Görümcem dudağımı patlattı

Ne olursa olsun aile etle tırnak gibidir.
sonunda görüşülür.
Olayın bu noktaya geleceği belliydi, en azından siz görüşmeyeceksiniz.
Bırakın arada gitsin, ailesini görsün.
ama siz asla ama asla görüşmeyin.
O noktaya gelirse resti çekersiniz, ama tamamen ilişkisini kesmesini beklemeyin.

Ne olursa olsun aile etle tırnak gibidir.
sonunda görüşülür.
Olayın bu noktaya geleceği belliydi, en azından siz görüşmeyeceksiniz.
Bırakın arada gitsin, ailesini görsün.
ama siz asla ama asla görüşmeyin.
O noktaya gelirse resti çekersiniz, ama tamamen ilişkisini kesmesini beklemeyin.

evet ben görüşmeyeceğim kesin...
eşimde görüşecek annesi ile ama o diğerleriyle görüşürse benim restim kötü olacak çünkü ben olanları unutmadım bıle ıcım sogumadı bılee sogusada gecmez ama

Sonuna kadar haklısın.
sana denilebilecek hiç bir şey yok canım.
Çirkeflikte level atlamış bunlar.
Ama annesi işte.
Sen sakın görüşme , sakınnn.
İleride bu taleplerde olacak.
Yalnız gittikçe işleyecekler yavaş yavaş.
Öyle sıkı bas ki aklından bile geçirmesin.:KK51:

Son düzenleme:
sonuna kadar haklısın.
Sana denilebilecek hiç bir şey yok canım.
çirkeflikte level atlamış bunlar.
Ama annesi işte.
Sen sakın görüşme , sakınnn.
Ileride bu taleplerde olacak.
Yalnız gittikçe işleyecekler yavaş yavaş.
öyle sıkı bas ki aklından bile geçirmesin.:KK51:

aynen ole cnm levelkı ne level ama bılmıolarkı oyunun sonuna geldiler ben cekıldım artık esımdee gitsin ama bana hıcbısey anlatma dedım onlarına adı bıle gecmesın evımde ıstemıorummm :KK43:
ama gene ben vıcdan sahibiyim ben annemi görmeden ne kadar dayanırım dıye dusundum hep

Bu ne yaa bunlar insan mı nerden alıyorlar bu cesareti sen bütün iyi niyetinle git kaynanan olacak kadının sağlığı için onu hastaneye götürebilmek için onların yaptığına bak .. sana asla görüşme diyemem en azından özel günlerde kayınvalideni tel. falan ara bence büyüklük sende kalsın ama aslaa bir araya gelmeyinn derim..

Bu ne yaa bunlar insan mı nerden alıyorlar bu cesareti sen bütün iyi niyetinle git kaynanan olacak kadının sağlığı için onu hastaneye götürebilmek için onların yaptığına bak .. sana asla görüşme diyemem en azından özel günlerde kayınvalideni tel. falan ara bence büyüklük sende kalsın ama aslaa bir araya gelmeyinn derim..

kaynanam o tel bile haketmeyen bırı ıanan buna dıyomuskı kızım bana vurmadı dusun yanı bana yalan soyluo demeye getırıoo benım bu ınsanlara selam bıle veresım yok artık sadece esımın aılesı benden uzak allaha yakın bu saaten sonra esıme bıle dedım osleler cenazelerıne gıtmem o derece nefret ettım cunku bu ılk kavgamız degıl ama ılk vurmaları bundan once duygusal sıddetlerı vardı sozle oldurduler benı 1 yıllık evlıyım bırgun askım senın aılen su huyu cok ıyı dıyemedım

kaynanam o tel bile haketmeyen bırı ıanan buna dıyomuskı kızım bana vurmadı dusun yanı bana yalan soyluo demeye getırıoo benım bu ınsanlara selam bıle veresım yok artık sadece esımın aılesı benden uzak allaha yakın bu saaten sonra esıme bıle dedım osleler cenazelerıne gıtmem o derece nefret ettım cunku bu ılk kavgamız degıl ama ılk vurmaları bundan once duygusal sıddetlerı vardı sozle oldurduler benı 1 yıllık evlıyım bırgun askım senın aılen su huyu cok ıyı dıyemedım

Ben niye vurduklarını çözemedim .Hoş nedeni ne olursa olsun böyle bir şeye cüret edemezlerde .Allaha havale edin görüşmeyin .

