(( ınanın bunlar ıkı yuzlu ıyıyken ıyıdırlerr ama dedım gıbı yapmacık sevdıklerınden degılll ... ben kıskanmasın dıye ona hedıyler alırdım gorumcem olcak pıslıgeee ama haketmıolarmıss hıcbıseyıııBende 2tane mustakbel gorumce var. Buyuk olanla aramizda bir yas var ve abisine asiri duskundur. Yani beni kiskanmasi gayet normal aslinda. Buna ragmen en son gorusmemizde kendisine alip terziye verdigi elbisesini almaya gittik, guzelmis cok begendim dedim diye cantama koymus elbisesini sana daha cok yakisir diye. Benimki de gorumce sizinki de.. Insanligina tukureyim onun cok afedersiniz. Bu nasil bir canavarliktir, el kaldiracak kadar nasil gozu doner insanin. Allah yardimciniz olsun.
şoktayım yaa.görümceler biraz kıskançdır yani eğer sürekli abisi kardeşi vs. onun yanında olduysa çekemezz ama nasıl bişeydir aklım almadı.sana yumruk atması dudağını patlatması kayınvalide aynı şekilde hayret taa. eğer eşin ailesi ile barışırsa daha çok sorun yaşarsınız gibi geliyor bana inşallah ,,daha önce affetmiş ama şimdi de affederse işin zor.
cok zor bılıyorum...