dunde anacını hastaneye goturmus cok hastaymısssyani ben yorumları başından beri okurken, bi yandan yanımda iş arkadaşım da var hanım. ona da okuyorum birlikte yorumluyoruz.. oda çok şaşırdı başına gelenlere. bana dediki neyse kocası sahip çıkmış barii. ben dedim ki abla bence bu kadının kocası da adam değil.. oda dedi ki bana da öyle geliyor.. bak daha önceki olayda da 4 ayda barışmış..
derkeeeeeeeeeennn, dediğimiz çıktııı şaaaaaaakkk bu yoruuuuumlaaa
yani size diyoki, hayatım görümcem nede güzel dudağını patlattı, abim nede güzel kafana vurdu, annem ne güzel tokadı yapıştırdı suratına. ama şimdi hakkını yeme hayatım, herkes atamaz öyle osmanlı tokadı. anacığımın elleri yorulmuştur bu sebepden gel ona hediye alalım analar gününde.. parasını da sen verirsin. ee ne de olsa sana vururken yorduk anacığımı he he he ..
tüüüüüüühhh yazıklar olsuuun, alsın alsın hediyeler, iyi vurdun anacım desin, ellerin dert görmesin desin
çok pişmanım darp raporu almadımaaaalırdım darp raporunu ahhh neler yapardım onlara neler !!!! davadan davaya koşarlardı..
canım sen hiç moralini bozma. belli ki bunlar ailecek bi acaip. sakın onların seviylerine inme. ben kendimi senin yerine koyuyorum. eşim bu olaylardan sonra ailesiyle telefonda bile konuşsa anında boşarım herhalde. bırak hediye almayı nefes almasını bile istemem o kv nin. dediğim gibi eşin düzeliyosa düzelsin. ki bence düzelir arada kalmış durumda. zaten seviyosun da, mutlu olun onlar daha da çatlasın. kendine iyi bak canım.
bazen dıorum esım benı sevıo bazende dıorum oda onların kanını tasıorr bılmıorum cıkmazda gıbıyım