Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Bir hata mi? Eski konularımın sadece başlıklarına bi bakın bu ne kin bu ne nefret görürsünüz

Ama bakin bu insan nisanlinizin kardeşı...dugune gelecek mecbur cunku ailesi size cephe alabilir ...bu ilerde sizin icin sıkıntı ... hatalar yapmissa nisanliniz oturup konusacak ... siz bunu dememelisiniz ...kardes kardesin oldugunu da istemez öldügünü de derler

Ben bir kisinin dugununde eltisi mi gorumcesi mi tam hatirlamiyorum ama gelinlik giyicem diye olay cikarttigini biliyorum. Zaten bizim buradaki kina gecelerindrde gelinlik cokca giyen oluyo. Sacma buluyorum tabi. Herkes kendi dugununde ne yapiyorsa yapsin bu resmen insanlarin dugununu sabota etmek. Sizde onundugununde cekiminde ne varsa on plana cikin gorsun gununu.

O konuda ben de arkadaşlara katiliyorum.dugune gelmesin demek dogru olmaz.
Yanlisa yanlisla karsilik verilmemeli zaten.
Onu acikca tembihlemeli.bunun dogru olmadigini ve insanlarin en özel gününe saygi duymasi gerektigi anlatilmali.illa giyecekse dugunden sonra evinize sokmayin o deliyi derim :)

Ay inanmıyorum pess, sana peygamber sabrı diliyorum görümcene de akıl fikir
Düğüne gelmesin bence de ama nişanlına ve ailesine ayıp olur bence ömür boyu sürecek bir savaşa adım atmak gibi geldi bu bana

Aa yok artık Neresi orası?

Düğünlerde bile beyaz renk elbise giymek ayiptir geline, tercih edilmez .
Yuh diyorum gerçekten Ve evet bence de haddini bildirmeniz gerekiyor , senin mutlu gününü mahvetmeye hakkı yoktu .

Dis cekimlere sadece gelin ve damat gitmez mi? Neden yaninizda birilerini goturdunuz ki?
Gorumce ilerde de problem yaratacaktir. Bu is sadece bu kadarla da bitmez bence. Ancak bu isi damat halketmeli, kardesine haddini o bildirmeli. Bu da baska bir yerde habersizce gizli cekim yaparak ile degil de resmen kizla konusarak yapilmali. Sessizlik onu torpulemez, o aynen devam edecektir boyle yaparsaniz. Ilerde eninde sonunda bir kirginlik olacak. Susarsaniz siz, konusursaniz da o. Ancak bir sekilde o yerini ogrenmeli. Kirilirsa da kirilsin.

Katilmiyorum ben sana canim ya.
Bence baya baya komplo duzenlemis gorumce kisisi, bi haddini bildirmek gerekir.

Ben rahat insanimdir, kendi dugunumde cok eglendim, boyle gorumcem olsa veto yerdi ama tabi ki, ne hakki var ki salca olmaya.

Ayyy yok artık ya belli ki komplekse girmiş bekarsa acil koca adayı bulması lazım evli ise neden yaptığı ortada kıskanmıştır. Şoktayım şuan düğüne bile gitsem beyaz giymemeye dikkat ederim ne öyle geline rakip geldim der gibi

Ay tam manyakmış. Kafadan kırık bence. Deliyle deli olmayın bosverin keyfinize bakın yok sayın. Uğrrastıkça daha çok saçma sapan hareketlere maruz kalırsınız

Katilmiyorum ben sana canim ya.
Bence baya baya komplo duzenlemis gorumce kisisi, bi haddini bildirmek gerekir.

Ben rahat insanimdir, kendi dugunumde cok eglendim, boyle gorumcem olsa veto yerdi ama tabi ki, ne hakki var ki salca olmaya.
Baştan buna takılan
İlerde görümcenin nefes alıp verme rezaleti diye konu açar.

Kendimden örnek vereyim, düğün, davet bilmem ne
Beğendiğimi giyerim
Kimse abi kardeş evleniyor diye düşünmez herhalde.
Ya da aşşalık kompleksi o, benim günümde benim rengimi giydi diye hayıflanır, en güzel, en beyaz ben olmalıydım diye.

Sahi kim çıkardı bu düğünde beyaz giyilmez adetini?

Bence boşverin kendini rezil etmişliğiyle kalsın. Ben olsam fotoğrafları çıkartırdım ama yeni çekim de yaptırırdım. O fotoğrafların da anısı var sonuçta. Ama maddi yönünü bilemeyeceğim.

Ya canım sen güzel günü gereksiz biri için niye zehir ediyorsun .. boşver oda prova yapmış anlaşılan yerinde olsam sınırımı belli etmem onuda.mutlu etmem gelinliğini sakla onun düğününde sarlatanini çıkartır gelinliğinin giy kasıla kasıla onun düğün salonuna gir ohhh kudursun..

Hahaha benim dugunde benn haric herkeste vardi beyaz sanirim

hatun harbi gelinlik giymiş ben şok.

Ay yok artık :) inandım şimdi.
Abartıyordur falan diye konu sahibinin gunahını alıyordum içimden :))

A apple pie bence kendi haline bırak, başka bir çekim yaptır. Sizin çekimin parasını da ondan iste mesajla.
Canım malum, sayende yeni bir çekim yapmamız gerekecek, iyisi mi sen çöreklendiğin çekimin ödemesini yap, de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…