cnm öle olsa boşanırdım galıba hem esımden hem aılesınden sıddet gorcem ayy kabus gıbııı zaten kacgundur ruh gıbıyım daha olayı ıdrak bıle edemedım.. ccunku ben hayatımda ılkd efa bole bısı ıle karsılastımçok geçmiş olsun.Alllah tan eşin destekçin.ya oda bazı erkekler gibi kesin sen bişey yapmışındır diye sana yüklense ne yapacaktın.Eşinin hiçbir suçu yok.Ailesinin dengesiz olduğunu kendisi de biliyordur ama sonuçta aile işte.
Bence ilerde eşin barışmaya kalkarsa bile sen barışma.sonuçta haksız yere hırpalanan sensin.affedilecek te bir yanı yok.kendi ailene ister söyle ister söyleme.onlar sadece üzülmekle kalırlar.
yaa onlarla artık sesını dahı duymak ıstemıorum bılıormusun cocugum dahı olsa gormesın ıstıorum onlar haketmıolar ve cok cahılleerr cokkkkkalpp yazını okuduktan sonra anneannemin sözü geldi aklıma ''azmış kudurmuş hırsı yüzüne vurmuş'' derdi. Ne boşancaksın yaa hiç boşanmam adam benden yana zaten onlar çatlasın patlasın daha çok bağlanırım kocama hiiççç umrumda olmaz. Eşin nasılsa senden yana kii en büyük şansın da bu zaten. Boşanmayı düşünme bile sen onların yanında 2 dk kalamıyosun eşini orda öldürürler onlar. Amann bırak barışsanız bile ki barışırsınız diye düşünüyorum daha çok gençsiniz yarın öbürgün çocugunuz olacak o zaman bi şekilde tabikide görüşeceksiniz ama tavrını koy bayramdan bayrama gidip görüşür çıkarsın. Koca bulamadı görümcen seni mi kıskandı az çıksın dışarı insan içine karışsın bi yarın öbürgün onunda dudağını kaşını gözünü patlatan çıkar. Bir de konuyu sürekli eşine anlatma işte bana bunu yaptılar şunu yaptılar deme sinirlenmesin boşuna aranızın açılmasına oturup onları tartışmanıza değmez
aynen herkez ole soluolar esın onlara cekmemıs dıolar bende anlamdım aralarında daglar kadar fark varbo$anacak bi$ey yokki canim , e$in yaninda sana destek ..
10 sene surse yine bari$acak sonunda ama sen bari$ùak zorunda deilsin
kocani daha çok sev daha çok saril onlara inat ..
darp raporunu al yinede, gun gelir sizin evdede yaparlar eblki dersin bu birinci deil ikinci dersin, $iakyetinide yap bi$ey çikmayacak olsada
elinde bugunlerin kaniti olur ..
kayinin niye sana vurdu anlamadim , kadinlar mahalle kavgasi yapiyor desek, utanmiyormu yengesine el kaldirmaya
onlarin içinden e$in nasil saglam çikmi$ hayret valla ..
vurmama fırsat kalmadı cok kalabalıklar ve herkez benı tutuoor zaten ben cıldırdım onume gelene saldırdım ama abısı kafama sert bır cısımle vurdu ondan sonra fılm koptusenin elin armutmu topluyor acaba,neden karşılık vermedin madem arada seviye denen birşey yok ayrıca üniversite mezunu bir insansın neden boyun eğiyorsun
çok sakin davranmadım zaten o gun cok bagırıp cagırdım bnm yapım sakın ama ben o gun delı gıbı oldum ama kalabalıklardı o gorumcemı bana verelerdı ben bılırdım yapacamı ama kactııııçok sakin davranmışsınız
görümcem gelecek dudagımı patlatacak
bende hiçbişey yapmayacam eşimi arayacam
öyle bi halt yemeye kalksın yeminle varya
dogduguna pişman eder
saçını başını yolar bana kaldırdıgı elllerini kırardım
evet esım korudu ama bakalım ne kadar surucek kusluklerı ama be gorusmeyeceım kesın keske esımı yetımhanede buyuseydıbu ne biçim aile böyle yavvv...
görümce olsa iyi eşinin ailesi komple tartaklamış canım seni yaaa
eşinle boşan diyecek bişey göremiyorum ben burda adam seni korumaya çalışmış zaten elinden geldiği kadar...
birdaha asla işin olmasın o ailenin hiçbir ferdiyle...
Ne münasebet eşinden ayrılmak,söz konusu bile olamaz ama ailesinden ayrılman gerekiyor kesin:)
Eşinin siniri doğal olarak geçer,gider konuşur bir süre sonra sonuçta ailesi tabi ama sen sen ol,gelip senden özür dilemedikleri ve biraz da olsa değiştiklerini düşünmediğin sürece asla görüşme onlarla,o kadar uzun boylu değil,herkesin anası,babası var,kimse kimseye şiddet uygulayamaz....
kızlar şuan o kadar sinirliyim kiii elim ayağım titriyor....
yanlış yazarsam afola...
en baştan anlatayım ben....
