Görümcem dudağımı patlattı

allahın delisine bak sen yaa:KK53:
o anda saçından tutup allah ne verdıyse girişseydin, kaçıp gitmesine fırsat vermeseydın keşke
bence bu affedilir şey değil...
allahın cezası ruh hastası kız:KK47:

yinede her şey eşinde bitiyor, yerınde olsam bir daha asla görüşmezdim :KK19:

Son düzenleme:
Ben başlığı görür görmez delirdim ya. İzmir'de oturuyorlarsa adres ver evlerini basayım şunların. Ben böyle bir şerefsizlik görmedim arkadaş. Senin kocanın ailesi ne kadar da ciğeri beş para etmezmiş ya. O maymun görümceni anlarım da abisine noluyor? Kadına el kalkar mı? Kadınlara mı gücü yetiyor itin. Basıcam şimdi küfrü olmıycak, sinirim bozuldu ya. Sen yine bişey yapmamışsın insanlığından ama onların topluca Allah belasını versin. Lanet olsun hepsine. İki yakası bir araya gelmesinin hiç birinin. Ohh be rahatladım.

Niye boşan diyelim ayol kocanda sorun yok maşallah ailesini boşayın ama
Ne rezil insanlar onlar yaa. Hastalık, ölüm falan bile barıştırmasın sizi gerek yok yani:KK53::KK53:

Bu çok uçta bir konu. Siz k.validenizi hastaneye götürmek üzere onlara gidiyorsunuz, birden bire görümceniz size saldırıyor, abisi arkasından, sonra k.valide size tokat atıyor. Tuhaf :44:

:KK53::KK53::KK53::KK53: şoktayım
Diyecek birsey buladım :KK53:
Hani evlenirken ailede önemli derler doğru.
sizi eşinizin abisi annesini doktora gödürmesi için arıyor sonrada görücenizle cani size saldıryor kavgayı durdurup ayırmak yerine size niye tekrar vuruyolar bende bunu anlamadım:44:maden aranız acıksa arabayı kendi alıp annesini gödürseydi yaa

Son düzenleme:
Yerinde olsam polisi dinlemem, al bir darp raporu aç davanı, hiç bir şey olmasa uğraşsınlar ki bir şey olur. Sen onların evine gitmiş olabilirsin ama kanunda kapına geleni dövebilirsin yazmıyor herhalde. Polis uğraşmak istememiş bence.

Şikayetçi ol, yanlarına kalmasın ve tabi bir daha asla görüşme.

Arkadasim sen kimlerin icine dusmussun boyle.
Aklim almiyor nasil insanlar ortalik ringe dönmüs resmen.
Asla affetme ve konusup biraraya gelme.
Sikayetci olursan icin bir nebze de olsa sogur.
Bana kalirsa al darp raporunu sikayetci ol.hangi hakla vururlar size.
Abi de sozde koskoca adam olacak ortaligi sakinlestirecegine bir tane de o vurmus.terbiyesiz insanlar!

imkanın varsa eger baska bir şehire tasının en azından sadece telefonla rahatsız edebilirler telefonuda acmassınız yada hat degıstırırsınız olur biter.ama imkan yoksa görümcen veya kaynanan sana bişey söylerse sizi şikayet ettim polise eger bana en ufak zarar gelirse şiddet olayı fılan polis sizden şüphelenir uzak durun benden deyın.eşinede seni kötüleye kötüleye sogutmaya calısabilirler ama eşin sanslısınki aile lafına bakmıyor seviyor seni.cok zor bi durum ailesiyle görüşmese ailesi sonucta olmaz görüşse senle ilerde sorun yasayabilir allah yardımcın olsun.

ben biraz farklı düşünürüm kusura bakma...=) fakat bu anlattıkların önceden planlanmış gibi.eşin annesi hasta olunca sen getir ben aşağıda arabanın yağını yapıyım der mi benim babamı koyuyorum hemen yukarı çıkar annesini alır.
onu geçelim..bi anda patlak verdi durup dururken kaynın niye işe karıştı,kv niye hastaneye gitmicem diye naz yaptı...
burdan böyle okuyunca bana önceden planlanmış bişey gibi geldi belki öyle değildir bilemem ama darp raporunda da diretseydiiz keşke

geçmiş olsun.

arabanın yağı kısmına bende takıldım arabanın yağı öyle zırt pırt bakılacak bişi değilki hemde acıl bı durum var hastaneye gıdeceksınız

görümcende nası bişi görür görmez üzerine atlıyo ne tuhaf bı aileymiş

eşinizden ayrılacakbı durum yok zaten enden boşan densınki ailesıyle görüşmeyın çözüm bu

pes diyorum..Allahtan eşin arkanda...onlar için eşini bırakma zamanla daha da iyi anlıycaktır dogruyu yanlısı..

