Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Ayrı bir çekim daha yaptırın durum müsaitse gidin fotoğrafları önüne koyun. Durum müsait değilse gidin onunkisinde çektirin

Fotoğrafta yüzleri kapatıp atabilirsiniz belki. Gerçekten inanılacak gibi değil. Gerçekten yaptıysa bence görmezden gelmekle en büyük cevabı verirsiniz. Hiç tepki vermeyin. Böyle bir durum olursa etrafa aa evet görümcem biraz şeydir bırakın gönlü olsun vs diyin. Çocuk gibi davranıyorsa çocukmuş gibi davranın siz de.

Yok artik bu ne ya kuma gibi ee beki dugununde ne giyicek onu merak ediyorum ne yani dugununde demi boyle giyinecek kimse kabulenmez bunu 1damat 1salon 2gelin şaka gibi bence siz simdiden bunun tepbirini alin dugun gununuzude berbat etmesin

Fotoğraf çekimi filan hepsi ayarlanabilir şeyler.... ama böyle bir kadın sürekli sizinle birseylerin yarisindayken ve bu kadın eşinizin kızkardeşi iken eşinizle de huzurunuzun bozulmayacagini düşünmüyorum.Esiniz bu kadını hayatından çıkaramaz umarım evliliginizde de mutsuz olmazsiniz.

Allah sabir versin.

Burda bi kac zaman once bir konu vardi

Elti dugunde gelinlik giymisti.

Ay tovbe yarabbim :/

yüzünü gizleyerek atın bende merak ettim
içimden bir yuh dedim sadece

Benim kendi ablam gelinlik giydi düğünüme el yapmış çok yadırgamam :)

Umursama yaa belliki daha olgunlaşamamış çocuk kalmış empati yeteneği gelişmemiş bi kız.çocuk gibi gör

Ben resim falan merak etmiyorum...bunun devamını cook merak ediyorum...kesinlikle görümcenin haberi olmadan daha güzel bir mekanda resim çekinin diğerleri kalsın...resimleri görünce yüz ifadesini merak ediyorumbide düğüne istemiyorum gelmesin demeyin bir büyüğünüz olarak sadece fikrimi söylüyorum hiç olacak iş değil siz haklıyken haksız duruma düşersiniz...madem öyle tepki verecektiniz resime gidince verseydiniz gelmesin çekime diye...bu daha mantıklı olurdu...

aman sal gitsin umursama böyle insanlara umursamamk daha iyidir bir ik ibir iki yapar sizde ondan uzaklaşmaya bakın sürekli bişiler uydurun kıskançlıkla levelll

çok tuhaf okurken şok oldum hatta bi arkadaşıma attım benimde iki görimcem var gelmediler bile kıskançlık seziyoru ben. bi arkadaş bu fragman demiş sizi korkutmak istemem ama bencede öyle

ben pek şaşırmadım. burda bir üye vardı eltisi kadını düğününe gelinlikle gelmişti abisi de damatlık
var böyle tipler.
kardeşimin mezuniyeti var pudra giyeyim diye ayarladım. neyse telde konuşurken dedi ki abla pudra bir elbise aldım. ben hemen vazgeçtim pudradan. yani bu kimin günüyse ona göre hareket edilmeli. resmen terbiyesizlik yaptığı. ama nişanlını tuttum. ne var n'olacak falan diye saçmalamamış.

hele irbetliğe abooovv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…