O görümceyi abiyi ver kknın eline ibreti alem için ıslaaatıp ıslaatıp dövelim sonra köprüde sallandıralım
teşekkür ederim kızlarr
aynen keskeee agzını yuzunu patlataydım ama ben tektımm onlar benı tutu ben alını tutup kıvırdım ama vuramadım kactııı amaa karsıma cıkmasın yemınlee araba fılan kullanırken cıksa ezıp gecerım o kadar nefret ettım dudam hala bırlesmedı dudağım acıdıkca beddua edıorum
Bence siz hepiniz çok enteresansınız. 1i 2si değil ki hepsi pataküte birbirine girişiyor. Bu aileden bir pırlanta yetişmeyeceğine göre ve sizin de onlardan geri kalır yanınız olmadığına göre yakındır evde hırgürler. Bence işin anlatmadığınız kısmı da var.
Canım öncelikle geçmiş olsun.Bundan sonra o seviyesiz insanlarla görüşmezsin herhalde.Eşinin yanında sana destek olması çok güzel.Sakın arayıp sorma,ararlarsa cevap verme.Bazı insanlar böyle işte tutarsız dengesiz..Sen yardım etmek amacıyla gitmişsin karşılaştığın şu tavra bak.Annesini o kadar düşünüyorsa görümcen götürseymiş hastaneye.Çok sinir oldum ya münasebetsizler.
iletmediğim ne kısmı olabılır emrak ettım ...
herşeyi açık açık yazdım baştan sona istenmediğim baştan belliydi herşeyde kavga gürültü çıkıo yazdım. ama ben bu güne kadar hep sustum bu ılk kavgamız degıl ama her seferınde barısıldı en sonkı kuslugumuz 4 ay surdu..
enteransandan kastın ne onu da anlamadım....
haklısın el kızıyız belkı dedın gıbı ılerıde onlar kıymete bıner bılmıorum ama sımdılık pek ole degıl ve bunu kıskanıolar..Kesinlikle barışacak canım sen onu engelleyemezsin.Benim konuma bir göz at manyak görümcem bana neler yaptı üstelik bizimle yaşıyor.Ama eşim her ne kadar bana hak verse de bir yerde kardeşi yani.Uzun lafın kısası biz karşı tarafa göre el kızıyız haklı da olsak haksısızüzgünüm böyle durum
Kayınvalidenizi hastaneye götürmeye gitmişken görümcenizin yumruk atması, kaynınızın akadan gelip vurması, tüm bunların sonrasında bir de kayınvalidenizin gelip tokat atması enteresan değil de ne peki? Birdenbire kim böyle dövüşür ki.Akıl sağlığı mı bozuk herkesin.Bir sürtüşme, bir laf bir söz olmuştur belki tüm bu çirkinlikler yaşanmadan önce.Yanlış da anlamayın asla ve asla bişey dedin hakettin de saldırdılar gibi bişey demiyorum.
Ne aileler var...
Empati kurayım dedim beceremedim... Ben olsam napardım dedim, öyle kv'yide, görümceyide fena sallardım.. Size bilgi veren polislerin de aklına şaşayım. Kimin evinde olursa olsun bir şiddet uygulanmış. Hastanaden bir darp raporu alır ardından da gider savcılığa dilekçe verirdim. Sonuçta siz de o evin kızısınız dolayısı ile o evde misafirsiniz e hakaret ettiğine dair şahitler de var..
ve neyi merak ederdim biliyor musunuz, ben darp raporunu alıp şikayetçi olduktan sonra (muhtemelen kamu davası filan da başlıyor akabinde..) eşim hala benim tarafımda olur muydu? sizin yanınızda olursa ne ala araya kırk padişah soksalar kapıyı duvar ederdim hayatıma sanırım onlardan uzak gerekirse başka bir semtte/şehirde devam ederdim...
teşekkür ederim zaten bu erkek aılelerı nedense cogunluk boylee kıskanclıklarından kuduruolar ama ben ınatlarına esımle cok ıyım c.t akşamı ablası aradı bu olayla alakası yok ve ben ona artık gorusmek ıstemedımı ve benım evıme gelmemelerını soledım oda emınım demıstır bana hak verıo ama oda seytandır o yuzden onada soledım artık bnm esımden baskası umrumda degıl ben sıldım onları sızde sılın benı dedım.......Resmen sizi KISKANIYORLAR
ben bunu anladım..
