• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Ay çok merak ettim o manyağı bana atarmisin resim benim gorumce böle bişey yapsa kirardim kafasını galiba nisanlin bişey demedi bi mesire alanında gelin Damat gelmişti aynı sizin gorumce gibi gorumce vardı damat 3 4 kızdı en son irmak kenarında resim çekilirken yine o selfi yapiodu damat Abla dedi duymadı irmaga yiteledi ablasını çok gulmustum ama hak etti

Özel mesaj atıp resim isteyenler oluyor buraya da yazıyorsunuz haklisiniz ben de olsam merak ederdim ama kendi güvenliğimi de düşünmek zorundayım kusura bakmayın lütfen. Fotoğrafları MissCherryBlossom MissCherryBlossom S sassyassyy attım. Onlardan ricam burada gördüğü manzarayı anlatsınlar sizlerin de birazcık merakı diner.

Derdim var ve iliskilerde takildikca evlilikten soğuyorum :D bide kisaltma kullaniyorlar ya kv falan diye çok hoş :D

nerdeyse 10 yıllık üyeyim bende çok güvenilrim. manyak görümceyi bende görmek istiyorum. yüzünü göstermeden elbiseyi görsek. çekimde böyle yaptıysa, senin düğüne çok büyük önlemler alman gerek. o çekimi tekrar yapın çok daha güzeli olsun görümce çatlasın şok olsun

Ya sizin düğünde yada onunkinde intikam hırsınıza baģlı .Bi çocuğa verin 20-50 tl.Birde bi eline cornetto bi eline meyve suyu koş sarıl şu teyzeye sana bahşiş derim .Ayyy bu kadar kötü olmamalıyım .Yazzık günaaaaaah :skandal:
Savaş boyalarımı süresim gel:KK59:di.İntikaaaaaaaam.Zeynaaaaaaa
Ne coştum ama :halay:

Merhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.

Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.

Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!

Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?

Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.
Var ya var inanırım
Güvenilir üye olduğumu düşünüyorum ama resimleri merak etmiyorum çok şahit olduğum için

Kendisini resil etmiş görümceniz resimi görenler varsa anlatın bakim ayy çok merak etdim. Kiskanmiştır sizi en iyisi yeni çekim

Ben de çok merak ettim ama atma bana
Atarsan at Yok demem
Sen bilirsin at atma

Kızzzz ben inanıyorum buna
Ablam evlendi geçenlerde
Ben görümcelerini zaten hiç görmemiştim
Nikahta iki kadın beyaz dantel elbise giymiş ve aynı elbiseyi kızlarına da giydirmiş resmen gelinlik
Kim bu saygısızlar derken anaaaa görümcelermiş
Bunu niye yapar bir insan ben anlam veremedim
Ama var yani giyenler o yüzden inanıyorum
Yollasana resim :halay:

:KK19::KK15:

Haklisin bi kac arkadas gormus madem fotoyu dogrudur tabi ki.
Selfiesini çekti peki baska ne yapti? Gercekten o kilikla deliler gibi nasil ortalikta dolandı merak ettim dogrusu.
Profesyonel fotosunu da cekmemisler
Bozulmustur bir de bu simdi.Beleşe iki pozu olsun isterdi o da.hicbirsey demediniz mi kiz bu ne hal falan gibisinden.

Çok merak ettim gerçekten görümcenizi kadın yememiş içmemiş gelin gibi hazırlanmış. Sen de onun düğününde giy beyaz bir elbise görsün gelinlik giymek nasıl oluyormuş. Nişanlında sende mesafe koymazsanız çekeceğiniz var kadından.

:lülülü:Bak sen cherrye o da kapmış fotoyu

valla tacını macını görmedim yüzünü karalamış. ama cidden gelinlik gibiydi böyle uçuş uçuş,omuz dekolteli,kol detaylı bir elbiseydi uzun. şahsen benim düğünüm olsa giyerdim işin kötüsü elbise güzeldi de :KK53:

valla tacını macını görmedim yüzünü karalamış. ama cidden gelinlik gibiydi böyle uçuş uçuş,omuz dekolteli,kol detaylı bir elbiseydi uzun. şahsen benim düğünüm olsa giyerdim işin kötüsü elbise güzeldi de :KK53:
Ne insanlar var ya
İnsan utanır doğrusu ve komik bir duruma düşmüş

Ay yok artık. Hemen arayın fotografçınızı gelincikin olduğu tüm resimleri yok ettirin. Bu nasıl bir manyaklık ya? Yılın psikopatı adayım kendisi.

Back