- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
Halbuki ben de kendimi çok güvenilir sanıyordum
Ben sana zaten hep güvenirimforumda da pek sevilmem ama bak ne kadar güvenilirim gördün mü
Var ya var inanırımMerhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.
Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.
Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!
Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?
Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.
Ben de çok merak ettim ama atma bana
Atarsan at Yok demem
Sen bilirsin at atma
Kızzzz ben inanıyorum buna
Ablam evlendi geçenlerde
Ben görümcelerini zaten hiç görmemiştim
Nikahta iki kadın beyaz dantel elbise giymiş ve aynı elbiseyi kızlarına da giydirmiş resmen gelinlik
Kim bu saygısızlar derken anaaaa görümcelermiş
Bunu niye yapar bir insan ben anlam veremedim
Ama var yani giyenler o yüzden inanıyorum
Yollasana resim
Bak sen cherrye o da kapmış fotoyu
Ne insanlar var yavalla tacını macını görmedim yüzünü karalamış. ama cidden gelinlik gibiydi böyle uçuş uçuş,omuz dekolteli,kol detaylı bir elbiseydi uzun. şahsen benim düğünüm olsa giyerdim işin kötüsü elbise güzeldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?