Görümcem dudağımı patlattı

bu ne biçim aile böyle yavvv...
görümce olsa iyi eşinin ailesi komple tartaklamış canım seni yaaa
eşinle boşan diyecek bişey göremiyorum ben burda adam seni korumaya çalışmış zaten elinden geldiği kadar...
birdaha asla işin olmasın o ailenin hiçbir ferdiyle...

Ne münasebet eşinden ayrılmak,söz konusu bile olamaz ama ailesinden ayrılman gerekiyor kesin:)
Eşinin siniri doğal olarak geçer,gider konuşur bir süre sonra sonuçta ailesi tabi ama sen sen ol,gelip senden özür dilemedikleri ve biraz da olsa değiştiklerini düşünmediğin sürece asla görüşme onlarla,o kadar uzun boylu değil,herkesin anası,babası var,kimse kimseye şiddet uygulayamaz....

cnm öle olsa boşanırdım galıba hem esımden hem aılesınden sıddet gorcem ayy kabus gıbııı zaten kacgundur ruh gıbıyım daha olayı ıdrak bıle edemedım.. ccunku ben hayatımda ılkd efa bole bısı ıle karsılastım
yaa onlarla artık sesını dahı duymak ıstemıorum bılıormusun cocugum dahı olsa gormesın ıstıorum onlar haketmıolar ve cok cahılleerr cokkkk
aynen herkez ole soluolar esın onlara cekmemıs dıolar bende anlamdım aralarında daglar kadar fark var
senin elin armutmu topluyor acaba,neden karşılık vermedin madem arada seviye denen birşey yok ayrıca üniversite mezunu bir insansın neden boyun eğiyorsun
vurmama fırsat kalmadı cok kalabalıklar ve herkez benı tutuoor zaten ben cıldırdım onume gelene saldırdım ama abısı kafama sert bır cısımle vurdu ondan sonra fılm koptu
çok sakin davranmadım zaten o gun cok bagırıp cagırdım bnm yapım sakın ama ben o gun delı gıbı oldum ama kalabalıklardı o gorumcemı bana verelerdı ben bılırdım yapacamı ama kactıııı
evet esım korudu ama bakalım ne kadar surucek kusluklerı ama be gorusmeyeceım kesın keske esımı yetımhanede buyuseydı aılesı olmasaydı

artık benım ıcın yoklar zaten yolda gorsem kafamı cevırım zaten ...... esımde kendı bılırrrr ben ona secım hakkı sundum :8 bu olay son hatte cunku

inanamıyorum ya nasıl vururlar ya bi de abiside vurmuş ya neden böyle evli insanları çekemezler kavga huzursuzluk çıkarırlar ki çok üzüldüm açıkçası Allah yardımcın olsun evleriniz yakın mı yakınsa aynı şehirde onlardan uzak bi yere taşınma gibi bi durumunuz olabilir mi

canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun , aşırı zor bir durum ve Allah sana sabrını versin. Çok şükür ki eşin destekçin ama hakkatten bunlar insan olamaz . çok üzüldüm. bu nasıl bir türdür , aile boyu şiddet yanlısı. anneye vuran bir kız çocuğundan her türlü pislik beklerim ben. annesine vuran görümceye de vurur başkasına da.

Ama etme bulma dünyası Rabbimin imtihanı öyle güzel oluyor ki , o görümcen olacak melun bir gün gelin olmayacak mı , ettiği ahlarda seni hatırlar. Allahtan senin için dileğim senin kapına dahi muhtaç olmasınlar ki onların yüzünü bir daha görme.

Allah eşinle muhabbetni daim kılsın, bir daha o şeytan beslemelerine fırsat vermesinn Allah.

Canım öncelikle geçmiş olsun bundann sonra nasıl davranıyım demişin Yani ne denirki .Sabır versin Allah sana bence muhatap olmamaya çalış eşini seviyorsan mesafei koru:26:

gecmıs olsun bende gorumceyım cok uzuldum ne rezıl ınsnalar var allah onlara hıdayet versın esınle ılıglı bı sorun yok neden bosanıcakmıısn hıc ağzına bıle alma bence dıgerlerıylede takıp mesafenı koru evlılıgnın tadını çıkar aklındanda çıkarıp atmaya bak konuyu psıkojık olarak rahatsızlık duyuyorsan esınden musade ıste sıkayetcı ol olamıyorsan da kafandan at hayatındanda çıkar hepsını bıraz uzun oldu :)))))

