- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
ben gülerim bana atma
Caps falan yaparım ibretialem için kendime güvenmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gülerim bana atma
Caps falan yaparım ibretialem için kendime güvenmiyorum
Ayyy evet efsane konuydu ordaki elti kişisinin eşi de damat gibi giyinmişti. ve ilk dansta gelin ve damadın yanında dans etmişlerdi. Ağzımız açık kalmıştı.O da bişey mi eski uyelerden birinin konusuydu. Görümce değil ama eltiydi sanırım kızcagızın düğününe gelinlik giyip gelmişti Resimleri de atmıştı hatta buraya bildiğin iki gelin iki damat vardı düğünde.
İyi de açık açık yüzüne söyleseydiniz sonuçta bu düğün ilk defa yapılıyor çekimler de öyle.Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.
hadi kadının yardıma ihtiyacı oluyor da. erkeğin o kadar da yardıma ihtiyacı olmuyor ki. keşke gelmeseymiş. nişanlıma o ara söylerdim ablanı hemen gönder diye.Yardımcı olmak amacıyla benden 2 arkadaş nisanlimdan da bu lüzumsuz geldi işte gelmez olaydi
Ayyy evet efsane konuydu ordaki elti kişisinin eşi de damat gibi giyinmişti. ve ilk dansta gelin ve damadın yanında dans etmişlerdi. Ağzımız açık kalmıştı.
Nasıl ilerledi acaba sonra işleri? Merak ettim şimdi
seninle çok zıt düşüyoruz ama bu konuda son yazdıklarına hak verdim burası cidden insanı etkiliyor millet öküz altında buzağı arıyor çoğunlukla erkek ailesinin davranışları hakkında.
amaa bu görümce harbi gelinlik giymiş ay. hani beyaz elbise filan değil bilmiyorum ben mi kör oldum ama cidden kol detayları filan olan gelinlik gibi yani. arıza çıkarmak için giydiği çok belli. ama intikam vs o da çok ucuz hareket olur takmamak en iyisi.
Haaaahaaaaa.... biri adamı vermiyor, biri iş peşinde... güldürdünüz beni.Biraz önce annemle bu konuları konuştuk
Çocukluk yapmış takma bence
Eşim göreve gitti 3 ay oldu ama ayda 1 görüştük izne geldi
Izne anneme geleyim orada buluşalım dedi öyle daha yakın çünkü izin 3 gün zaten yolda geçiyor diye
9 da geldi 11 de çay yemek vs geç oldu dedim bekar kaynım biz abimle oturacagiz dedi ev dublex üst katta kalıyoruz bi baktım saat 2 eltim üst katta duşa girmiş
Biri adamı vermiyor diğeri duştan çıkmıyor (bu olay 2 izindedir tekrarlandı duş olayi)
Hep bi fesatlık hep bi kıskançlık daha sen neler göreceksin kuzum ilk günlerden bu lüzumsuz görümcene takılma anı yaşa huzursuzluk çıkmasın
Mutluluğun daim olsun insallah
Ayyy evet efsane konuydu ordaki elti kişisinin eşi de damat gibi giyinmişti. ve ilk dansta gelin ve damadın yanında dans etmişlerdi. Ağzımız açık kalmıştı.
Nasıl ilerledi acaba sonra işleri? Merak ettim şimdi
Benim kendi ablam gelinlik giydi düğünüme el yapmış çok yadırgamam :)
O da bişey mi eski uyelerden birinin konusuydu. Görümce değil ama eltiydi sanırım kızcagızın düğününe gelinlik giyip gelmişti Resimleri de atmıştı hatta buraya bildiğin iki gelin iki damat vardı düğünde.
iki üç sene önceydi... hatırlayamam ki... buralardaysa konu sahibi bi el sallasın.ay hangi konu o. ben şok
niye habersiz olacak ki..
Kayınbiraderi de beyaz smokin giymişti dimi?
O konuyu tek geçerim. O konunun sahibi başka ne maceralar yaşadı acaba o eltiyle?
Ya sizin düğünde yada onunkinde intikam hırsınıza baģlı .Bi çocuğa verin 20-50 tl.Birde bi eline cornetto bi eline meyve suyu koş sarıl şu teyzeye sana bahşiş derim .Ayyy bu kadar kötü olmamalıyım .Yazzık günaaaaaah
Savaş boyalarımı süresim geldi.İntikaaaaaaaam.Zeynaaaaaaa
Ne coştum ama