Haklisin bi kac arkadas gormus madem fotoyu dogrudur tabi ki.
Selfiesini çekti peki baska ne yapti? Gercekten o kilikla deliler gibi nasil ortalikta dolandı merak ettim dogrusu.
Profesyonel fotosunu da cekmemisler
Bozulmustur bir de bu simdi.Beleşe iki pozu olsun isterdi o da.hicbirsey demediniz mi kiz bu ne hal falan gibisinden.
Sizin düğünde giyeceği kıyafeti merak etmiyor değilim? Acaba prenses mi giyer balık mi?Ben ilk gördüm şaka yapıyorsun heralde abla dedim. Güldü ne var hazır fotoğrafcı varken ben de bir iki poz çekileyim dedim kendi düğünümden önce prova olur hem dedi. Biz hepimiz orda şok tabi. Yüzsüz arsiz insana denecek laf fayda etmiyor ki
Düşünsenize görümce burayı okuyor ve ikinci dış çekim olacağını öğreniyor. Sonra ikinci çekimede geliyor
Birde yer ismi belirtmissin onu sil bence sonra gelir gelinligiyle burayi da basar bu korkariz biz
Sizin düğünde giyeceği kıyafeti merak etmiyor değilim? Acaba prenses mi giyer balık mi?
Saygısızlık resmen ve delilik buBurayı okuyorsa okusun burdan da diyim ona yüzsüz ve arsizsin lüzumsuz görümce!!!!
Saygısızlık resmen ve delilik bu
Dünyanın heryerinde böyledir bu
Gelinin dışında hiç kimse beyaz giyemezzz
Çıldırmış olmalı
Öylesi deli biri, çifte gelinlik bile getirir yanındadüğünde minik bir çocuğun üzerine dökeceği bir bardak vişne suyuna bakar nedir yani.. hiç mi yok etrafınızda minik bir çocuk, bütün düğün extra eğlenirsiniz işte..
Valla az bile demişsiniz. Ben olsam hızımı alamayıp abla gelinliğime bir iki rötuş yaptırıp senin düğününde de giymeyi düşünüyorum nasılsa sen böyle şeylere takılmazsın der, her fırsatta da dile getirirdim. O korkuyla beklesin düğününü.Nişanlıma o düğüne gelirse ben gelmicem dedim. Nişanlım onu o düğüne getirtmicek yoksa ben gelmicem. Nişanlım da ablasıyla oturur nikah masasına.
Nişanlıma o düğüne gelirse ben gelmicem dedim. Nişanlım onu o düğüne getirtmicek yoksa ben gelmicem. Nişanlım da ablasıyla oturur nikah masasına.
Öylesi deli biri, çifte gelinlik bile getirir yanında
Yedeğini halay arasında değiştirir
Daha neler ... gorumceniz sikintili ama dugune gelmeyecek ne demek... kardeşime boyle birsey yapmazdim ...hata yaptı diye boyle bir istek cok agir... annesi babasi oldu gelinim mi diyecek
Cidden soyluyorum bu ne kin bu ne nefret...bir hata yapti diye dugunume gelmesin demek ...gelinin kardesi bir hata yapsa damat cagirmasa burda yerden yere vurulur ... kocan sana tamam diyorsa kardesni birakan seni hayli hayliye birakir ...evlendi diye adamlar ailesini biraksin diye nerden taksak diye dusunuyorsunuz ... bazilari istisna bazilarininki gercekten cinnetlik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?