Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Ee sizi rahatsız eden nedir? Kendi kendini rezil etmiş işte. Benim kına gecemde de bekar kuzenim benim bindallımın aynısından alıp giyinmişti :) sürekli birileri kulağıma "niye böyle yaptı" diye fısıldadı. Eleştirenler, kınayanlar, seni kıskanıyor diyenler. İnsanların neyi problem ettiğini bile anlamadım ben. En sonunda dayanamayıp "yahu size ne beni rahatsız etmiyor. Neden rahatsız etsin ki" diye carladım. Farz edelim beni kıskandı ve bindallı giydi. Bana bir zararı var mı? Yok. Ben eğlenmeme bakarım arkadaş, oturup bunu mu dert edeceğim.

10 yıl önce rahmetli yengem ve abimin düğününde beyaz bir elbise giymiştim. Aklıma bile gelmedi garip düşünceler. Yengem, kuzum da hiç kötü bir şey düşünmemiştir eminim. Öyle denk geldi, onu beğendim ve aldım. Düğünün ortalarında bir kadın "sen niye beyaz giydin ki" deyince afallamıştım niye öyle sordu diye.

Allah aşkına biraz rahat olun yahu. Evliliği hayata yeni bir başlangıç, üçüncü gözün açılması, nirvanaya açılan kapı olarak görünce düğüne de "in mitli ginim" diyorlar haliyle. Niye en mutlu günse onu da anlamıyorum. Bırakın manyak manyak davransın, kıskansın, amuda kalksın. Ne istiyorsa yapsın. Siz sevdiğiniz insanla birlikte iseniz gerisi çok mu önemli.

Valla kusura bakma adi üstünde düğün bu bu gelin bi damat olur sen tutarda gelinlik gibi bi elbise giyer gidersen oda senin ayibin olur canım o salonda herkes gözüyle gelin arar onun farkıda benbeyaz gelinligidir.. sen kırmızı sarı mavi giy kuzum .. örf ve adet gelenek ..!!bir çoğumuz için önemli..

Bir üstte cevap yazdım aynı şeyden bahsettim. Tamamen katılıyorum bu hususta size. Prenses sendromu bu. En güzel, en beyaz, en muhteşem kişi gelin olmalı. In mitli gin çünkü. Te allam.

Ahahaa, valla kina elbisesini alip kumasini damat beyin eline verip, gelin bunu giyecek baskasinda gormeyeyim demis biri olarak ayni paydada bulusmamiz pek mumkun degil. Bak daha gelinlik beyazina gelmedim

Asagilik kompleksi demissin, psikolojik aciklamasi budur belki de sonucta onem vermiyor olsak o gelinlige o parayi basmayiz, biraz saygi duyulmasini beklerim ben.

Ay yok artık :) inandım şimdi.
Abartıyordur falan diye konu sahibinin gunahını alıyordum içimden :))

yok cidden hani sadeliği seven gelinlerin giyeceği tarzda şık uzun bir elbiseydi valla ben beğendim

hani düğünde olsa belki anlarız abiye niyetine ama fotoğraf çekimi bu ya,bildiğin gelin ve damat sahilde foto çekiniyor görümce de gelinliğiyle arkada dikiliyordu :))

İnanırım yani olabilir var öyle psikopat insanlar ama intikama falan gerek yok kendini zaten yeterince komik duruma düşürmüş.

Şimdi buna takan ileride görümcenin ..
Yani ufak bi şey değil ki bu. Sizin görüşünüze normal gelebilir ama azdır böyle düşünen kişi sayısı.

İntikam almak istemesi olmamış olabilir. Sinirden öyle düşünüyo da olabilir.

Konu sahibini haksız çıkarmamak lazım bence.

Benim çekiminde de böyle bir şey yaşamıştım. :) Görümcemin iki kızı benden bir iki yaş büyükler , onlarda gelinlik giyip gelmişlerdi. Birde küçük cadılar vardı. :)

Ben görünce kahkaha atmıştım. Eşim onları görünce çok şaşırmış , bana karşı mahcup olmuştu. Benim tepkimi görünce hem rahatlamış hem şaşırmıştı. Hala söyler ara ara.

Ben cidden sorun etmedim . Eğlendim.