Ben niye vurduklarını çözemedim .Hoş nedeni ne olursa olsun böyle bir şeye cüret edemezlerde .Allaha havale edin görüşmeyin .

bızım kavgamızdan bir hafta once gorumcem annesıne vurdu o sırada esım abısı ıle alısverıse gıtmıslerdı bende esımı arayıp haber verdım onlarda hışımla eve geldıler ve kardesıne bagırdılar kızdılar (vurmadılar) o olaydan 1 hafta sonra ben hasta dıye gıtım gorumcemde dedıkodu yapıosun sen dıe bole bır olay cıktı ortaya

özel günlerde ara büyüklük sen de kalsın demiş bir arkadaşımız ama
bence olay çok çok ciddi
3.sayfa haberi çıkabilir Allah korusun

bence ne 19 mayıs da ara 23 nisan da boşver ne halleri varsa görsünler :KK62:

kızlar şuan o kadar sinirliyim kiii elim ayağım titriyor....
yanlış yazarsam afola...

en baştan anlatayım ben....

21 yaşındayım 2 yıllık üni mezunu muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum. eşimde ortaokul mezunu ve şöförlük yapıyor. küçümsediğimden değil anlatabılmek için yazıyorum. 1 yıl olacak evlenelı...
7 yıllık da ılıskım yanı kucuklukten berı asık oldum adam ıle evlıyım..
ama ılk gunden bu yana hiç istenmedim taki çıkarken de başlıyor ama ole bole isteme oldu nişan yapıldı. asker yolu bekledim 15 ay nişanlı olarak ozaman da cok sorunlar yasadım esımın benle yasıt kız kardeşi var benle yasıt veee cokkkk kıskanc ne yaparsam yapayımmm bır fesatlık peşindee.

biraz karışık anlatıyorum galıba ama cok sınırlıyım bastan anlatmaya çalışıyorum.

evlendıkten sonra esım bunlarla ortak bır ıs kurdu fakat yapamadılar esım ayrıldı baska bır ıse basladı fakat bunlar hep benım yaptımı benı doldurdumu dusunduler. eşim 7 kardeş bu sebepten evimin kapısında gelıp o.... diye kufur ettıler. bu sbebepten ben o 2 ablasıyla gorusmuorum esımde bırıyle gorusuo ama gorurse dıgerı ıle hıc gorusmuor.

her neyse bu sekılde devam edıorduk ama bnm kayınvalıdem cocuk gıbı hep ılgı beklıor bızde ıdare edııyorduk. bırgun ben oturmaya gıtım esımle ama esım daha sonra abısı ıle dısarı cıktı ben evde kaldım. o gun benle yasıt gorumcem kayınvalıdemle kavga ettı para yuzunden ve kayınvalıdeme vurdu hemıde bırkac kere. ben sok oldum vee o anda esımı arayıp haber verdım onlarda abısı ıle gelıp gorumceme bagırdılar. o gunden sonra ben o eve gıtmedım. taakıı dune kadar...

dun abısı aradı. ve kayınvalıdemın hasta oldunu hastaneye goturmemısı soledı bızde araba oldundan ve bızı arıyorlar. aynı mahç oturuoruz. bende tmm dıyıp cıktık yola. evın onune geldık esım arabanın yagına bakım sen cık annemı al dedı esım ben cıktım ve kayınvalıdem ben gelmıcem hastaneye fılan dıor bende anne hadı gıdelım dıorum yokk. o sırada gorumcem cıktı s...g... bu evden sen nıe geldın dıe saymaya basladı ve bıranda yumruk attı o refleksle gorumceme saldırdım abısı arkamdaan kafamaaa vurdu ve gorumcem kactı dudagım patlamıs o yumrukla ben cıldırdım tabııı nasıl bagırıorum ama tabı kosarak esıme haber verdım ve esım cıldırmıs bır sekılde cıktı yukarı abısıne saldırdı nasıl vurusunuz karıma dıye ve bayaa benı savundu. bır daha gorusmyecem sızınle bıttınız benım ıcın fılan ...

