- 13 Ekim 2007
- 2.505
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm dedın gıbı polıs ugrasmakta ıstememıs olabilir.. ama artık benım ıcın bıttılerr....benim eşim de polis hiç öyle saçma şey duymadım, arkadaş ortada kan revanlık bi şiddet olayı var ne yani beni orda öldürseler aile içimi denecekti, benim vücut bütünlüğüme zarar verildi, onlar uğraşmak istememiş şimdi kim gidip ifade alacak prosedürleri takip edecek
allahın delisine bak sen yaa
o anda saçından tutup allah ne verdıyse girişseydin, kaçıp gitmesine fırsat vermeseydın keşke
bence bu affedilir şey değil...
allahın cezası ruh hastası kız
ahhh ahhhh en cok sacını basını yolamadım yaaa o benı yıyıp bıtırıoo
yinede her şey eşinde bitiyor, yerınde olsam bir daha asla görüşmezdim
ahhh cnmm ıst dalar bende sengıbı beddua ede ede bır hal oldum olseler bir bardak su vermnemmBen başlığı görür görmez delirdim ya. İzmir'de oturuyorlarsa adres ver evlerini basayım şunların. Ben böyle bir şerefsizlik görmedim arkadaş. Senin kocanın ailesi ne kadar da ciğeri beş para etmezmiş ya. O maymun görümceni anlarım da abisine noluyor? Kadına el kalkar mı? Kadınlara mı gücü yetiyor itin. Basıcam şimdi küfrü olmıycak, sinirim bozuldu ya. Sen yine bişey yapmamışsın insanlığından ama onların topluca Allah belasını versin. Lanet olsun hepsine. İki yakası bir araya gelmesinin hiç birinin. Ohh be rahatladım.
ailesi bittiii artık yok ole bır aıle benım ıcınNiye boşan diyelim ayol kocanda sorun yok maşallah ailesini boşayın ama
Ne rezil insanlar onlar yaa. Hastalık, ölüm falan bile barıştırmasın sizi gerek yok yani
şoktayım
Diyecek birsey buladım
Hani evlenirken ailede önemli derler doğru.
sizi eşinizin abisi annesini doktora gödürmesi için arıyor sonrada görücenizle cani size saldıryor kavgayı durdurup ayırmak yerine size niye tekrar vuruyolar bende bunu anlamadım:44:maden aranız acıksa arabayı kendi alıp annesini gödürseydi yaa
Arkadasim sen kimlerin icine dusmussun boyle.
Aklim almiyor nasil insanlar ortalik ringe dönmüs resmen.
Asla affetme ve konusup biraraya gelme.
Sikayetci olursan icin bir nebze de olsa sogur.
Bana kalirsa al darp raporunu sikayetci ol.hangi hakla vururlar size.
Abi de sozde koskoca adam olacak ortaligi sakinlestirecegine bir tane de o vurmus.terbiyesiz insanlar!
arabanın yağı kısmına bende takıldım arabanın yağı öyle zırt pırt bakılacak bişi değilki hemde acıl bı durum var hastaneye gıdeceksınız
görümcende nası bişi görür görmez üzerine atlıyo ne tuhaf bı aileymiş
eşinizden ayrılacakbı durum yok zaten enden boşan densınki ailesıyle görüşmeyın çözüm bu
Okurken şok oldum bunları da mı okuyacaktık :26:
Nasıl insanlar nasıl zihniyet nasıl karakterler aklım almadı
Bir evlat nasıl el kaldırabilir annesine
Bunun üzerine abi kardeşe değil de nasıl yengeye saldırabilir
Resmen şok geçirilecek bir vukuat yani
Yapman gereken çoook basit.Bir daha asla görüşmemek gitmemek aramamak
Bir arkadaş demiş bayramlarda seyranlarda ararsın o kadar diye...
Hayır arkadaşım hayır bırak bayramı seyranı.
Neyin bayramı neyin seyranı.Şiddet uygulanmış sana şiddet
Ben olsam alırdım darp raporumu verirdim mahkemeye.
Eşimin ailesi de olsa herkes yerini yurdunu haddini bilecek arkadaş
Allahtan eşin yanındaymış yoksa yanmıştın valla ..
