Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Allah yardımcınız olsun şimdi kıskançlıkla yaşadı yoksa şimdiden hazirlik mi yapıyor düğününe anlam veremedim .aman boşverin .bidaha yaparsaniz cekim kimseyi kimseyi götürmeyen ben kimseyi goturmedim

Görümce sizi çıldırtmak icin yapacagini yapmis ve amacina ulasmis.
Yerinizde olsam görmezden gelirdim asıl o cıldırırdı.

Resimleri inanılmaz merak ettim ama geç kaldım sanırım.
Inanirim size kardeşimin kınasinda görümcesi öyle bir giyinmişti ki herkes dalga geçti. Organizatöre " Gelin çıkarken biz görümceler de arkasından cikalim" demişti garip kadın. Evlenince de baya çektirdi.

Bırakın giysin zavallı..ne okadar kafana takip yok düğünüme gelmesin filan diye sorunlar çıkarıyorsunki.bence sizde olgun değilsiniz,tekrar çekim yapmak istemek filan bana çok abartı geldi.bence tüm sakinliğini koru.mutlu olmaya bak.intikammiş,yok gelmesin diye ortalığı kaldırmamış lütfen bukadar hayatı çekilmez yapmayın.kucuk meseleler bunlar gerçekten.

Biraz önce annemle bu konuları konuştuk
Çocukluk yapmış takma bence
Eşim göreve gitti 3 ay oldu ama ayda 1 görüştük izne geldi
Izne anneme geleyim orada buluşalım dedi öyle daha yakın çünkü izin 3 gün zaten yolda geçiyor diye
9 da geldi 11 de çay yemek vs geç oldu dedim bekar kaynım biz abimle oturacagiz dedi ev dublex üst katta kalıyoruz bi baktım saat 2 eltim üst katta duşa girmiş
Biri adamı vermiyor diğeri duştan çıkmıyor (bu olay 2 izindedir tekrarlandı duş olayi)
Hep bi fesatlık hep bi kıskançlık daha sen neler göreceksin kuzum ilk günlerden bu lüzumsuz görümcene takılma anı yaşa huzursuzluk çıkmasın
Mutluluğun daim olsun insallah

Bende böyle bişeyin kıyısından döndüm.
Nişan dış çekımıme, nişanlımın 2 yıllık evlı kuzenının eşi, bende gelinlik gıycem dış çekim yapamamıştım sizin dış çekımde bizde gelelım diye tuttrdu.neyseki nişanlım buna ızın vermedı.
Bence bunun nedeni dikkat çekmek ve hep ilgi odağı olmak ıstemeleri

İnanırım gerçekten bir arkadaşımın da görümcesi kızın çeyizine alınan iç çamaşırına kadar aynısından aldırmıştı. Allah bunlardan uzak Etsin

Reactions: Cac
Ay ben bir dugunde gorumceninde gelinlik giydigini gordum ..saka gibiydi...sebebide suydu.esimle 20yilimiz dedi ama gelinlik giydi oyle elbise falan degil.cok garip geldi.20.yilini git ertesi gun baska yerde kutla dimi kardesinin dugununemi kaldin.

Çok merak ettim foto yüzünüz kapalı da atabilirsiniz. Allah size bu kadınla yardım etsin inşallah bu kadından kurtulursunuz

Rol calmis resmen fikirsiz. Ay biz birinin dugunune giderken beyaz giymeyiz kizdaki akla bak Allah sabir versin size ben olsam oracikta soylerdim

Eski konularınızı biliyorum. Nisanınızda sizle aynı renk almıştı, daha baska olaylar da vardı. Görümceniz öide bulandırmak istemiş mutlulugunuza gölge düşürmek istemiş, kendisi ciddi anlamda sorunlu ve kendini aldatan erkek arkafaşı ile de evleniyor demek.
Nişanlınız tamam olay büyümesin diye birsey dememiş ama bu kaçıncı yahu? Biri birsey desin bu kıza. Bu kuz düğünde kimbilir neler yapar. Nişanlınız daha o dakika tepki gösterip ablasını göndermeli idi. Çok pasif görüyorum onu her seferde. Ayrıca bile bile neden onu cagırıyor? Cagırmasa da hayır sen gelemezsin yeter ettiklerin neden demiyor? Yeni fotolar çıkınca bence deyin açıkça. Senşn bu yaptıgın ayıp terbiyesizlik. Hevesini kendi düğününe sakla diye.
Düğüne cagırmayacam diyorsun sence mümkün mü? Tabi ki gelecek.
Eğer bi densizlik ederse ki edeceği kesin bi önlem al. Kayınvaliden yok mu nişanlın konuşsun. Ayıp yahu.

Bu bir akım falan mı ya son yıllarda çok duyar olduk,o yüzden çok şaşırmadım ama çok sinir olunacak bir durum,nişanlınız anlayışlı biriymiş o yönden sevindim sizin adınıza

Allah akıl fikir versin?ö ne günlere kaldık ya daha neler okuyacak bu gözler bilmem

Bu görumce modelinden tek bende yokmuş demek ki
Nişanımda giydiğim abiyenin model aynı başka rengini alıp giydi nişanımda
Saç falan zaten gelin başından halliceydi
Bizimde kimin nişanı ayırt edememişlerdi
Ruh hastası bunlar başka açıklaması yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…