artık cocum bıle olsa bıttı esim gorusebılır ama oda hemen barısmaz ama ılerde barısır aılesı yanı

hayır anlamıyorum bu insanları canım sana gelince sen zaten çalışıyosun ve kimseyide görmüyosun ki çalışmasanda görmeni gerektirecek bir durum yok onları ,eşin sana destekçiymiş,e sorun ne ozamn boşver eşinin ailesi tarafını şunu unutma et tırnaktan ayrılmaz önemli olan seni savunması sen şuan gitmezsen bile olaydurulduktan sona bile eşin için gitsen elinden geldiğince onun yanından ayrılma ve tek gitme yanlız kalma onlarla bu nasıl aileler ya yazık ya gelin alıyosunuz kendinize köle almıyosunuz eşin onlarla barıştığı zamandada ona tepki gösterme neticede o annesi sadece kimsenin sana baskı uygulamasına izin verme kocan dahil
ki anlattıklarına göre de gayet mülayim bir adam sen bence eşini istediğin gibi çekip çevirebilirsin allaha havale et geniş ol bundan sonraki hayatında sorun yaşamaman dileği ile

Ohaaaaa bu ne manyakliktir ya allah yardımcın olsun canım en güzeli böyle insanlardan uzak yerlerde oturmak esın görüşse bile mecburen az görüşürler anlamıyorum cocuğunun huzurunu bozan aileleri anlamıyorum

Bence bu tarz olaylarda maşa varken kendiniz saldırmayın.
Ben olsam gidip direk darp raporu alır gerekeni yapardım. Pisliğe bulaşmayın üzerinize sıçrar çünkü.

merhaba kızlar yeni gelişmelerden haberdar edeyim sizi
dün geceye kadar kimse kimseyle görüşmüyordu dün eşimin bir diğer ablası arayıp eşimi çağırdı evlerine onla bir problemiz yoktu zaten herneyse eşim gitti ablasında annesi varmış eşim zaten annemi özledim diye bir kaçkez söyleniyordu çünkü ablası hep annem çok hasta iyice zayıfladı fılan dıye vıcdan yapıodu eşime dün eşim annesini görmüş baya ağlamışlar eşimin dediği ama eşim demişki bundan sonra kalpp la kimse görüşmeyecek ne siz ne o artık yeter karımı ezdiniz ben gelir seni görürüm demiş. 1 saat kaldı orda sonra beni aradı hazırlan gs kutlamaya cıkalım dıe benn gıyındım cıktım annemle gorustum dıyınce benım suratım dustu yol boyu konusmadım ama kardesım vardı arabada pek belı edemedım eve geldık ben devam ettım surat asmaya esımde kalpp artık senı gorusturmıycem ben annemı gorucem surat yapma dedı bende elımde degıl olanlar cok basıt degıl hazmedemıorum dedım. sonra uyuyalım dedı gıtık ben dondum arkamı bır sure konusmadık esımde naz yaptı usuorum sarıl fıln dıe dondum sarıldım basladım aglamaya ve dedım sey senı kımse benım kadar sevemez ama gururum ock kırıldı eger o kardesın ve abınle barısırsan senle bosanırım dedım.. oda grusmıycem dedı bılmıorum bılmıorum bılıorum.. sizce bundan sonra neyapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…