Kendini şuçlama eşin seni anlıyordur... Arkadaşım ben sinirden verem oldum burda senin sinirle yapacağın herşey normal. bence hırslanma boşuna ben de öleyim ama inanki sadece kaşlarım saçlarım dökülüüyor kalıyorum gene oturduğum yerde. Kendine edersin yani . İl değiştirme şansınız olursa sakın bu fırsatı kendi annen yada ailen için kaçırma. " ben ailesine bağımlı bir insan olarak sölüyorum bunları" başka türlü olmaz bu iş. O aile bitmiş. Senin ailenide bitirmek istiyorlar eğer hırslarına yenik düşersen istedikleri olur. Bu durumda sen hamile falan kalsan Allah korusun o çocuk nasıl bir pskolojide büyür yada sen hamileliği nasıl geçirirsin bilemiyorum... Ben dün biraz düşündüm de bu duruma tek çözüm başka şehir güzelim. Çok etkilendim okuduklarımdan ya. Rabbim sana hayırlı bir kapı açsın inşallah.
eşinle ilgili sorunun yokmuş sonuçta
ben inanmıyorum illaki barışır diyorsun ama orada o hakaretleri yiten tokatı yiyen dudağı patlayan sensin eşin değil
eşin onların kanı canı belkiş barışır eder ama sen asla adım atma, sen adım atarsan bu olaylar devam eder gider
ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum da....
sen maşallah sakinsin herşeye rağmen...
yeminle dava ederdim sürünsünler ordan oraya...
inşallah eşine bi ders olmuştur bu...
buyuk konusmayayimda..ne bicim aile bunlar kiz anayi dovuyor gelini dovuyor..aile aile degil kickboks salonu gibi masaAllah
güzel sözden anlamayana anladığı dilden konuşmak lazım bence. çünkü böyle çirkef edepsiz tipler susmayı senin büyüklüğünden asaletinden sanmaz da kendini bir halt sanır daha da üstüne gelir. az muhatap olup gerektiğinde onların seviyesine inmek en iyisi sanırım. o vurursa sizde vurursunuz ikincisine temkinli olur üçüncüsüne cüret etmez olur biter.
evet ben bundan oncekı olaylarda hep sustum bunda bagırdım cagırdım ben karsılık verdım ama o gorumceme bır tane vuramadım yanarım ona yanarım ... bırdaha ole bır ortam ıns olmaz ama olursada artık gozum kara olecegımı bılsemmm onun agzını burnunu kırcam
evet bıber gazı almalıyım kendıme aynen esım olmasa neolur du bılmıorum allahım benım basıma gelenler baska kımsenın basına gelmesın ....
ya belli ki görüşmek niyetinde değilsiniz fakat olur da bir daha onların yanına giderseniz veya onlar sizin kapınıza dayanırsa yanınızdaa biber gazı yada ne bilim cop, beyzbol sopası falan bulundurun, evde eşiniz olmasaydı ve sert birşeyle vursalardı ölebilirdiniz de şakaya gelmez bence çünkü belli ki cahiller, insanlıktan anlamıyorlar, dediğim gibi gördüğün yerde yapıştırırsın sopayı kelleye haketmişler bence
güldürdün beni bır an kendıııı aaaaaaaaaa uuuuuuuuuuu dıye bagırıken dusundum ...elektrikli şok aleti de olabilir
uzakdoğu sporlarına git. gözünü bantla kapat arkadan gelirse hisseebiliyormusun bakalım
bu teknikler hayat kurtarır :)
eşinle aranı asla bozma canım mal meydanda nasılsa..ama bu ilk olay değil diyorsun ailen yok mu merak ettim şahsen benim annem olsa ortalığı yıkar bence senin de öyledir ailene söylemelisin derhal en azından anne eşimle aram iyi bu durum bozulsun istemiyorum ama bi tel filan aç bunları rezil et diyebilirsin demelisin hatta..ne kadar çocuk zekalılar bunlar yaa
kızlar şuan o kadar sinirliyim kiii elim ayağım titriyor....
yanlış yazarsam afola...
en baştan anlatayım ben....
21 yaşındayım 2 yıllık üni mezunu muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum. eşimde ortaokul mezunu ve şöförlük yapıyor. küçümsediğimden değil anlatabılmek için yazıyorum. 1 yıl olacak evlenelı...