Eşiniz sizin dediğinizde sizi seviyor ya çekemiyorlar! Kıskanıyorlar
Yoksa size niye böyle adice saldırsınlar? Sizde ana kuzususunuz..kesinlikle görüşmeyin onlarla eşinizde kessin diyaloğunu, tavır alsın sonuçta eşisiniz..
İnanılmaz bir şekilde terbiyesizlik yapmışlar ..
İstenmeyen gelin olmak çok zor.. Bunu çok iyi bilirim! Benimde başımda var çünkü bu tip bir aile..
Resmen düşmanım hepsi ellerinde olsa bir kaşık suda boğarlar beni!
Tek suçum: eşimin beni sevmesi sayması...
Geçmiş olsun sizede..
anlattım annem cok uzuluo ama esımı cok sevıo ona soledı zaten artık son hatte bırdaha olursa olamaz ama polıse gıdıcem dedı o aksam kaynanamların evın onune gıtık ama esım dondurdu annem cıkıp ıkı laf edıcektıhepsi bölemi olrya,anlamıorum bu ne kıskançlık.ne çekememezlikya.,,eşin barışsa bile sen sakın barışıp gitme ewlerine,eşin mukakkak barışır,peki bunları ailene anlattınmı anlatmalısın seni arkanda olduklarını bilsinler..
bence ilerde ne derlerse desinler affetmeyin bir daha da görüşmeyin, yani ne gerek var böyle acayip insanlarla hayatınızı tehlikeye atmaya
kızlar şuan o kadar sinirliyim kiii elim ayağım titriyor....
yanlış yazarsam afola...
en baştan anlatayım ben....
21 yaşındayım 2 yıllık üni mezunu muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum. eşimde ortaokul mezunu ve şöförlük yapıyor. küçümsediğimden değil anlatabılmek için yazıyorum. 1 yıl olacak evlenelı...
7 yıllık da ılıskım yanı kucuklukten berı asık oldum adam ıle evlıyım..
ama ılk gunden bu yana hiç istenmedim taki çıkarken de başlıyor ama ole bole isteme oldu nişan yapıldı. asker yolu bekledim 15 ay nişanlı olarak ozaman da cok sorunlar yasadım esımın benle yasıt kız kardeşi var benle yasıt veee cokkkk kıskanc ne yaparsam yapayımmm bır fesatlık peşindee.
biraz karışık anlatıyorum galıba ama cok sınırlıyım bastan anlatmaya çalışıyorum.
evlendıkten sonra esım bunlarla ortak bır ıs kurdu fakat yapamadılar esım ayrıldı baska bır ıse basladı fakat bunlar hep benım yaptımı benı doldurdumu dusunduler. eşim 7 kardeş bu sebepten evimin kapısında gelıp o.... diye kufur ettıler. bu sbebepten ben o 2 ablasıyla gorusmuorum esımde bırıyle gorusuo ama gorurse dıgerı ıle hıc gorusmuor.
her neyse bu sekılde devam edıorduk ama bnm kayınvalıdem cocuk gıbı hep ılgı beklıor bızde ıdare edııyorduk. bırgun ben oturmaya gıtım esımle ama esım daha sonra abısı ıle dısarı cıktı ben evde kaldım. o gun benle yasıt gorumcem kayınvalıdemle kavga ettı para yuzunden ve kayınvalıdeme vurdu hemıde bırkac kere. ben sok oldum vee o anda esımı arayıp haber verdım onlarda abısı ıle gelıp gorumceme bagırdılar. o gunden sonra ben o eve gıtmedım. taakıı dune kadar...