sonra bnm agzımdan nasıl kan fıskırıyor bende soylenıorum tabı os ırada kayınvaldem bana tokat attı senın yuzunden oldu dıyo bana benım ne sucum var saaa ....
esım benı eve bırakıp o sınırle tekrar gıttı annesıne evıne kardesınden hıncını alcaktı ama alamadı cıkarmadılar kımse cıkmamıs kapıya polis cagırmıslar ve esımı polis getırdı eve ...

ama ben sinirmi alamadım hala da ole eşim artık aılemı sıldım dıyor ama ben ınanmıorum bu ılk olay degıl her seferınde bole oluyor ve sonunda bır bahaneyle barısıolar. gecen kı olayımızda 4 ay gorusmedık ama gene barısıldı. bu seferde esım gene bıttı gorusmıcem dıorr ama bılmıyorum. içim içimi yiyorr...

esımden yana hıcc bır sıkıntım yok ben haftanın 6 gunu calısıorum esım 5 gun ve c.t gunu evın butun temızlını yapar a z ye yemek yapar. bana cok destekcıdır saolsun zaten obur turlu katlanamazdım heralde. hafta ıcı yemek olmasın dısardan soler benı hıc yormaz ıstedım yere gıderım gezerım zaten annemın dıbındeyım ev olarak tek sorunum aılesııı ...

boşan dıyen cok olur belki ama baska erkekte olmayan hersey esımde 4 4 lük anlıcagınız aılesine hıcmıı hıc cekmemıs ben ne dersem onu yapar offf bilmiyorumm bilmiyorumm...

sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardım edin neolurr...

çok uzun oldu hakkınızı helal edın

Canım tabi ki kocanla boşanmayacaksın ne münasebet. Maşallah ne kadar iyi bir kocan varmış. Üstelik senin her şekilde arkanda bu koca bırakılır mı? La havle çekeceksin kapını kapatacaksın. Bayramda seyranda ailesiyle görüşeceksin. Eşin gerekirse ailesiyle yalnız görüşsün. Onu da ailesinden ayıramazsın. Sen kendi yuvana bak gerisini boşver.

Canım tabi ki kocanla boşanmayacaksın ne münasebet. Maşallah ne kadar iyi bir kocan varmış. Üstelik senin her şekilde arkanda bu koca bırakılır mı? La havle çekeceksin kapını kapatacaksın. Bayramda seyranda ailesiyle görüşeceksin. Eşin gerekirse ailesiyle yalnız görüşsün. Onu da ailesinden ayıramazsın. Sen kendi yuvana bak gerisini boşver.

esım saolsun benım tek mutlulugum bu hayatta ona sarılıp uyudumda bütün sıkıntılarım geçiyor zaten aldıgım karar bızım evımızde onların ısmı gecmeyecek esımde ısterse gıdıp gorsun anasını babasını ama ben ne ararım nede gıderım zaten onlarda benı ıstemıolar sorun olmaz yanı

esım saolsun benım tek mutlulugum bu hayatta ona sarılıp uyudumda bütün sıkıntılarım geçiyor zaten aldıgım karar bızım evımızde onların ısmı gecmeyecek esımde ısterse gıdıp gorsun anasını babasını ama ben ne ararım nede gıderım zaten onlarda benı ıstemıolar sorun olmaz yanı

Benzer şeyler yaşadım ama seninki kadar kötü değil. Ben de aynı şekilde kapattım kapımı gerekirse görüşüyorum gerekmezse görüşmüyorum. Mutluyuz be, gerisi önemlimi yaaaaaaaaaa...