Canım öncelikle geçmiş olsun bundann sonra nasıl davranıyım demişin Yani ne denirki .Sabır versin Allah sana bence muhatap olmamaya çalış eşini seviyorsan mesafei koru:26:

hepinize tesekkur ederım yorumlarınız ıcın esıme daha sıkı sarıldım bundan sonraa hersey ıkımızz ıcın baska kımse umrumda olmayacak onlarıda tamamen sıldım esımde ısterse gorusur ama benım evıme gıremezler artık bıttı allah razı olsun o gorumce olacak pıslık ıse ole surunsun ole surunsunkı bana yaptıkları gelsın aklınaaaa ve benden hellalık ıstesın (8

oha diyorum psikopatlığa bak bunlar hakikaten manyak heralde kızı annesine sonra yengesine sonra abisi yengesine sonra anne bir daha yengeye manyaklar . Eşinin ne suçu var canım eve dönüp sarılıp ağlamışsınız daha ne olsun :) maşallah şefkatli de . Ya başka ile taşınma imkanınız yok mu ? Yada ordan baya uzak bi yere mesela istanbul olsa bir yakadan öbür yakaya gibisinden

ya cnm ıkımızın ısıde bu tarafta ben servısle ıse gıdıorum ıst anadolu yakasındayım avrupa yakasına tasınırsam butun duzenım bozulacakk suan ole bır bırıkmısımde yok esımden allah razı olsun benı korudu ama elınde sonunda gorusucek ve ben bunu ıstmeıorum

Eşinin kendi ailesi seninde dediğin gibi eninde sonunda görüşecek bu konuda yapılacak bişey yok ama sen kesinlikle sınırını koy ve tavrından cayma,sen onlarla görüşmek zorunda değilsin kimsede seni bu konuda zorlayamaz..

Şahsi yorum yapmıyorum ama içimde de tutamayacağım.Zaten uzun olan bir konuda niçin alıntı ile cevaplayıp da 1 sayfa alan kaplanıyor anlayamıyorum

hay ağzına sağlık.. aynı şeyi düşünmüştüm

Sorunlu olan gorumcen degıl sadece kaynın kayınvalıden hepsı ayrı cıns
Bundan sonra esınız barıssa dahı sız gıdıp gelmeyın onlara boyle terbıyesızlık olmaz !
Sen evınden kalk gıt hastaneye goturmek ıcın elalemın manyak sorunlu kızı sık.tr gıt desın sana vursun oldu cnm bıde kayınvalıde de az degıl oda senın yuzunden demıs sen kaıdnı hastaneye gotur oda kalksın vursun sana terbıyesızler

aynen ole cnmmm

allah yukarda ben ıyı nıyetımden gıttım ama oo pislikkk kendılerı bılırrrrr artık bundan sonra ben yokum kardesını ayda yılda bır gorurlerrr

şok oldum şuanda nasıl böyle bişey mümkün olabilir ben olsam o görümcenin burnundan ağzından kan getirirdim bu nasıl cesaret canım..ay sinirim tepeme çıktı bana yapılmış gibi hissettim üzüldüm adına..eşinin bi suçu yok bu konuda onu suçlama asla,bu olaydan sonra sen asla ve asla görüşme ne olursa olsun affedilir bişey değil eşin şimdi görüşmeyebilir ama ileride mutlaka görüşecektir ailesi sonuçta ne kadar kötü olursa olsun..eşim dört dörtlük diyorsun o zaman da eşinini o şekilde kabul ediceksin ve eşine de kendini o şekilde kabul ettiriceksin..

uyuz oldum gorumcene
su kizi yolda gorunce ibreti alem icin bir yumruk patlatsana biranda en azindan cantani kafasina patlat aniden valla sinir oldum ben gorsem ben yapicam
bunlara boyle lazim dinsizn hakkindan imansiz gelir....

uyuz oldum gorumcene
su kizi yolda gorunce ibreti alem icin bir yumruk patlatsana biranda en azindan cantani kafasina patlat aniden valla sinir oldum ben gorsem ben yapicam
bunlara boyle lazim dinsizn hakkindan imansiz gelir....

teşekkür ederim kızlarr

aynen keskeee agzını yuzunu patlataydım ama ben tektımm onlar benı tutu ben alını tutup kıvırdım ama vuramadım kactııı amaa karsıma cıkmasın yemınlee araba fılan kullanırken cıksa ezıp gecerım o kadar nefret ettım dudam hala bırlesmedı dudağım acıdıkca beddua edıorum

ne terbiyesiz bir aile.şok oldum.ne cesaret? senin ailen ne diyor bu duruma?

senin yerinde olsam ne ölüme ne ölülerine derdim.asla görüşmezdim.eşin ise eninde sonunda görüşecektir.ailesi sonuçta. ama sen bunlara katlanmak zorunda değilsin.

herkes haddini bilsin.

aynen oleee .........bıttıler bnm içiiin

O görümceyi abiyi ver kknın eline ibreti alem için ıslaaatıp ıslaatıp dövelim sonra köprüde sallandıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…