Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle yorumun için teşekkür ederim..
eşim zaten farkında çoğu şeyin ama ailesi işte elinde sonunda barışıcak bılıyorum ama dedınız gıbı ben artık gorusmeyeceğim ve ınaan suan ısteyım işe bile konsantre olamıyorum moralım 0 eşim gunde 10 kere aradı senı cok sevıyorum bılıyorsun dımı dıyor onada kıyamıorum ama dun kalbını cok kırdım elımde degıl hazmedemedım normalde sıddete cok uzak bır yapım ve yetıstırme tarzım var ama dedım gıbı dun o kızı sacınıı basını yolmak ıstedım ama yapamadım yapsaydım belkı daha rahat olurdum kendımı enayı gıbı hısettım hep su dusunce var aklımda bu kız sımdı ovunuodur yaptıgıyla bkaa nasıl agzını yuzunu patlattım o bana vuramadı bılee bu dusunce aklımı yıyıp bıtırıoooo ( babası var ama cok yaslııı o olaylar olurken odadan dahı cıkmadııı
uzak duracagım kesın cnm ben zaten suan bır tuhafım ısteyım ama neyaptımı bılmıorum
cnm karakola şikayet ettim fakat polisin dediği bizim evde olsa sorun olmaz sıkayet gecerlı olurmus fakat.
onların evınde oldugu ıcın karsılıklı aıle kavgası dıye bısey cıkmaz dedı poliss.. zaten esımı onlar polise şikayet etmiş evimizi basmaya geldı falan fılaaannn..
görüşmeyeceğiimmm kesin zaten ama bunlar ole seytankı esımın ıyı nıyetını ole guzel kullanıyorlarkı anne olucek olum dosegınde bır suru ıvır zıvır dıe gecen sefer ole yaptılar...