Berabercek eğlendik . Gelini bulun ve aradaki 5 farkı isaretleyin diye bir not yazmıştık bir kağıda , onunla foto çektik.
Albümümde en güzel fotodur :)

Doğaçlama gelişen hiç bir durum beni rahatsız etmez. Böyle bir huyum var. O an o " an " ile eğlenmeye bakarım.

Sizde hiç sorun etmeyin. Kim gelin herkes biliyor sonuçta.
Bu günler bir daha gelmeyecek. Ileride içinizde biriktirdikleriniz öfke olarak , mutsuzluk olarak hep karşınıza çıkar.

Art niyetli de yapmış olabilirler , umurumda değil, umrunuzda olmasın.

Çok mutlu olun inşallah.

Cok guzel Acıkladınız..tesekkurler

Bence onun düğününde beyaz renkte uzun bir elbise giyin.

Bana da fotoğrafı atar mısınız ? Çok merak ettim...

İlk okudugumda acaba dedim görümcenizin içinde ukdemi kalmiş bişeyler, çok yakın zamanda kendiyle ilgili de gelismeler olucagini yazdığınızda anlam veremedim davranislarina. Böyle şeyler bana hep empati eksikliginden kaynaklı geliyo. Bir senin yerine kendini koysa ne denli saçma bir şey oldugunu anlardı belki. Bence en büyük cevabınız onu yok saymak olsun. Bukadar yüksek bir egoya sahipken onun anlayabiliceği tek dil bu olabilir.Yok sayılmak canını acıtıcaktır.

Ben görümcemi öpüp başıma koyayım o zaman. Zaten çok severim kendisini ama nişanımda başını bile yaptırmadı, başrol sensin, sen ve kız tarafı yaptırsın sadece senin istediğin kişiler demişti. Allah sana kolaylık versin şimdiden

Nişanlıma o düğüne gelirse ben gelmicem dedim. Nişanlım onu o düğüne getirtmicek yoksa ben gelmicem. Nişanlım da ablasıyla oturur nikah masasına.

Nasıl yani , bir kıyafet için kardeşiyle düşmanlık mi koyacaksınız aralarına ?

Çok saçma " ya o ya ben demeniz ". Kardeşinden bu kadar kolay vazgecebiliyorsa sizinde sıranız çok çabuk gelir. Bunu hesap edin.

Bu kadar öfke ve kin kalbe zarar.

Benim düğünümde de gorumcem beyaz giyinmişti.
Hatta omzu yaşlı düz beyaz. Bildiğin nikah kıyafeti yani.
Ben onun beyaz giydiğini salon resimleri basılınca farkettim. Zerre farketmemisim o an.

Sonra da bakıp ne yaparsa yapsınlar, en güzel yine benim bak diyerek gülmüştüm

Benim anlamadığım çekime yardım etmek için vs gelenlere ek resim çekiliyor. Sonuçta albüme konulmuyor. Albüm olmayacaksa problem yok. Hatta yerinde olsam onun olduğu resimleri hiç baskı yaptirmam. Gitsin istiyorsa kendi versin parasını alsın.

Bir de bu olay yüzünden düğün e gelmesin demeniz saçma olmuş. Nasıl yani o düğün e gelmese anası babası gelecek mi sence?
Ben anne olsam, gelinim kızın Düğünün e gelmesin dese, ben de gitmem. Ne hali varsa görsün derim herhalde

Kardeşin düğüne gelirse nikah masasına onla oturursun demek çok büyük risk bence. Bana göre bir insan kardeşinden vazgeçiyorsa eşinden çok sadakat beklemem. Evet yaptığı çok kötü birşey demekki ruhsal durumu iyi değil. Bunun dışında bir kötülüğü yoksa siz ılımlı olup düzgünce konuşmyı deneyebilirsiniz

Ben inanirim valla var oyle kaciklar
Hatta soyle soyleyeyim,esimin cevresinde cok var. Soyle bir aile fotosu olsa misal,hic tanimiyor olsam da kim gorumce kim elti aninda anlayip soyluyorum ben esim cok guluyor bana nerden bildin diye ahahaha
Gorumceniz de agir kacikmis demek ki
Bosverin herkese rezil olduguyla kalsin

Bir cumleye siddetle katiliyorum. Bir erkek sizin icin kardesten anadan babadan geçiyorsa sizden de geçebilir demektir. Net bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…