Görümcem dudağımı patlattı

şoktayım yazık.. ne iğrenç olaylar yaşanmış. bunları asla kabullenmemelisin yoksa daha fazlası gelir başına. mesafe falan değil asla görüşme derim. yolda görsem yolunu değiştir o derece.. ne demek dayak, küfür, hakaret.. aman allahım.. sinir oldum haaa

cnm dedın gıbı polıs ugrasmakta ıstememıs olabilir.. ama artık benım ıcın bıttılerr....

ahhh cnmm ıst dalar bende sengıbı beddua ede ede bır hal oldum olseler bir bardak su vermnemm
Niye boşan diyelim ayol kocanda sorun yok maşallah ailesini boşayın ama
Ne rezil insanlar onlar yaa. Hastalık, ölüm falan bile barıştırmasın sizi gerek yok yani
ailesi bittiii artık yok ole bır aıle benım ıcın

bazıları motor konusuna takılmıss arababnın hıdrolık yag kısmı bozuk akıoo esım doldurup cıkıcaktı o gun ben maaş aldım yemege cıkıoduk yola o nıyetle cıktık taki abisi arayana kadar yoldan donup annesını hastaneye goturmeye gıttık ((

ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum da....
sen maşallah sakinsin herşeye rağmen...
yeminle dava ederdim sürünsünler ordan oraya...
inşallah eşine bi ders olmuştur bu...

ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum da....
sen maşallah sakinsin herşeye rağmen...
yeminle dava ederdim sürünsünler ordan oraya...
inşallah eşine bi ders olmuştur bu...

inş. ders olmuştur.. ben normaldede sakin bir yapıyım ama şeker hastası oldum cunku bunların ılk olayı degıl ılk sıddetı ama bundan once sozlu kavgalarımız oluodu

buyuk konusmayayimda..ne bicim aile bunlar kiz anayi dovuyor gelini dovuyor..aile aile degil kickboks salonu gibi masaAllah

buyuk konusmayayimda..ne bicim aile bunlar kiz anayi dovuyor gelini dovuyor..aile aile degil kickboks salonu gibi masaAllah

dışarıdan bakınca evet ole ama yasanınca gayet gercekcı oluyor malesefff ama benım ıcın sondu bu olay bardagı tasıran son damlaaaa

güzel sözden anlamayana anladığı dilden konuşmak lazım bence. çünkü böyle çirkef edepsiz tipler susmayı senin büyüklüğünden asaletinden sanmaz da kendini bir halt sanır daha da üstüne gelir. az muhatap olup gerektiğinde onların seviyesine inmek en iyisi sanırım. o vurursa sizde vurursunuz ikincisine temkinli olur üçüncüsüne cüret etmez olur biter.

evet ben bundan oncekı olaylarda hep sustum bunda bagırdım cagırdım ben karsılık verdım ama o gorumceme bır tane vuramadım yanarım ona yanarım ... bırdaha ole bır ortam ıns olmaz ama olursada artık gozum kara olecegımı bılsemmm onun agzını burnunu kırcam

ya belli ki görüşmek niyetinde değilsiniz fakat olur da bir daha onların yanına giderseniz veya onlar sizin kapınıza dayanırsa yanınızdaa biber gazı yada ne bilim cop, beyzbol sopası falan bulundurun, evde eşiniz olmasaydı ve sert birşeyle vursalardı ölebilirdiniz de şakaya gelmez bence çünkü belli ki cahiller, insanlıktan anlamıyorlar, dediğim gibi gördüğün yerde yapıştırırsın sopayı kelleye haketmişler bence

Son düzenleme:
elektrikli şok aleti de olabilir
uzakdoğu sporlarına git. gözünü bantla kapat arkadan gelirse hisseebiliyormusun bakalım
bu teknikler hayat kurtarır :)

eşinle aranı asla bozma canım mal meydanda nasılsa..ama bu ilk olay değil diyorsun ailen yok mu merak ettim şahsen benim annem olsa ortalığı yıkar bence senin de öyledir ailene söylemelisin derhal en azından anne eşimle aram iyi bu durum bozulsun istemiyorum ama bi tel filan aç bunları rezil et diyebilirsin demelisin hatta..ne kadar çocuk zekalılar bunlar yaa

evet bıber gazı almalıyım kendıme aynen esım olmasa neolur du bılmıorum allahım benım basıma gelenler baska kımsenın basına gelmesın ....
elektrikli şok aleti de olabilir
uzakdoğu sporlarına git. gözünü bantla kapat arkadan gelirse hisseebiliyormusun bakalım
bu teknikler hayat kurtarır :)
güldürdün beni bır an kendıııı aaaaaaaaaa uuuuuuuuuuu dıye bagırıken dusundum ...

