- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Baştan buna takılan
İlerde görümcenin nefes alıp verme rezaleti diye konu açar.
Kendimden örnek vereyim, düğün, davet bilmem ne
Beğendiğimi giyerim
Kimse abi kardeş evleniyor diye düşünmez herhalde.
Ya da aşşalık kompleksi o, benim günümde benim rengimi giydi diye hayıflanır, en güzel, en beyaz ben olmalıydım diye.
Sahi kim çıkardı bu düğünde beyaz giyilmez adetini?
Baştan buna takılan
Beğendiğimi giyerim
Ya da aşşalık kompleksi o, benim günümde benim rengimi giydi diye hayıflanır, en güzel, en beyaz ben olmalıydım diye.
Baştan buna takılan
Beğendiğimi giyerim
Ay yok artık :) inandım şimdi.
Abartıyordur falan diye konu sahibinin gunahını alıyordum içimden :))
Şimdi buna takan ileride görümcenin ..Baştan buna takılan
Beğendiğimi giyerim
Cok guzel Acıkladınız..tesekkurlerEe sizi rahatsız eden nedir? Kendi kendini rezil etmiş işte. Benim kına gecemde de bekar kuzenim benim bindallımın aynısından alıp giyinmişti :) sürekli birileri kulağıma "niye böyle yaptı" diye fısıldadı. Eleştirenler, kınayanlar, seni kıskanıyor diyenler. İnsanların neyi problem ettiğini bile anlamadım ben. En sonunda dayanamayıp "yahu size ne beni rahatsız etmiyor. Neden rahatsız etsin ki" diye carladım. Farz edelim beni kıskandı ve bindallı giydi. Bana bir zararı var mı? Yok. Ben eğlenmeme bakarım arkadaş, oturup bunu mu dert edeceğim.
10 yıl önce rahmetli yengem ve abimin düğününde beyaz bir elbise giymiştim. Aklıma bile gelmedi garip düşünceler. Yengem, kuzum da hiç kötü bir şey düşünmemiştir eminim. Öyle denk geldi, onu beğendim ve aldım. Düğünün ortalarında bir kadın "sen niye beyaz giydin ki" deyince afallamıştım niye öyle sordu diye.
Allah aşkına biraz rahat olun yahu. Evliliği hayata yeni bir başlangıç, üçüncü gözün açılması, nirvanaya açılan kapı olarak görünce düğüne de "in mitli ginim" diyorlar haliyle. Niye en mutlu günse onu da anlamıyorum. Bırakın manyak manyak davransın, kıskansın, amuda kalksın. Ne istiyorsa yapsın. Siz sevdiğiniz insanla birlikte iseniz gerisi çok mu önemli.
Nişanlıma o düğüne gelirse ben gelmicem dedim. Nişanlım onu o düğüne getirtmicek yoksa ben gelmicem. Nişanlım da ablasıyla oturur nikah masasına.
Nasıl yani , bir kıyafet için kardeşiyle düşmanlık mi koyacaksınız aralarına ?
Çok saçma " ya o ya ben demeniz ". Kardeşinden bu kadar kolay vazgecebiliyorsa sizinde sıranız çok çabuk gelir. Bunu hesap edin.
Bu kadar öfke ve kin kalbe zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?