Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Ay çok merak ettim o manyağı bana atarmisin resim benim gorumce böle bişey yapsa kirardim kafasını galiba nisanlin bişey demedi bi mesire alanında gelin Damat gelmişti aynı sizin gorumce gibi gorumce vardı damat 3 4 kızdı en son irmak kenarında resim çekilirken yine o selfi yapiodu damat Abla dedi duymadı irmaga yiteledi ablasını çok gulmustum ama hak etti

Özel mesaj atıp resim isteyenler oluyor buraya da yazıyorsunuz haklisiniz ben de olsam merak ederdim ama kendi güvenliğimi de düşünmek zorundayım kusura bakmayın lütfen. Fotoğrafları MissCherryBlossom S sassyassyy attım. Onlardan ricam burada gördüğü manzarayı anlatsınlar sizlerin de birazcık merakı diner.

Derdim var ve iliskilerde takildikca evlilikten soğuyorum bide kisaltma kullaniyorlar ya kv falan diye çok hoş

nerdeyse 10 yıllık üyeyim bende çok güvenilrim. manyak görümceyi bende görmek istiyorum. yüzünü göstermeden elbiseyi görsek. çekimde böyle yaptıysa, senin düğüne çok büyük önlemler alman gerek. o çekimi tekrar yapın çok daha güzeli olsun görümce çatlasın şok olsun

Ya sizin düğünde yada onunkinde intikam hırsınıza baģlı .Bi çocuğa verin 20-50 tl.Birde bi eline cornetto bi eline meyve suyu koş sarıl şu teyzeye sana bahşiş derim .Ayyy bu kadar kötü olmamalıyım .Yazzık günaaaaaah
Savaş boyalarımı süresim geldi.İntikaaaaaaaam.Zeynaaaaaaa
Ne coştum ama

Var ya var inanırım
Güvenilir üye olduğumu düşünüyorum ama resimleri merak etmiyorum çok şahit olduğum için

Kendisini resil etmiş görümceniz resimi görenler varsa anlatın bakim ayy çok merak etdim. Kiskanmiştır sizi en iyisi yeni çekim

Haklisin bi kac arkadas gormus madem fotoyu dogrudur tabi ki.
Selfiesini çekti peki baska ne yapti? Gercekten o kilikla deliler gibi nasil ortalikta dolandı merak ettim dogrusu.
Profesyonel fotosunu da cekmemisler
Bozulmustur bir de bu simdi.Beleşe iki pozu olsun isterdi o da.hicbirsey demediniz mi kiz bu ne hal falan gibisinden.

Çok merak ettim gerçekten görümcenizi kadın yememiş içmemiş gelin gibi hazırlanmış. Sen de onun düğününde giy beyaz bir elbise görsün gelinlik giymek nasıl oluyormuş. Nişanlında sende mesafe koymazsanız çekeceğiniz var kadından.

Bak sen cherrye o da kapmış fotoyu

valla tacını macını görmedim yüzünü karalamış. ama cidden gelinlik gibiydi böyle uçuş uçuş,omuz dekolteli,kol detaylı bir elbiseydi uzun. şahsen benim düğünüm olsa giyerdim işin kötüsü elbise güzeldi de

Ne insanlar var ya
İnsan utanır doğrusu ve komik bir duruma düşmüş

Ay yok artık. Hemen arayın fotografçınızı gelincikin olduğu tüm resimleri yok ettirin. Bu nasıl bir manyaklık ya? Yılın psikopatı adayım kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…