21 yaşındayım 2 yıllık üni mezunu muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum. eşimde ortaokul mezunu ve şöförlük yapıyor. küçümsediğimden değil anlatabılmek için yazıyorum. 1 yıl olacak evlenelı...
7 yıllık da ılıskım yanı kucuklukten berı asık oldum adam ıle evlıyım..
ama ılk gunden bu yana hiç istenmedim taki çıkarken de başlıyor ama ole bole isteme oldu nişan yapıldı. asker yolu bekledim 15 ay nişanlı olarak ozaman da cok sorunlar yasadım esımın benle yasıt kız kardeşi var benle yasıt veee cokkkk kıskanc ne yaparsam yapayımmm bır fesatlık peşindee.
biraz karışık anlatıyorum galıba ama cok sınırlıyım bastan anlatmaya çalışıyorum.
evlendıkten sonra esım bunlarla ortak bır ıs kurdu fakat yapamadılar esım ayrıldı baska bır ıse basladı fakat bunlar hep benım yaptımı benı doldurdumu dusunduler. eşim 7 kardeş bu sebepten evimin kapısında gelıp o.... diye kufur ettıler. bu sbebepten ben o 2 ablasıyla gorusmuorum esımde bırıyle gorusuo ama gorurse dıgerı ıle hıc gorusmuor.
her neyse bu sekılde devam edıorduk ama bnm kayınvalıdem cocuk gıbı hep ılgı beklıor bızde ıdare edııyorduk. bırgun ben oturmaya gıtım esımle ama esım daha sonra abısı ıle dısarı cıktı ben evde kaldım. o gun benle yasıt gorumcem kayınvalıdemle kavga ettı para yuzunden ve kayınvalıdeme vurdu hemıde bırkac kere. ben sok oldum vee o anda esımı arayıp haber verdım onlarda abısı ıle gelıp gorumceme bagırdılar. o gunden sonra ben o eve gıtmedım. taakıı dune kadar...
dun abısı aradı. ve kayınvalıdemın hasta oldunu hastaneye goturmemısı soledı bızde araba oldundan ve bızı arıyorlar. aynı mahç oturuoruz. bende tmm dıyıp cıktık yola. evın onune geldık esım arabanın yagına bakım sen cık annemı al dedı esım ben cıktım ve kayınvalıdem ben gelmıcem hastaneye fılan dıor bende anne hadı gıdelım dıorum yokk. o sırada gorumcem cıktı s...g... bu evden sen nıe geldın dıe saymaya basladı ve bıranda yumruk attı o refleksle gorumceme saldırdım abısı arkamdaan kafamaaa vurdu ve gorumcem kactı dudagım patlamıs o yumrukla ben cıldırdım tabııı nasıl bagırıorum ama tabı kosarak esıme haber verdım ve esım cıldırmıs bır sekılde cıktı yukarı abısıne saldırdı nasıl vurusunuz karıma dıye ve bayaa benı savundu. bır daha gorusmyecem sızınle bıttınız benım ıcın fılan ...
sonra bnm agzımdan nasıl kan fıskırıyor bende soylenıorum tabı os ırada kayınvaldem bana tokat attı senın yuzunden oldu dıyo bana benım ne sucum var saaa ....
esım benı eve bırakıp o sınırle tekrar gıttı annesıne evıne kardesınden hıncını alcaktı ama alamadı cıkarmadılar kımse cıkmamıs kapıya polis cagırmıslar ve esımı polis getırdı eve ...
ama ben sinirmi alamadım hala da ole eşim artık aılemı sıldım dıyor ama ben ınanmıorum bu ılk olay degıl her seferınde bole oluyor ve sonunda bır bahaneyle barısıolar. gecen kı olayımızda 4 ay gorusmedık ama gene barısıldı. bu seferde esım gene bıttı gorusmıcem dıorr ama bılmıyorum. içim içimi yiyorr...
esımden yana hıcc bır sıkıntım yok ben haftanın 6 gunu calısıorum esım 5 gun ve c.t gunu evın butun temızlını yapar a z ye yemek yapar. bana cok destekcıdır saolsun zaten obur turlu katlanamazdım heralde. hafta ıcı yemek olmasın dısardan soler benı hıc yormaz ıstedım yere gıderım gezerım zaten annemın dıbındeyım ev olarak tek sorunum aılesııı ...
boşan dıyen cok olur belki ama baska erkekte olmayan hersey esımde 4 4 lük anlıcagınız aılesine hıcmıı hıc cekmemıs ben ne dersem onu yapar offf bilmiyorumm bilmiyorumm...
sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardım edin neolurr...