sen eşine eşin de sana sahip çıkmış..

bundan daha önemli ne var ki bu dünyada..

gönül isterdi ki ailelerde mutlulukları paylaşsın,hayatımıza dahil

olsunlar ama istemekle olmuyor tabi bunlar..ipler kopunca

kopuyor..büyükler olgunluktan uzak davranınca araya mesafelerin

girmesi kaçınılmaz oluyor..eşinin ailesiyle aranda mesafe olması mecburi

hale gelmiş zaten..kendi oğullarının hayatından böyle uzaklaşmak istemeleri

çok yanlış ve akıllara ziyan bir davranış onlar açısından..ama yapmışlar ve

sonuçlarına katlansınlar..eşin ister görüşsün ister görüşmesin

sen artık hiçbir şekilde muhattap olma derim ben...eşinle bile artık

o konulara girmeyin,kendi hayatınıza bakın...inceldiği yerden kopmuş..

yaşayacağınız güzel günleri düşünün..

yaşananlar çok sinir bozucu bende olsam görüşmek istemezdim. benim anlamadığım size bu şiddeti uygulama hakkını nasıl kendilerinde görüyorlar.
en baştan bu insanların nasıl biri olduklarını anlayınca mesafeli olacaktınız . o zaman sizden çekinirlerdi.
eşiniz görüşebilir kendi ailesi bu saygısızlığın şiddetin üzerine siz görüşürseniz tekrar şiddete maruz kalırsınız söyleyim. annesine vuran
birisi allah islah etsin..

Benzer şeyler yaşadım ama seninki kadar kötü değil. Ben de aynı şekilde kapattım kapımı gerekirse görüşüyorum gerekmezse görüşmüyorum. Mutluyuz be, gerisi önemlimi yaaaaaaaaaa...

sen eşine eşin de sana sahip çıkmış..

bundan daha önemli ne var ki bu dünyada..

gönül isterdi ki ailelerde mutlulukları paylaşsın,hayatımıza dahil

olsunlar ama istemekle olmuyor tabi bunlar..ipler kopunca

kopuyor..büyükler olgunluktan uzak davranınca araya mesafelerin

girmesi kaçınılmaz oluyor..eşinin ailesiyle aranda mesafe olması mecburi

hale gelmiş zaten..kendi oğullarının hayatından böyle uzaklaşmak istemeleri

çok yanlış ve akıllara ziyan bir davranış onlar açısından..ama yapmışlar ve

sonuçlarına katlansınlar..eşin ister görüşsün ister görüşmesin

sen artık hiçbir şekilde muhattap olma derim ben...eşinle bile artık

o konulara girmeyin,kendi hayatınıza bakın...inceldiği yerden kopmuş..

yaşayacağınız güzel günleri düşünün..

eltiniz nasıl bir insan öyle...

yaşananlar çok sinir bozucu bende olsam görüşmek istemezdim. benim anlamadığım size bu şiddeti uygulama hakkını nasıl kendilerinde görüyorlar.
en baştan bu insanların nasıl biri olduklarını anlayınca mesafeli olacaktınız . o zaman sizden çekinirlerdi.
eşiniz görüşebilir kendi ailesi bu saygısızlığın şiddetin üzerine siz görüşürseniz tekrar şiddete maruz kalırsınız söyleyim. annesine vuran
birisi allah islah etsin..

hepinizin yorumları için teşk. ederim.
ben görüşmeyeceğim kesin çünkü ruh hastası onlar dün de eşimle tartıstım anneme ne hedıye alalım dıyor banaaaa bendee ne munasebet gıt kendı annene kendın al ben almam dedım oda bende para yok sen maas alıosun para ver alayım dedı bende hayır benım 1 kurusum gıdemez onlara haketmıolar haram ederım dedım esımde bagırdı cagırdı gıttı salonda yattı bende aglamaya basladım sınırımden basladım kusmayaa kustumu duyunca geldı yerı temızledı su getırdı ve gene gıttı salonda yattı sımdıde aramıo bende aramıorummm sınır oldum ıyıceee :KK43: neolcak bılmıorum ben anneme 100 tl lık tek tas almak ıstemıstım bunu hazmedemedı bence

kızlar şuan o kadar sinirliyim kiii elim ayağım titriyor....
yanlış yazarsam afola...

en baştan anlatayım ben....

