Görümcem bizimle yaşamaya başladı

QUOTE="dogadostupanda, post: 78118107, member: 660483"]
Eside geldi mi, gorumce ne yapti?
[/QUOTE]
Eşi ile gitti arkadaşım başka ile.
Görünce aynı evde hala o ilde çalışıyor.
Kira derdi vs yok.
Arkadaşım o evin kırasından oldu ama huzurluyum enazindan dedi.

Ayyy ben buradan sinir krizi geçirdim.ben evimde kendi istediğim gibi rahat edemeyeceksem niye evleneyim ki

Ahhh ahhh kendi gençliğimi hatırladım bende benzeri birşey yaşadım. Benim eski görümce de annesi ile kavga edip bir akşam bavulunu alıp bana geldi. Bundan sonra o evde yaşayamam burada kalıcam dedi. Bu arada ben caddenin üstünde kv de karşı tarafta sokak içinde oturuyor. Ben o zaman ki eski eşime ablanla konuş ben evimde kimse ile yaşamak istemiyorum dedim. Bir hafta boyunca tartıştık. Ablamı evden kovamam dedi. Ben de peki o zaman diyip tüm kıyafetlerini bavuluna koyup camdan aşağı caddeye attım. Kızılca kıyamet koptu. Rahmetli eski kp geldi bizimle konuştu ve bombaa eski eşe benim haklı olduğumu söyledi.
Gelelim son noktaya ailesinin söylediği herşeye tamam diyen adamdan koca moca olmuyor. Bu arada anlattığım olay 4/5 yıllık evliyken yaşandı. Siz daha çiçeği burnunda bir çiftsiniz. Sizin başbaşa kalmanız gereken zamanlar.

E ektekidosya ne yaptınız bir gelişme var mı?
Konuştum. Şuan biraz limoniyiz eşimin ailesiyle. Ama çoğunluğu benim haklı olduğumu destekliyor. Şey diyorum içimden madem haklıyım neden başından böyle bir şeye ön ayak olup tatsızlık çıkmasına sebep olundu.

Bende bu şekilde açıklama yaptım yanlış anlaşıldım. Eşimin ailesi tarafınca.

Çünkü denendiniz. Bu hadsizliğe susup kabullenseydiniz yıllarca görümce bakacaktınız sonra kendileri tebelleş olacaktı. Bu işler böyle.

Kızım niye doğru düzgün anlatmıyorsun ne dedin onlar ne dedi ?

Yarım saatlik yol için birinde kalmak iyi niyetli değil ki. Ben 2 çocuğumla hergün 1,5 saat gidip 1,5 saat geliyorum. Görümcen de çoluk-çocuk yok genç sağlıklı. Yol mu dayanır ona?

Net bir şekilde istemediğinizi belirtin sizin sınırlarınıza saygı duyulmamış.

Offf gel de çık işin içinden . Anneci bi eş . Düşünceniz görümce ve kayınvalide . İstemediğinizi net bi şekilde söyleyin . Daha çok yeni evlisiniz bu şekilde evde biri varken asla rahat edemezsiniz

E ektekidosya konuya ilgisizlik doğru bişey değildir :) abla tavsiyesi
ne oldu görümce sizde mi hala?

ailesi yanlış anladı diye sakın alttan almasaydınız

Bende bu şekilde açıklama yaptım yanlış anlaşıldım. Eşimin ailesi tarafınca.
Boş verin yanlış anlasınlar.
Doğrusunu biliyorlar da anlamak işlerine gelmiyor.
Hem yanlış anlaşılacak bir şey yok, siz eşinizle bir ev kurdunuz o evde 3. bir kişi sizin isteğiniz ve izniniz dışında yaşayamaz.
Hiç yumuşatmaya ve kendinizi açıklamaya çalışmayın.

Yoksa tepenize çıkarlar.

Eşim sen ne dersen öyle yapalım diyor ama ben kötülük de çıksın istemiyorum bu gidişle çıkması gerekiyor gibi
Kötülük çıkmasın diye sessiz kalıp kalmasına izin verirseniz bundan sonra her zaman istediklerini yapabileceklerini, sizin düşüncelerinizin hiçbir önemi olmadığını göstermiş olursunuz. Üstelik kaldıkça bu sizin gözünüze daha çok batar ne siz bu duruma alisirsiniz ne de unutursunuz.
O yüzden aman kötülük çıkmasın aman laf söz olmasın herkes iyi olsun kafasi geçici olarak ise yarasa da uzun vadede sinirlerinizi yıpratır, eşinizle aranızı açar. Ömür boyu unutamazsınz. Bir zahmet insanlar da kötülük çıkmasın diye böyle saçma sapan şeylere girismesinler.
Uygun bjr dille olmayacağını söyleyin geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…