çok uzun oldu hakkınızı helal edın
canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun , aşırı zor bir durum ve Allah sana sabrını versin. Çok şükür ki eşin destekçin ama hakkatten bunlar insan olamaz . çok üzüldüm. bu nasıl bir türdür , aile boyu şiddet yanlısı. anneye vuran bir kız çocuğundan her türlü pislik beklerim ben. annesine vuran görümceye de vurur başkasına da.
Ama etme bulma dünyası Rabbimin imtihanı öyle güzel oluyor ki , o görümcen olacak melun bir gün gelin olmayacak mı , ettiği ahlarda seni hatırlar. Allahtan senin için dileğim senin kapına dahi muhtaç olmasınlar ki onların yüzünü bir daha görme.
Allah eşinle muhabbetni daim kılsın, bir daha o şeytan beslemelerine fırsat vermesinn Allah.
Canım öncelikle geçmiş olsun bundann sonra nasıl davranıyım demişin Yani ne denirki .Sabır versin Allah sana bence muhatap olmamaya çalış eşini seviyorsan mesafei koru:26:
gecmıs olsun bende gorumceyım cok uzuldum ne rezıl ınsnalar var allah onlara hıdayet versın esınle ılıglı bı sorun yok neden bosanıcakmıısn hıc ağzına bıle alma bence dıgerlerıylede takıp mesafenı koru evlılıgnın tadını çıkar aklındanda çıkarıp atmaya bak konuyu psıkojık olarak rahatsızlık duyuyorsan esınden musade ıste sıkayetcı ol olamıyorsan da kafandan at hayatındanda çıkar hepsını bıraz uzun oldu :)))))
oha diyorum psikopatlığa bak bunlar hakikaten manyak heralde kızı annesine sonra yengesine sonra abisi yengesine sonra anne bir daha yengeye manyaklar . Eşinin ne suçu var canım eve dönüp sarılıp ağlamışsınız daha ne olsun :) maşallah şefkatli de . Ya başka ile taşınma imkanınız yok mu ? Yada ordan baya uzak bi yere mesela istanbul olsa bir yakadan öbür yakaya gibisinden
ya cnm ıkımızın ısıde bu tarafta ben servısle ıse gıdıorum ıst anadolu yakasındayım avrupa yakasına tasınırsam butun duzenım bozulacakk suan ole bır bırıkmısımde yok esımden allah razı olsun benı korudu ama elınde sonunda gorusucek ve ben bunu ıstmeıorum
Şahsi yorum yapmıyorum ama içimde de tutamayacağım.Zaten uzun olan bir konuda niçin alıntı ile cevaplayıp da 1 sayfa alan kaplanıyor anlayamıyorum
aynen ole cnmmmEşinin kendi ailesi seninde dediğin gibi eninde sonunda görüşecek bu konuda yapılacak bişey yok ama sen kesinlikle sınırını koy ve tavrından cayma,sen onlarla görüşmek zorunda değilsin kimsede seni bu konuda zorlayamaz..
Sorunlu olan gorumcen degıl sadece kaynın kayınvalıden hepsı ayrı cıns
Bundan sonra esınız barıssa dahı sız gıdıp gelmeyın onlara boyle terbıyesızlık olmaz !
Sen evınden kalk gıt hastaneye goturmek ıcın elalemın manyak sorunlu kızı sık.tr gıt desın sana vursun oldu cnm bıde kayınvalıde de az degıl oda senın yuzunden demıs sen kaıdnı hastaneye gotur oda kalksın vursun sana terbıyesızler
şok oldum şuanda nasıl böyle bişey mümkün olabilir ben olsam o görümcenin burnundan ağzından kan getirirdim bu nasıl cesaret canım..ay sinirim tepeme çıktı bana yapılmış gibi hissettim üzüldüm adına..eşinin bi suçu yok bu konuda onu suçlama asla,bu olaydan sonra sen asla ve asla görüşme ne olursa olsun affedilir bişey değil eşin şimdi görüşmeyebilir ama ileride mutlaka görüşecektir ailesi sonuçta ne kadar kötü olursa olsun..eşim dört dörtlük diyorsun o zaman da eşinini o şekilde kabul ediceksin ve eşine de kendini o şekilde kabul ettiriceksin..
uyuz oldum gorumcene
su kizi yolda gorunce ibreti alem icin bir yumruk patlatsana biranda en azindan cantani kafasina patlat aniden valla sinir oldum ben gorsem ben yapicam
bunlara boyle lazim dinsizn hakkindan imansiz gelir....
ne terbiyesiz bir aile.şok oldum.ne cesaret? senin ailen ne diyor bu duruma?
senin yerinde olsam ne ölüme ne ölülerine derdim.asla görüşmezdim.eşin ise eninde sonunda görüşecektir.ailesi sonuçta. ama sen bunlara katlanmak zorunda değilsin.
herkes haddini bilsin.