Görümcem beni şokk ettii

Sizinki de kendini süper zeka sanıyo mu?

Tek diyeceğiniz sensin mal. Hala söyleyebilirsiniz. Otobüse binerken hadi iyi yolculuklar, bu arada mal sensin de kulağına yol boyu ağlasın.
Yaa gece gece güldürdün beni çok tatlısın kv kp o kadar kibar insanlar ki kv beni aramadan mutlaka kızım müsait misin arayayım yazar o derece ince insanlar bu kız kime çekmiş anlamadım. Kv kp anlatıcam bunları bundan sonra benden tek bir iyilik göremez

Annesi babası hatrına susuyorsanız bir şey diyemem. Ama hak edene cevabını vermek gerekir.

Özür dilemedi. Eşim kardeşine dediki yaptığın terbiyesizlik beni çok utandırdın vs vs git özür dile dedi. görümcemde özür bile dilemedi yüzü tutmadı bu olaydan sonra ben odadayken sürekli telefon elinde yatıyor.
ben cevap verebilsem eşim konuşmazdı zaten ama diyorum ya şok oldum cevap veremedim

Hadi siz dondunuz şok oldunuz, eşiniz tepkisi yeterli değilmiydi? Niye özür dilemedi. Ayrıca o kızı birfaha evinize kabul etmeyin bence
Eşim kardeşine haddini bildirdi ama görümcemin anladığını düşünmüyorum hala devrilip koltukta yatıyor. Bu olayı kv kp le de paylaşıcam

Arkadaş ortamında böyle konuşuyor bence.

İnsan kendisini böyle rezil eder. Komik belki ama ben kızın kendi durumunu fark etmemesine acıdım. Kendisini rezil ediyor ve farkında değil.
Zaten eşime açıklaması ben onu arkadaşım gibi görüyorum dedi. Eşimde biz senin arkadaşın değiliz dedi de hiç anladığını düşünmüyorum. Bir de o haliyle kendini süper zeka sanıyor

Zaten eşime açıklaması ben onu arkadaşım gibi görüyorum dedi. Eşimde biz senin arkadaşın değiliz dedi de hiç anladığını düşünmüyorum. Bir de o haliyle kendini süper zeka sanıyor
Kesinlikle hem kendisine hem ailesine size karşı saygı sınırını aştığını söyleyin. Ne yaşıtsınız ne de arkadaş, böyle bir şeyin tekrarlanmasına izin vermeyin bence

Eşiniz tepki verdiyse bosverin , defolup gidecek zaten. Bundan sonra mesafe koyun. Sebebini sorarsa da ağzından çıkanları kulakların duymuyor diye böylesi daha uygun diyin.

Annesi babası hatrına susuyorsanız bir şey diyemem. Ama hak edene cevabını vermek gerekir.
Çok haklısınız ama işte benimde alışık olmadığım bir tarz o yüzden dondum kaldım. Yarın gidecek şükür giderken de yine hiç yüzüne bakmıyıcam

Eşiniz tepki verdiyse bosverin , defolup gidecek zaten. Bundan sonra mesafe koyun. Sebebini sorarsa da ağzından çıkanları kulakların duymuyor diye böylesi daha uygun diyin.
Kv kp anlatmalı mıyım sizce?

Kesinlikle hem kendisine hem ailesine size karşı saygı sınırını aştığını söyleyin. Ne yaşıtsınız ne de arkadaş, böyle bir şeyin tekrarlanmasına izin vermeyin bence
Daha önce de bana laf soktu ama bu kadar ileriye hiç gitmemişti yarın metroya kadar eşimle ona eşlik edicez çünkü eşimle alışverişe çıkıcaz yolumuz aynı sarılmak isterse falan napiyim soğukca sarılıyım mı?

O şekilde olmaz,sizi iyice zayıf gösterir.
Sizin evinizde olan sizin evinizde kalsın.
O aile kızlarına toz kondurmaz,olay yine size döner
Ayrıca bu olay kocaniza da yazar.
Size Kardeşimi alttan al demek yerine kardeşine nasıl konuşması gerektiğini ogretmeli bence.

Ben sarılmazdım yolun açık olsun derdim karşıdan sadece

Kocam bu şekilde terbiyesizlik yapacağını tahmin edemedi. Kardeşine haddini bildirdi beni çok utandırdın dedi benim yanımda durdu. Kv kp melek gibiler anlattığımda bana hak verecekler çünkü onlarda tanıyor kızlarını

Umarım senin dediğin gibilerdir.

Onu bilemedim. Eşin senin tarafta zaten çok büyütme. Erkeklerde ters tepebiliyor . Ama kırılıyorum, üzülüyorum aşkım diyim sikayet edip ,ofkelenmeden biraz ağlarsan , senin hatrin icin bisey diyip konuyu buyutmedim seni cok seviyorum vs kadinsal oyunlar yap bence.eşin gereken tepkiyi sürdürür zaten .o annesiyle de konuşur

Aynen daha büyütmeyeyim eşimle zaten az önce konuştuk yaptığı terbiyesizlikti bundan sonra davet etmiyicem o da zaten gelemez dedi bende, aynen terbiyesizliğini ben çekemem dedim o da haklısın kendisi bunu seçti sonuçlarına katlanacak vs dedi. Bende yanımda olduğun için teşekkür ederim dedim vs her şey iyi gidiyo. O halde dediğiniz gibi ben yine de kv kp onlar sormadan bir şey söylemiyim konusu açılırsa eşime paslıyım. Yarın giderken bana sarılmak isterse yalandan sarılayım mı ve gider ayak özür dilerse ne diyeyim napiyim

Agir tepki verin. Sizin evinizde terbiyesizlik yapmasi sorun degil de agzinin payini vermeniz mi sorun. Cok degisik bir anlayisiniz var esinizin de sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…