• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem bebeğime vurdu,sinirim hala gecmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada ne olaylar var. Sadece duygudurumumu anlamlandiramadigim ve olayı aynen anlattığım bir konu var...Cidden bu soru işaretinden ibaret olan yorumunuzu samimiyetle mi attınız?
Arkadaşlarımın taraflı davranacağını dusundugum icin buradaki insanlardan fikir almak istedim. Egonuzu başka konulara harcayın. İyi geceler🙃
Ayyyy niye bana atarlanıyorsun ki şimdi? Gerçek gibi gelmedi sadece, gerçek ve trol konuladı da ayırd edebiliyoruz biz de yani.Ben görümcenin yerinde olsam asla kapınızı açmam bu saatten sonra, egom ise senden çok daha düşüktür emin ol.Neyse, iyi geceler sana da🤗.

Bu gecede trollendik yarına Allah kerim :kahve:

Fikrini almam gereken insanlar kendilerini SEVIYELI bir şekilde belli edip gereken cevabi bana verdi. Konu içindeki son cevabımı da size yazıyor ve konuyu kapatıyorum. Burada TANIMADIGI insanlara saçma sapan tutumlar sergileyen insanların genel bir sevgi,değersizdir sorunu vs olduğunu düşünüyorum. Yoksa bazıları seviyeli bir şekilde hatamı ve durumun gecici olabilecegini dile getirebiliyor sonuçta. İyi geceler.

Fikrini almam gereken insanlar kendilerini SEVIYELI bir şekilde belli edip gereken cevabi bana verdi. Konu içindeki son cevabımı da size yazıyor ve konuyu kapatıyorum. Burada TANIMADIGI insanlara saçma sapan tutumlar sergileyen insanların genel bir sevgi,değersizdir sorunu vs olduğunu düşünüyorum. Yoksa bazıları seviyeli bir şekilde hatamı ve durumun gecici olabilecegini dile getirebiliyor sonuçta. İyi geceler.
Konu kapansın istiyorsanız yöneticiye bildirin. Kendiniz kapatamazsınız, silerseniz de banlanırsınız.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , talebinizi görünce kapatır konunuzu.

Hanımlar iyi geceler.
Tatlı bir giriş yapmak ve pozitif başlamak isterdim ama o kadar nefret dolu ve sinirliyim ki...sanırım dürüst olmak gerekirse gorumcemi şu an boğmak istiyorum. 29 haftalık hamileyim, gorumcem bu akşam bendeydi. Normalde benden çekinen birisidir ama hareket eden bebeğim karnımdan belli oldu ve o da buna tanık olunca "zengin kocalar bulcam sana,popise bak popise" diyerek karnıma vurur tarza hareket yaptı. Ben "Sen benim kızıma nasıl dokunursun bu şekilde konusursn" diyerek kavga çıkardım. Bu sefer de bana dönüp demez mi "Sen bu hassaslıkla anne falan olamazsin,sanki başına hiç kötü bisey gelmicek çocuğun" dedi. Esim de gorumcemi "Gelmicek tabi,çık dışarı" diye evden kovdu. Kaynanam olaydan 2 saat içinde arayıp durumu benden dinlemek istedi,anlattım. Kaynanam haklı olduğumu ama hamilelikten dolayı hassas davrandığımi söyledi, lohusa zamanı yanarız vs dedi. Ses tonu gayet yapıcıydı belki de haklıdır ben orada değilim ama sinirim cidden hala geçmedi. Çocuğumun halasından ziyade ona zarar vermek istemiş birisi olarak görüyorum. Hamileliginde buna benzer hassasiyetler yaşayıp sonradan stabillesen anneler var mı? Benim çok tuhafıma gider mesela, anne çocuğun yanında olsun veya olmasın başkasının bağırması bile.
Siz dalga mı geçiyorsunuz bizimle, bu kadar abartılı buralara kadar yazacak ayılıp bayılacak ne var.bi de el birliğiyle evden kovmuşsunuz kadını, cidden iyi değilsiniz,biraz papatya rezene bişeylr için rahatlayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back