21 yaşındayım 2 yıllık üni mezunu muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum. eşimde ortaokul mezunu ve şöförlük yapıyor. küçümsediğimden değil anlatabılmek için yazıyorum. 1 yıl olacak evlenelı...
7 yıllık da ılıskım yanı kucuklukten berı asık oldum adam ıle evlıyım..
ama ılk gunden bu yana hiç istenmedim taki çıkarken de başlıyor ama ole bole isteme oldu nişan yapıldı. asker yolu bekledim 15 ay nişanlı olarak ozaman da cok sorunlar yasadım esımın benle yasıt kız kardeşi var benle yasıt veee cokkkk kıskanc ne yaparsam yapayımmm bır fesatlık peşindee.

biraz karışık anlatıyorum galıba ama cok sınırlıyım bastan anlatmaya çalışıyorum.

bence bir daha asla konuşma o insanlarla baş edemezsin edepsizler demekki

hepinizin yorumları için teşk. ederim.
ben görüşmeyeceğim kesin çünkü ruh hastası onlar dün de eşimle tartıstım anneme ne hedıye alalım dıyor banaaaa bendee ne munasebet gıt kendı annene kendın al ben almam dedım oda bende para yok sen maas alıosun para ver alayım dedı bende hayır benım 1 kurusum gıdemez onlara haketmıolar haram ederım dedım esımde bagırdı cagırdı gıttı salonda yattı bende aglamaya basladım sınırımden basladım kusmayaa kustumu duyunca geldı yerı temızledı su getırdı ve gene gıttı salonda yattı sımdıde aramıo bende aramıorummm sınır oldum ıyıceee :KK43: neolcak bılmıorum ben anneme 100 tl lık tek tas almak ıstemıstım bunu hazmedemedı bence

yani ben yorumları başından beri okurken, bi yandan yanımda iş arkadaşım da var hanım. ona da okuyorum birlikte yorumluyoruz.. oda çok şaşırdı başına gelenlere. bana dediki neyse kocası sahip çıkmış barii. ben dedim ki abla bence bu kadının kocası da adam değil.. oda dedi ki bana da öyle geliyor.. bak daha önceki olayda da 4 ayda barışmış..
derkeeeeeeeeeennn, dediğimiz çıktııı şaaaaaaakkk bu yoruuuuumlaaa :KK19::KK19::KK19:
yani size diyoki, hayatım görümcem nede güzel dudağını patlattı, abim nede güzel kafana vurdu, annem ne güzel tokadı yapıştırdı suratına. ama şimdi hakkını yeme hayatım, herkes atamaz öyle osmanlı tokadı. anacığımın elleri yorulmuştur bu sebepden gel ona hediye alalım analar gününde.. parasını da sen verirsin. ee ne de olsa sana vururken yorduk anacığımı he he he ..

tüüüüüüühhh yazıklar olsuuun, alsın alsın hediyeler, iyi vurdun anacım desin, ellerin dert görmesin desin :KK53:

alırdım darp raporunu ahhh neler yapardım onlara neler !!!! davadan davaya koşarlardı..

canım sen hiç moralini bozma. belli ki bunlar ailecek bi acaip. sakın onların seviylerine inme. ben kendimi senin yerine koyuyorum. eşim bu olaylardan sonra ailesiyle telefonda bile konuşsa anında boşarım herhalde. bırak hediye almayı nefes almasını bile istemem o kv nin. dediğim gibi eşin düzeliyosa düzelsin. ki bence düzelir arada kalmış durumda. zaten seviyosun da, mutlu olun onlar daha da çatlasın. kendine iyi bak canım.

X