Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Birde yer ismi belirtmissin onu sil bence sonra gelir gelinligiyle burayi da basar bu korkariz biz

Ben ilk gördüm şaka yapıyorsun heralde abla dedim. Güldü ne var hazır fotoğrafcı varken ben de bir iki poz çekileyim dedim kendi düğünümden önce prova olur hem dedi. Biz hepimiz orda şok tabi. Yüzsüz arsiz insana denecek laf fayda etmiyor ki

offf bende merak ettim niye bazilari görüyo ben göremiyommm

Allahtan evleniomus, belki kocasiyla in ugrasmaktan ilerde sana per sarmaya firsati olmaz

Sizin düğünde giyeceği kıyafeti merak etmiyor değilim? Acaba prenses mi giyer balık mi?

Saygısızlık resmen ve delilik bu
Dünyanın heryerinde böyledir bu
Gelinin dışında hiç kimse beyaz giyemezzz
Çıldırmış olmalı

Hic mı kimse bu dengesiz gorumceyi uyarmamis..kv haberi yok mu. Danışıklı dövüş mü.hayretlerdeyim

düğünde minik bir çocuğun üzerine dökeceği bir bardak vişne suyuna bakar nedir yani.. hiç mi yok etrafınızda minik bir çocuk, bütün düğün extra eğlenirsiniz işte..
Öylesi deli biri, çifte gelinlik bile getirir yanında
Yedeğini halay arasında değiştirir

Nişanlıma o düğüne gelirse ben gelmicem dedim. Nişanlım onu o düğüne getirtmicek yoksa ben gelmicem. Nişanlım da ablasıyla oturur nikah masasına.
Valla az bile demişsiniz. Ben olsam hızımı alamayıp abla gelinliğime bir iki rötuş yaptırıp senin düğününde de giymeyi düşünüyorum nasılsa sen böyle şeylere takılmazsın der, her fırsatta da dile getirirdim. O korkuyla beklesin düğününü.

Nişanlıma o düğüne gelirse ben gelmicem dedim. Nişanlım onu o düğüne getirtmicek yoksa ben gelmicem. Nişanlım da ablasıyla oturur nikah masasına.

Daha neler ... gorumceniz sikintili ama dugune gelmeyecek ne demek... kardeşime boyle birsey yapmazdim ...hata yaptı diye boyle bir istek cok agir... annesi babasi oldu gelinim mi diyecek

Ahaha süper ya koptum:d ezik karı. Kendi çalsın kendi oynasın. Raporu bir deli olduğunu varsayarsan daha az sinir olursun

Cidden soyluyorum bu ne kin bu ne nefret...bir hata yapti diye dugunume gelmesin demek ...gelinin kardesi bir hata yapsa damat cagirmasa burda yerden yere vurulur ... kocan sana tamam diyorsa kardesni birakan seni hayli hayliye birakir ...evlendi diye adamlar ailesini biraksin diye nerden taksak diye dusunuyorsunuz ... bazilari istisna bazilarininki gercekten cinnetlik ...

Bir hata mi? Eski konularımın sadece başlıklarına bi bakın bu ne kin bu ne nefret görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…