dun abısı aradı. ve kayınvalıdemın hasta oldunu hastaneye goturmemısı soledı bızde araba oldundan ve bızı arıyorlar. aynı mahç oturuoruz. bende tmm dıyıp cıktık yola. evın onune geldık esım arabanın yagına bakım sen cık annemı al dedı esım ben cıktım ve kayınvalıdem ben gelmıcem hastaneye fılan dıor bende anne hadı gıdelım dıorum yokk. o sırada gorumcem cıktı s...g... bu evden sen nıe geldın dıe saymaya basladı ve bıranda yumruk attı o refleksle gorumceme saldırdım abısı arkamdaan kafamaaa vurdu ve gorumcem kactı dudagım patlamıs o yumrukla ben cıldırdım tabııı nasıl bagırıorum ama tabı kosarak esıme haber verdım ve esım cıldırmıs bır sekılde cıktı yukarı abısıne saldırdı nasıl vurusunuz karıma dıye ve bayaa benı savundu. bır daha gorusmyecem sızınle bıttınız benım ıcın fılan ...
sonra bnm agzımdan nasıl kan fıskırıyor bende soylenıorum tabı os ırada kayınvaldem bana tokat attı senın yuzunden oldu dıyo bana benım ne sucum var saaa ....
esım benı eve bırakıp o sınırle tekrar gıttı annesıne evıne kardesınden hıncını alcaktı ama alamadı cıkarmadılar kımse cıkmamıs kapıya polis cagırmıslar ve esımı polis getırdı eve ...
ama ben sinirmi alamadım hala da ole eşim artık aılemı sıldım dıyor ama ben ınanmıorum bu ılk olay degıl her seferınde bole oluyor ve sonunda bır bahaneyle barısıolar. gecen kı olayımızda 4 ay gorusmedık ama gene barısıldı. bu seferde esım gene bıttı gorusmıcem dıorr ama bılmıyorum. içim içimi yiyorr...
esımden yana hıcc bır sıkıntım yok ben haftanın 6 gunu calısıorum esım 5 gun ve c.t gunu evın butun temızlını yapar a z ye yemek yapar. bana cok destekcıdır saolsun zaten obur turlu katlanamazdım heralde. hafta ıcı yemek olmasın dısardan soler benı hıc yormaz ıstedım yere gıderım gezerım zaten annemın dıbındeyım ev olarak tek sorunum aılesııı ...
boşan dıyen cok olur belki ama baska erkekte olmayan hersey esımde 4 4 lük anlıcagınız aılesine hıcmıı hıc cekmemıs ben ne dersem onu yapar offf bilmiyorumm bilmiyorumm...
sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardım edin neolurr...
çok uzun oldu hakkınızı helal edın
kızlar şuan o kadar sinirliyim kiii elim ayağım titriyor....
yanlış yazarsam afola...
en baştan anlatayım ben....
21 yaşındayım 2 yıllık üni mezunu muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum. eşimde ortaokul mezunu ve şöförlük yapıyor. küçümsediğimden değil anlatabılmek için yazıyorum. 1 yıl olacak evlenelı...