7 yıllık da ılıskım yanı kucuklukten berı asık oldum adam ıle evlıyım..
ama ılk gunden bu yana hiç istenmedim taki çıkarken de başlıyor ama ole bole isteme oldu nişan yapıldı. asker yolu bekledim 15 ay nişanlı olarak ozaman da cok sorunlar yasadım esımın benle yasıt kız kardeşi var benle yasıt veee cokkkk kıskanc ne yaparsam yapayımmm bır fesatlık peşindee.
biraz karışık anlatıyorum galıba ama cok sınırlıyım bastan anlatmaya çalışıyorum.
evlendıkten sonra esım bunlarla ortak bır ıs kurdu fakat yapamadılar esım ayrıldı baska bır ıse basladı fakat bunlar hep benım yaptımı benı doldurdumu dusunduler. eşim 7 kardeş bu sebepten evimin kapısında gelıp o.... diye kufur ettıler. bu sbebepten ben o 2 ablasıyla gorusmuorum esımde bırıyle gorusuo ama gorurse dıgerı ıle hıc gorusmuor.
her neyse bu sekılde devam edıorduk ama bnm kayınvalıdem cocuk gıbı hep ılgı beklıor bızde ıdare edııyorduk. bırgun ben oturmaya gıtım esımle ama esım daha sonra abısı ıle dısarı cıktı ben evde kaldım. o gun benle yasıt gorumcem kayınvalıdemle kavga ettı para yuzunden ve kayınvalıdeme vurdu hemıde bırkac kere. ben sok oldum vee o anda esımı arayıp haber verdım onlarda abısı ıle gelıp gorumceme bagırdılar. o gunden sonra ben o eve gıtmedım. taakıı dune kadar...
dun abısı aradı. ve kayınvalıdemın hasta oldunu hastaneye goturmemısı soledı bızde araba oldundan ve bızı arıyorlar. aynı mahç oturuoruz. bende tmm dıyıp cıktık yola. evın onune geldık esım arabanın yagına bakım sen cık annemı al dedı esım ben cıktım ve kayınvalıdem ben gelmıcem hastaneye fılan dıor bende anne hadı gıdelım dıorum yokk. o sırada gorumcem cıktı s...g... bu evden sen nıe geldın dıe saymaya basladı ve bıranda yumruk attı o refleksle gorumceme saldırdım abısı arkamdaan kafamaaa vurdu ve gorumcem kactı dudagım patlamıs o yumrukla ben cıldırdım tabııı nasıl bagırıorum ama tabı kosarak esıme haber verdım ve esım cıldırmıs bır sekılde cıktı yukarı abısıne saldırdı nasıl vurusunuz karıma dıye ve bayaa benı savundu. bır daha gorusmyecem sızınle bıttınız benım ıcın fılan ...
sonra bnm agzımdan nasıl kan fıskırıyor bende soylenıorum tabı os ırada kayınvaldem bana tokat attı senın yuzunden oldu dıyo bana benım ne sucum var saaa ....
esım benı eve bırakıp o sınırle tekrar gıttı annesıne evıne kardesınden hıncını alcaktı ama alamadı cıkarmadılar kımse cıkmamıs kapıya polis cagırmıslar ve esımı polis getırdı eve ...
ama ben sinirmi alamadım hala da ole eşim artık aılemı sıldım dıyor ama ben ınanmıorum bu ılk olay degıl her seferınde bole oluyor ve sonunda bır bahaneyle barısıolar. gecen kı olayımızda 4 ay gorusmedık ama gene barısıldı. bu seferde esım gene bıttı gorusmıcem dıorr ama bılmıyorum. içim içimi yiyorr...
esımden yana hıcc bır sıkıntım yok ben haftanın 6 gunu calısıorum esım 5 gun ve c.t gunu evın butun temızlını yapar a z ye yemek yapar. bana cok destekcıdır saolsun zaten obur turlu katlanamazdım heralde. hafta ıcı yemek olmasın dısardan soler benı hıc yormaz ıstedım yere gıderım gezerım zaten annemın dıbındeyım ev olarak tek sorunum aılesııı ...
boşan dıyen cok olur belki ama baska erkekte olmayan hersey esımde 4 4 lük anlıcagınız aılesine hıcmıı hıc cekmemıs ben ne dersem onu yapar offf bilmiyorumm bilmiyorumm...
sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardım edin neolurr...
çok uzun oldu hakkınızı helal edın