annemın haber var cnm o gun annem benı gorunce cok uzuldu ama bunlar basa bela agızlarından cıkan sozler agza alıncak laflar degıl babamda uzaklarda 6 ayda bır gelırr anlıcan annem yanlız ama o gun annem kaynanam olacak pisliklerin evının onune gıttı esım gerı getırdıı yanı gormedıler annemı annem olanlara cok uzuldu asla gorusmeyeceksın dıoor oda esıme uzuldu o gece bızde kaldı annem esım de olanlara cok uzuldu ...

Bu ne böyle herkes pataküte birbirine giriyor.Kızı annesini, görümce gelini, gelin görümceyi, kayınbirader gelini, damat abisini, kaynana gelinini dövüyor. Ya bu bir şaka ya bu aile komple rahatsız, ya da cehalet hat safhada.Tüm bunlar doğruysa eğer bu ailede bu durumlar ilk değildir.Bu ailede yetişen eşinizle de böyle durumlar yaşamanız an meselesi.

çok geçmiş olsun.Alllah tan eşin destekçin.ya oda bazı erkekler gibi kesin sen bişey yapmışındır diye sana yüklense ne yapacaktın.Eşinin hiçbir suçu yok.Ailesinin dengesiz olduğunu kendisi de biliyordur ama sonuçta aile işte.
Bence ilerde eşin barışmaya kalkarsa bile sen barışma.sonuçta haksız yere hırpalanan sensin.affedilecek te bir yanı yok.kendi ailene ister söyle ister söyleme.onlar sadece üzülmekle kalırlar.

bu ne cahillik,asla görüşme, eşinle iyi ol yeter
böylelerini görünce,eşimin ailesine birkez daha şükrediyorum

kalpp yazını okuduktan sonra anneannemin sözü geldi aklıma ''azmış kudurmuş hırsı yüzüne vurmuş'' derdi. Ne boşancaksın yaa hiç boşanmam adam benden yana zaten onlar çatlasın patlasın daha çok bağlanırım kocama hiiççç umrumda olmaz. Eşin nasılsa senden yana kii en büyük şansın da bu zaten. Boşanmayı düşünme bile sen onların yanında 2 dk kalamıyosun eşini orda öldürürler onlar. Amann bırak barışsanız bile ki barışırsınız diye düşünüyorum daha çok gençsiniz yarın öbürgün çocugunuz olacak o zaman bi şekilde tabikide görüşeceksiniz ama tavrını koy bayramdan bayrama gidip görüşür çıkarsın. Koca bulamadı görümcen seni mi kıskandı az çıksın dışarı insan içine karışsın bi yarın öbürgün onunda dudağını kaşını gözünü patlatan çıkar. Bir de konuyu sürekli eşine anlatma işte bana bunu yaptılar şunu yaptılar deme sinirlenmesin boşuna aranızın açılmasına oturup onları tartışmanıza değmez

Şahsi yorum yapmıyorum ama içimde de tutamayacağım.Zaten uzun olan bir konuda niçin alıntı ile cevaplayıp da 1 sayfa alan kaplanıyor anlayamıyorum

bo$anacak bi$ey yokki canim , e$in yaninda sana destek ..
10 sene surse yine bari$acak sonunda ama sen bari$ùak zorunda deilsin
kocani daha çok sev daha çok saril onlara inat ..
darp raporunu al yinede, gun gelir sizin evdede yaparlar eblki dersin bu birinci deil ikinci dersin, $iakyetinide yap bi$ey çikmayacak olsada
elinde bugunlerin kaniti olur ..
kayinin niye sana vurdu anlamadim , kadinlar mahalle kavgasi yapiyor desek, utanmiyormu yengesine el kaldirmaya
onlarin içinden e$in nasil saglam çikmi$ hayret valla ..

senin elin armutmu topluyor acaba,neden karşılık vermedin madem arada seviye denen birşey yok ayrıca üniversite mezunu bir insansın neden boyun eğiyorsun

çok sakin davranmışsınız
görümcem gelecek dudagımı patlatacak
bende hiçbişey yapmayacam eşimi arayacam
öyle bi halt yemeye kalksın yeminle varya
dogduguna pişman eder
saçını başını yolar bana kaldırdıgı elllerini kırardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…