7 yıllık da ılıskım yanı kucuklukten berı asık oldum adam ıle evlıyım..
ama ılk gunden bu yana hiç istenmedim taki çıkarken de başlıyor ama ole bole isteme oldu nişan yapıldı. asker yolu bekledim 15 ay nişanlı olarak ozaman da cok sorunlar yasadım esımın benle yasıt kız kardeşi var benle yasıt veee cokkkk kıskanc ne yaparsam yapayımmm bır fesatlık peşindee.
biraz karışık anlatıyorum galıba ama cok sınırlıyım bastan anlatmaya çalışıyorum.
evlendıkten sonra esım bunlarla ortak bır ıs kurdu fakat yapamadılar esım ayrıldı baska bır ıse basladı fakat bunlar hep benım yaptımı benı doldurdumu dusunduler. eşim 7 kardeş bu sebepten evimin kapısında gelıp o.... diye kufur ettıler. bu sbebepten ben o 2 ablasıyla gorusmuorum esımde bırıyle gorusuo ama gorurse dıgerı ıle hıc gorusmuor.
her neyse bu sekılde devam edıorduk ama bnm kayınvalıdem cocuk gıbı hep ılgı beklıor bızde ıdare edııyorduk. bırgun ben oturmaya gıtım esımle ama esım daha sonra abısı ıle dısarı cıktı ben evde kaldım. o gun benle yasıt gorumcem kayınvalıdemle kavga ettı para yuzunden ve kayınvalıdeme vurdu hemıde bırkac kere. ben sok oldum vee o anda esımı arayıp haber verdım onlarda abısı ıle gelıp gorumceme bagırdılar. o gunden sonra ben o eve gıtmedım. taakıı dune kadar...
dun abısı aradı. ve kayınvalıdemın hasta oldunu hastaneye goturmemısı soledı bızde araba oldundan ve bızı arıyorlar. aynı mahç oturuoruz. bende tmm dıyıp cıktık yola. evın onune geldık esım arabanın yagına bakım sen cık annemı al dedı esım ben cıktım ve kayınvalıdem ben gelmıcem hastaneye fılan dıor bende anne hadı gıdelım dıorum yokk. o sırada gorumcem cıktı s...g... bu evden sen nıe geldın dıe saymaya basladı ve bıranda yumruk attı o refleksle gorumceme saldırdım abısı arkamdaan kafamaaa vurdu ve gorumcem kactı dudagım patlamıs o yumrukla ben cıldırdım tabııı nasıl bagırıorum ama tabı kosarak esıme haber verdım ve esım cıldırmıs bır sekılde cıktı yukarı abısıne saldırdı nasıl vurusunuz karıma dıye ve bayaa benı savundu. bır daha gorusmyecem sızınle bıttınız benım ıcın fılan ...
sonra bnm agzımdan nasıl kan fıskırıyor bende soylenıorum tabı os ırada kayınvaldem bana tokat attı senın yuzunden oldu dıyo bana benım ne sucum var saaa ....
esım benı eve bırakıp o sınırle tekrar gıttı annesıne evıne kardesınden hıncını alcaktı ama alamadı cıkarmadılar kımse cıkmamıs kapıya polis cagırmıslar ve esımı polis getırdı eve ...
ama ben sinirmi alamadım hala da ole eşim artık aılemı sıldım dıyor ama ben ınanmıorum bu ılk olay degıl her seferınde bole oluyor ve sonunda bır bahaneyle barısıolar. gecen kı olayımızda 4 ay gorusmedık ama gene barısıldı. bu seferde esım gene bıttı gorusmıcem dıorr ama bılmıyorum. içim içimi yiyorr...
esımden yana hıcc bır sıkıntım yok ben haftanın 6 gunu calısıorum esım 5 gun ve c.t gunu evın butun temızlını yapar a z ye yemek yapar. bana cok destekcıdır saolsun zaten obur turlu katlanamazdım heralde. hafta ıcı yemek olmasın dısardan soler benı hıc yormaz ıstedım yere gıderım gezerım zaten annemın dıbındeyım ev olarak tek sorunum aılesııı ...
boşan dıyen cok olur belki ama baska erkekte olmayan hersey esımde 4 4 lük anlıcagınız aılesine hıcmıı hıc cekmemıs ben ne dersem onu yapar offf bilmiyorumm bilmiyorumm...
sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardım edin neolurr...
çok uzun oldu hakkınızı helal edın