• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Görümce değilim de gelinimiz olsa "neden onun dış çekimine gideyim ki? banane" derdim..
Hiç sevmem böyle şeylere atlamayı da atlayanı da..
Neden gelinin damadın arkadaşları da süslü püslü fotoğraf çektirir ki? Bu da yeni icat oldu..

Bizim çekimimizde başrolde sadece eşim ve ben vardık. Yardım edenlerle anı için çektirdik. Nerede çokluk orada b.kluk diye boşuna dememişler.

Dengesiz olduğunu düşündüğünüz birini hiç çağırmamalıydınız. Mesafe koyun. Herkes onun o haline güler zaten.

O da bişey mi eski uyelerden birinin konusuydu. Görümce değil ama eltiydi sanırım kızcagızın düğününe gelinlik giyip gelmişti :KK70: Resimleri de atmıştı hatta buraya bildiğin iki gelin iki damat vardı düğünde.
Ayyy evet efsane konuydu:halay: ordaki elti kişisinin eşi de damat gibi giyinmişti. ve ilk dansta gelin ve damadın yanında dans etmişlerdi. Ağzımız açık kalmıştı.
Nasıl ilerledi acaba sonra işleri? Merak ettim şimdi :dondurma:

Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.
İyi de açık açık yüzüne söyleseydiniz sonuçta bu düğün ilk defa yapılıyor çekimler de öyle.
Ne biçim insanlar var ya şaka gibi :deli:

Yardımcı olmak amacıyla benden 2 arkadaş nisanlimdan da bu lüzumsuz geldi işte gelmez olaydi
hadi kadının yardıma ihtiyacı oluyor da. erkeğin o kadar da yardıma ihtiyacı olmuyor ki. keşke gelmeseymiş. nişanlıma o ara söylerdim ablanı hemen gönder diye.
ay canlı canlı gülememişsinizdir bile. geçmiş olsun :(
içinize sinmediyse ve maddi durum el veriyorsa bir daha çekim yaptırın. ablanın gözüne gözüne sokun

Ayyy evet efsane konuydu:halay: ordaki elti kişisinin eşi de damat gibi giyinmişti. ve ilk dansta gelin ve damadın yanında dans etmişlerdi. Ağzımız açık kalmıştı.

ay hangi konu o. ben şok

seninle çok zıt düşüyoruz ama bu konuda son yazdıklarına hak verdim burası cidden insanı etkiliyor millet öküz altında buzağı arıyor çoğunlukla erkek ailesinin davranışları hakkında.

amaa bu görümce harbi gelinlik giymiş ay. hani beyaz elbise filan değil bilmiyorum ben mi kör oldum ama cidden kol detayları filan olan gelinlik gibi yani. arıza çıkarmak için giydiği çok belli. ama intikam vs o da çok ucuz hareket olur takmamak en iyisi.

Burcu Esmersoy'un gelinliğinden daha şatafatlıysa kesinlikle beyaz elbise demem ben ona.. Bazı insanlar ne kadar ucuz :olamaz:

A apple pie normalde hiç meraklı değilimdir ama beni bile meraklandırdın. :KK45:

Biraz önce annemle bu konuları konuştuk
Çocukluk yapmış takma bence
Eşim göreve gitti 3 ay oldu ama ayda 1 görüştük izne geldi
Izne anneme geleyim orada buluşalım dedi öyle daha yakın çünkü izin 3 gün zaten yolda geçiyor diye
9 da geldi 11 de çay yemek vs geç oldu dedim bekar kaynım biz abimle oturacagiz dedi ev dublex üst katta kalıyoruz bi baktım saat 2 eltim üst katta duşa girmiş
Biri adamı vermiyor diğeri duştan çıkmıyor (bu olay 2 izindedir tekrarlandı duş olayi)
Hep bi fesatlık hep bi kıskançlık daha sen neler göreceksin kuzum ilk günlerden bu lüzumsuz görümcene takılma anı yaşa huzursuzluk çıkmasın
Mutluluğun daim olsun insallah :KK66:
Haaaahaaaaa.... biri adamı vermiyor, biri iş peşinde... güldürdünüz beni.
En iyisi otel bu tarz işlerde ama o da “biz sevişmeye gidiyoruz” demek olur:halay:

hatta abisi daha damat gibiydi :D :D
konuyu aradım da bulamadım

O da bişey mi eski uyelerden birinin konusuydu. Görümce değil ama eltiydi sanırım kızcagızın düğününe gelinlik giyip gelmişti :KK70: Resimleri de atmıştı hatta buraya bildiğin iki gelin iki damat vardı düğünde.

Kayınbiraderi de beyaz smokin giymişti dimi? :KK70:
O konuyu tek geçerim. O konunun sahibi başka ne maceralar yaşadı acaba o eltiyle? :KK70:

Ayy bana da at ya çok merak ettim cidden :)
Allah sabır versin size bu görümceyle

İnanırım, bizim çok yakın akrabamızın düğününde görümcesi resmen balık gelinlik giymişti

Gerçekten tebrikler. Kimse sizin gibi kolay kolay sakin kalamazdı. Ama bu yapılan size karşı çok büyük bir ayıp olduğunu düşünüyorum. Asıl önemli olan siz evlendikten sonra böyle saçma sapan hareketlere devam etmemesi. Size tavsiyem nişanlınızla bu durumu ciddi anlamda konuşun ve evlendikten sonra bu tür hareketlerin asla olmaması gerektiğini, huzursuzluk çıkartacağını belirtin. Şimdiden mutluluklar bu aradaaaa :halay::KK28:

Kayınbiraderi de beyaz smokin giymişti dimi? :KK70:
O konuyu tek geçerim. O konunun sahibi başka ne maceralar yaşadı acaba o eltiyle? :KK70:

O konuyu ve fotoğrafları unutamıyorum ya. Kadın resmen süzüle süzüle gelin gibi dolaşıyordu. Tacını takmıştı sanırım bir de. Gelinden şatafatlıydı, eşi de beyaz smokinli :) Çifte düğün resmen. Konuyu aradım da bulamadım, konu sahibi ifşa olmuştu, sorun çıkmıştı eşiyle arasında. Umarım düzelmiştir.

Allahım ya çalışırken gördüm konuyu dayanamadım hasta resmen benim kardeşimin eşi de söz günümde buna benzer bişey yapmıştı ben de siyah elbise saçlar toplu ondan uçuş uçuş açık sarı elbise saçlar açık maşalı

iyi de sizden başkasının dış çekimde ne işi var.. bi film vardı "görümce" diye aynı sizde de surum sanırım :KK70: yani dış çekime gelecek olanlar sadece size yardım amaçlı gelebilir o kadar.
Sinir olmakta haklısınız. Durdurulması gereken bir görümce yazık hevesini alamamış daha demek ki bişeyden

Ya sizin düğünde yada onunkinde intikam hırsınıza baģlı .Bi çocuğa verin 20-50 tl.Birde bi eline cornetto bi eline meyve suyu koş sarıl şu teyzeye sana bahşiş derim .Ayyy bu kadar kötü olmamalıyım .Yazzık günaaaaaah :skandal:
Savaş boyalarımı süresim gel:KK59:di.İntikaaaaaaaam.Zeynaaaaaaa
Ne coştum ama :halay:

Ay bi saniyeee bunu görümcem evlenirken ben neden yapmayayım bana yasattiklarinin bir bedeli olmalı:))))

Back