- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O arkadaştan uzak durun. Bu gun abisine yarın sizeArkadaşım da sürekli abisi ve yengesiyle takılmak istiyor, tatillere çağrılmayınca bozuluyor.. Var böyle tipler maalesef. Bence muhatap olmayın.
Biraz önce annemle bu konuları konuştukMerhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.
Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.
Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!
Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?
Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.
Ay ben bir dugunde gorumceninde gelinlik giydigini gordum ..saka gibiydi...sebebide suydu.esimle 20yilimiz dedi ama gelinlik giydi oyle elbise falan degil.cok garip geldi.20.yilini git ertesi gun baska yerde kutla dimi kardesinin dugununemi kaldin.Merhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.
Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.
Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!
Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?
Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.
Çok merak ettim foto yüzünüz kapalı da atabilirsiniz. Allah size bu kadınla yardım etsin inşallah bu kadından kurtulursunuzMerhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.
niye habersiz olacak ki..Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.