Okurken şok oldum bunları da mı okuyacaktık :26:
Nasıl insanlar nasıl zihniyet nasıl karakterler aklım almadı :KK53:
Bir evlat nasıl el kaldırabilir annesine :KK53:
Bunun üzerine abi kardeşe değil de nasıl yengeye saldırabilir :KK53:
Resmen şok geçirilecek bir vukuat yani :KK4:
Yapman gereken çoook basit.Bir daha asla görüşmemek gitmemek aramamak :KK34:
Bir arkadaş demiş bayramlarda seyranlarda ararsın o kadar diye...
Hayır arkadaşım hayır bırak bayramı seyranı.
Neyin bayramı neyin seyranı.Şiddet uygulanmış sana şiddet :KK47:
Ben olsam alırdım darp raporumu verirdim mahkemeye.
Eşimin ailesi de olsa herkes yerini yurdunu haddini bilecek arkadaş :KK20:
Allahtan eşin yanındaymış yoksa yanmıştın valla ..

öncelikle yorumun için teşekkür ederim..
eşim zaten farkında çoğu şeyin ama ailesi işte elinde sonunda barışıcak bılıyorum ama dedınız gıbı ben artık gorusmeyeceğim ve ınaan suan ısteyım işe bile konsantre olamıyorum moralım 0 eşim gunde 10 kere aradı senı cok sevıyorum bılıyorsun dımı dıyor onada kıyamıorum ama dun kalbını cok kırdım elımde degıl hazmedemedım normalde sıddete cok uzak bır yapım ve yetıstırme tarzım var ama dedım gıbı dun o kızı sacınıı basını yolmak ıstedım ama yapamadım yapsaydım belkı daha rahat olurdum kendımı enayı gıbı hısettım hep su dusunce var aklımda bu kız sımdı ovunuodur yaptıgıyla bkaa nasıl agzını yuzunu patlattım o bana vuramadı bılee bu dusunce aklımı yıyıp bıtırıoooo :KK43:( babası var ama cok yaslııı o olaylar olurken odadan dahı cıkmadııı

uzak duracagım kesın cnm ben zaten suan bır tuhafım ısteyım ama neyaptımı bılmıorum

Kendini şuçlama eşin seni anlıyordur... Arkadaşım ben sinirden verem oldum burda senin sinirle yapacağın herşey normal. bence hırslanma boşuna ben de öleyim ama inanki sadece kaşlarım saçlarım dökülüüyor kalıyorum gene oturduğum yerde. Kendine edersin yani . İl değiştirme şansınız olursa sakın bu fırsatı kendi annen yada ailen için kaçırma. " ben ailesine bağımlı bir insan olarak sölüyorum bunları" başka türlü olmaz bu iş. O aile bitmiş. Senin ailenide bitirmek istiyorlar eğer hırslarına yenik düşersen istedikleri olur. Bu durumda sen hamile falan kalsan Allah korusun o çocuk nasıl bir pskolojide büyür yada sen hamileliği nasıl geçirirsin bilemiyorum... Ben dün biraz düşündüm de bu duruma tek çözüm başka şehir güzelim. Çok etkilendim okuduklarımdan ya. Rabbim sana hayırlı bir kapı açsın inşallah.

eşinle ilgili sorunun yokmuş sonuçta

ben inanmıyorum illaki barışır diyorsun ama orada o hakaretleri yiten tokatı yiyen dudağı patlayan sensin eşin değil

eşin onların kanı canı belkiş barışır eder ama sen asla adım atma, sen adım atarsan bu olaylar devam eder gider

yok artık o nasıl aile ya:KK53:
eşin iyi ise gerisini boşver dış kapının dış mandalı
:KK14:
resmi olun eşinde sende yeter bence ....................
:KK19:

cnm karakola şikayet ettim fakat polisin dediği bizim evde olsa sorun olmaz sıkayet gecerlı olurmus fakat.
onların evınde oldugu ıcın karsılıklı aıle kavgası dıye bısey cıkmaz dedı poliss.. zaten esımı onlar polise şikayet etmiş evimizi basmaya geldı falan fılaaannn..

görüşmeyeceğiimmm kesin zaten ama bunlar ole seytankı esımın ıyı nıyetını ole guzel kullanıyorlarkı anne olucek olum dosegınde bır suru ıvır zıvır dıe gecen sefer ole yaptılar...

polise bakma sen, ben de eski eniştem tarafından darp edildim. ablamı da darp etti aynı anda bizimki de aile içi şiddet olayıydı. geri çekilmedim şikayet ettim. mahkeme 1.5 yılda sonuçlandı hapis cezası verdi o da paraya çevrildi 4700 tl gibi bi ceza verdi toplamda ona mahkeme masrafları da ona ait oldu. görünürde bizim de karşılıklı darp vardı, o da utanmadan abla kardeş hatta anne bir olup beni dövdüler dedi darp raporu aldı. sonuçta ceza aldı az veya çok. önemli olan ceza alması zaten.

X