• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

O da bişey mi eski uyelerden birinin konusuydu. Görümce değil ama eltiydi sanırım kızcagızın düğününe gelinlik giyip gelmişti :KK70: Resimleri de atmıştı hatta buraya bildiğin iki gelin iki damat vardı düğünde.
Sonra deşifre oldu o kızcağız bir sürü olay olmuştu ne yaptı acaba :/

O da bişey mi eski uyelerden birinin konusuydu. Görümce değil ama eltiydi sanırım kızcagızın düğününe gelinlik giyip gelmişti :KK70: Resimleri de atmıştı hatta buraya bildiğin iki gelin iki damat vardı düğünde.

ay o kız atmıştı bana resmini bildiğin gelinlikti o taç bile takmıştı rezillik

Merhaba hanımlar, moralim çok bozuk. Öncelikle inanmayacak olanlar görmezden gel seçeneğini kullanırsa çok sevinirim.

Önceki konularımı bilmeyenler için belalı bir görümcem var. Bu hafta sonu düğünüm var ben düğün öncesi stres atmak için arkadaşımla kısa bi tatile çıktım. Görümcem de gelmek istedi ama bi şekilde atlattım ya da öyle sandım.

Bugün dış çekimim vardı ortaköyde. Nişanlımla hazırlandık ettik heyecanıyız benim yanımda 2 yakın arkadaşım nisanlimin da kiz kardesi yani görümcem vardı. Burda bi sorun yok gibi görünüyor. En fazla ne olabilir ki diye düşündüm kiii görümcem düz uçuş uçuş beyaz bir elbise ve kafasında çiçekli bir şapkayla geldi!!!!

Şöyle anlatayım benim gelinliğim de fazla kabarık değildi. Yanı o benden daha gelin gibiydi tek fark benim duvağım olmasıydı. Fotoğrafçı ilk baş tek çift olacak demiştiniz diye bizimle tartışmaya girdi olayı siz hesap edin. Neyse biz fotoğraflar çekilirken bu da kendine selfieler çekti. Kuaför orda saçımı düzeltiyor bu gelip benimkini yapmadınız falan diyor ciddi anlamda rezaletti. Etraftaki insanlar hangimiz gelin anlayamadı öyle soyliyim size. Ben bu kıza bunu odetmek istiyorum sizce ne yapabilirim?

Yine fake diyenler olacaktır o yüzden 1 2 guvenilir bilindik üyeye kimseye göndermemesi kaydıyla fotoğraf atabilirim onlar da size gördüğünü anlatır. Şimdiden teşekkürler.
Ah bana at bana. Ben inandım daha önce de Böyle manyak elti konusu gördük

nişanlısı bunu aldatıyodu sizin de telefonlarınız karışmıştı da mesajlarını mı yakalamıştınız ne. O görümce bu di mi? Ruh hastası manyak kadın layığını bulmasına az kalmış üzülmemeye çalışın dengesiz işte.

Evet o.

Hanimlar telefondan giriyorum o yüzden bütün yorumları alintilayamiyorum. Ama hepsini okuyorum emin olun.

Onunda düğünü yakinmis ama intikam için bu tarz birşey yapma bence çok kötü çok iğrenç duruma düşme yani onun düştüğü duruma sen kendini düşürme canım

Bu arada fake hesapla sosyal medyada 3nuzun olduğu bir fotoğraf atıp manyak görümce bu fotoyu tesadüfen buldum inanmadım ne kadar çatlak insanlar var neredeyse gelinlik giymiş Allah o anı o yenge sabır versin tarzında birşeyler paylaş
Yakın 1-2 kişinin paylaşmasını rica et onlarda başkalarına desin bu şekilde rezil olsun sende cemkirmedigin için iyi yenge o kötü görümce :KK70:

O gonderiyide görünceye ve ailesine sen göster baksaniza ne paylaşmışlar çok üzüldüm senin adına Xcigim diye :D

Valla ben inanirim. Bu tarz potensiyelde olan insanlar var :KK70:zavallilar

Ahaha ben inanirim. Benim de elti adayim dugunumde ucus ucus beyaza yakin elbise giyip sacina tac takmisti... bosver en iyi intikam umursamamak boyle insanlari. Kendi pisliklerinde bogulsunlar...

Fotoyu gormeden gercekten inanmam ayol.bu ne hal demedi mi kimse :) kovsaydiniz ya onu ordan deli gömlegi giydireydiniz

Nişanlısı tarafından aldatıldığını bilmiyor mu? Bir şekilde öğrenemedi mi? O nişan elbisesi olayından sonra çekime neden çağırıldı, nişanlınız keşke gelme deseydi.

heveslenmiş demek ki yazık...:) siz takılmayın derim ben.... en güzel gününüzde birde bununlamı uğraşacaksınız. siz görmezden gelirseniz o da kendi halinde takılır...

İnanırım yaa... Ben görümce değil de bunun baldız versiyonunu görmüştüm. Kadın çocuklu çoluklu haliyle kızkardeşinin düğününde beyaz süslü elbise giyip takı esnasında igne tutmuştu. Ne kadar kıskanmışsa kardeşini...

Kendini rezil etmis manyak kadin,senlik bir durum yok.
Foto isteme kotasi dolmadiysa bende isterim merak ettim valla

Back