Görümcem bebeğime vurdu,sinirim hala gecmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar sorunun benlik olduğunun farkındayım, sadece sinirle başlığı dahi olay üzerinden açmışım. Sadece daha önce rahat bir insan olarak asla yaşamadığım,hatta yaşamadığımız bu durumun geçici olup olmadığını merak ediyorum. Yoksa elbet çocuğuma her ses yükseltene,el şakası yapana yukselsem çevremde kimse kalmaz, bunun bilincindeyim. Yine de objektif ve saygılı yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Özel anlara olan sinir hallerine çare vardır ama genel haliyle sürekli bir yargılama ve hakaret haliyle tanımadığı insanlara sallama hakkını kendinde görüp bundan rahatsızlık duymadan karşısındaki insanları rahatsizlikla suçlayan insanlar için çare biraz zor. Buradaki saygılı her kadının fikri benim için çok değerlidir tanımasam bile. En azından bu duygudurumumun geçici olduğunu öğrendim, tavsiyenizi dinleyip yarın gorumcemi kahveye davet edeceğim. Umarım tekrar yaşanmaz. İyi geceler

Yani hala, karnınıza yumruk, tekme dalmadıysa abartı olmuş.
Görümceme bu şekilde davransam bir daha yüzüne bakamam, siz hala boğmak istiyorum diyorsunuz.
Eşiniz ayrı abartmış, hamilelik onunda mı hormonlarını etkiledi acaba?

Anlaşmaları öyle, kv bile umursamadı o kısmı valla, dalmadi elbet, sadece o anlık garip hissettim ve tepki verdim. O da bu hassaslikla anne olamazsın vs deyince.. Sinirim o yüzden geçmedi. Ama buradaki sizin gibi saygılı ve pozitif hanımlar haklı. Yarın gerekeni yapıp davet edeceğim özür dileyerek

Allahım yaaa karninizda ki bebeği nasıl dövdü

Bilerek? İyi geceler hanımefendi

Ay sandım ki doğmuş bebeğe tokat attı .

Rahatladım okuyunca.

Sinir anıyla olay odaklı başlık açtım, yeniyim burada, başlığı düzeltme imkanım var mıdır? Aslında hassasiyetimin geçici olup olmadığını üzerine fikir almak istemiştim olayi anlatarak

Evet karşılaşıyorlar ve birileri de onlara bağırıyor. Sandığınız gibi hep yetişkinlerden gelmiyor bunlar. Malesef kreşte yaşıtlarından başlıyorlar kötü muamele zorbalık görmeye.

İstediği kadar değişik kardeş ilişkileri olsun, kan bağı olan beraber büyüdüğü kardeşine bunu yapan adamda merhamet eksikliği vardır. Bu ne abartmadır, lütfen sakince bir düşünün ve görümcenizi arayıp konuşun.

Evet mesaj atacaktım vazgeçtim, önemsiz birisi degil sonuçta, yarin arayıp kahveye davet etmenin daha uygun olduğunu düşündüm. Sabah ola hayrola

Ay eminim kiz kardeşe bu kadar kaba saba davranıliyordur. Kardeşi abisini kovsa evinden kimse bu kadar normal karsilamazdi.

Şaka yapıyorsun değil mi? Ya da trol olabilir misin? Gerçek olamaz değil mi bu?

Burada ne olaylar var. Sadece duygudurumumu anlamlandiramadigim ve olayı aynen anlattığım bir konu var...Cidden bu soru işaretinden ibaret olan yorumunuzu samimiyetle mi attınız?
Arkadaşlarımın taraflı davranacağını dusundugum icin buradaki insanlardan fikir almak istedim. Egonuzu başka konulara harcayın. İyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…