Görümcem bebeğime vurdu,sinirim hala gecmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy niye bana atarlanıyorsun ki şimdi? Gerçek gibi gelmedi sadece, gerçek ve trol konuladı da ayırd edebiliyoruz biz de yani.Ben görümcenin yerinde olsam asla kapınızı açmam bu saatten sonra, egom ise senden çok daha düşüktür emin ol.Neyse, iyi geceler sana da.

Bu gecede trollendik yarına Allah kerim

Fikrini almam gereken insanlar kendilerini SEVIYELI bir şekilde belli edip gereken cevabi bana verdi. Konu içindeki son cevabımı da size yazıyor ve konuyu kapatıyorum. Burada TANIMADIGI insanlara saçma sapan tutumlar sergileyen insanların genel bir sevgi,değersizdir sorunu vs olduğunu düşünüyorum. Yoksa bazıları seviyeli bir şekilde hatamı ve durumun gecici olabilecegini dile getirebiliyor sonuçta. İyi geceler.

Konu kapansın istiyorsanız yöneticiye bildirin. Kendiniz kapatamazsınız, silerseniz de banlanırsınız.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , talebinizi görünce kapatır konunuzu.

Siz dalga mı geçiyorsunuz bizimle, bu kadar abartılı buralara kadar yazacak ayılıp bayılacak ne var.bi de el birliğiyle evden kovmuşsunuz kadını, cidden iyi değilsiniz,biraz papatya rezene bişeylr için rahatlayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…