• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem bebeğime vurdu,sinirim hala gecmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar iyi geceler.
Tatlı bir giriş yapmak ve pozitif başlamak isterdim ama o kadar nefret dolu ve sinirliyim ki...sanırım dürüst olmak gerekirse gorumcemi şu an boğmak istiyorum. 29 haftalık hamileyim, gorumcem bu akşam bendeydi. Normalde benden çekinen birisidir ama hareket eden bebeğim karnımdan belli oldu ve o da buna tanık olunca "zengin kocalar bulcam sana,popise bak popise" diyerek karnıma vurur tarza hareket yaptı. Ben "Sen benim kızıma nasıl dokunursun bu şekilde konusursn" diyerek kavga çıkardım. Bu sefer de bana dönüp demez mi "Sen bu hassaslıkla anne falan olamazsin,sanki başına hiç kötü bisey gelmicek çocuğun" dedi. Esim de gorumcemi "Gelmicek tabi,çık dışarı" diye evden kovdu. Kaynanam olaydan 2 saat içinde arayıp durumu benden dinlemek istedi,anlattım. Kaynanam haklı olduğumu ama hamilelikten dolayı hassas davrandığımi söyledi, lohusa zamanı yanarız vs dedi. Ses tonu gayet yapıcıydı belki de haklıdır ben orada değilim ama sinirim cidden hala geçmedi. Çocuğumun halasından ziyade ona zarar vermek istemiş birisi olarak görüyorum. Hamileliginde buna benzer hassasiyetler yaşayıp sonradan stabillesen anneler var mı? Benim çok tuhafıma gider mesela, anne çocuğun yanında olsun veya olmasın başkasının bağırması bile.
Yeni insan türleri öğreniyorum ben bu sitede.Şaşırtıcı .
Sizinki hamile insan türü sanırım .

Halası yahu! Herkesin çocuk sevme şekli farklıdır onun tarzı da bu demek. Tamam hamilesin, tamam hormonların tavan. Peki onun açısından empati yaptınız mı karı koca? Doğmamış yeğenini kendi lisanında severken aldığı tepkinin ve evden kovulmanın onu ne kadar incitmiş olabileceğini düşündünüz mü? Altı üstü şaka. Elinden aldı bebeği de zengin koca avına mı çıktı?

yani biri bana birden çocuğuma nasıl dokunursun diye yüksekse bende onu yaralayıcı bir şeyler söylerdim bu anneliğiyle ilgili olmazdı ama sanırım o an sinirle ağzından o çıktı. Eşinizde kovmuş kızı bence ayıp etmşsiniz baya bi gönlünü alın derim

Tabii ki muhtemelen bunu yaparım ama sorunum şuan ki hassasiyetim, başlığı bile sorun odaklı değil olay odaklı açmışım...Hiç olmayan duygular içinde olduğumu fark etmeye başladım, halbuki ne kadar sakin ve huzurlu bir hamilelik geçirmiştim. Sanırım okuduğum haberler bunu tetikledi, geçici olmasını umuyorum yoksa ben bu "kötü biriyle karşılaşır mi, birisi bağırır mi" diye düşünerek ömür curutmekten çok korkuyorum. Yani böyle hayal etmedim bu aylara kadar

Asla boyle değildim sonradanprenses, hep rahat takilacagim şeklinde atıp tutuyordum ama son haftalar garip geçmeye başladı ve geçici olup olmadığını merak ediyorum.

Bilmiyorum hiç tecrübe ettiğim ve etmek isteyeceğim konu değil ama biraz özenli olun bence hormonların etkisi altına girmeyin ne bileyim. Çünkü halası o da neticede. Ha bebek doğduktan sonra sertçe vurur mesela şakayla karışık o zaman haklısınız. Ki konuya da o şekilde düşünerek girdim konuyu görünce şok oldum. Biraz kontrol edin kendinizi nacizane tavsiyem..

Bir gün bir görümceyi haklı bulacağım aklıma gelmezdi. Ben bile şoktayım 😂

Görümce biraz gevşek bi espri yapmış tamam ama çocuğuma nasıl dokunursunlar, evden kovmalar. Sanırım karı koca lohusa sendromuna girmişsiniz anlamadım. Yalnız bu abartı hali normal değil onu anladım.

Geçer mi derken, abartının farkında olursanız geçer ancak, kendinizi haklı bulup karı koca böyle şeyleri büyütürseniz geçmez bence bu hareketler.

Konu çok saçma geldi bana ya.
Had gelin görümcenin saçmasapan tavırlarını anlayabilirim ama eş neden saçmasapan davranıyor onun da mı hormonlar coşmuş.
Hiç inanmadım ya böyle bir olay komedi-dram-aksiyon filmlerini olur ya zaman geçsin diye izlersin aynı öyle bir absürtlük

Eşim tartışma büyümesin etmesin diye yaptı. Zaten gorumcem bundan rahatsızlık bile duymadı, kv direkt beni arayip ikimizle ilgili konuştu

Bilmiyorum hiç tecrübe ettiğim ve etmek isteyeceğim konu değil ama biraz özenli olun bence hormonların etkisi altına girmeyin ne bileyim. Çünkü halası o da neticede. Ha bebek doğduktan sonra sertçe vurur mesela şakayla karışık o zaman haklısınız. Ki konuya da o şekilde düşünerek girdim konuyu görünce şok oldum. Biraz kontrol edin kendinizi nacizane tavsiyem..

Buradaki hanımlar sayesinde fikrim biraz değişti. Sorun benlik ve umarım geçici şeylerdir

Tabii ki muhtemelen bunu yaparım ama sorunum şuan ki hassasiyetim, başlığı bile sorun odaklı değil olay odaklı açmışım...Hiç olmayan duygular içinde olduğumu fark etmeye başladım, halbuki ne kadar sakin ve huzurlu bir hamilelik geçirmiştim. Sanırım okuduğum haberler bunu tetikledi, geçici olmasını umuyorum yoksa ben bu "kötü biriyle karşılaşır mi, birisi bağırır mi" diye düşünerek ömür curutmekten çok korkuyorum. Yani böyle hayal etmedim bu aylara kadar
Destek alabilirsiniz ama dediğm gibi bu ruh hali böyle davranmanıza sebep değil, engel olabilirdiniz. Lohusalar her şeye rağmen gülğyolar mesela, peki psikolojileri iyi mi? Hiç sanmıyorum. İyi düşünün iyi olsun ama anne karnındaki bebeği seven görümcenize, "bebeğime nasıl dokunursun?" demek bence sağlıklı değil

Geçici olup olmadığını merak ediyorum? Klavye yargıçlıgı için yanlış konudasın.
Kusura bakmayin ama attiginiz baslik ve konunun icerigi o kadar sacmaki. Sirf dikkat cekmek için görümcem bebegime vurdu diye baslik atyorsunuz insanlarda yok artik boyle birsey nasil olur diye dusunuyor ister istemez. Neyse ben klavye yargicligi yapmayayim en iyisi, siz hamileliginizin arkasina siginip boyle vahim iddialarda bulunmaya devam edin.

Bir gün bir görümceyi haklı bulacağım aklıma gelmezdi. Ben bile şoktayım 😂

Görümce biraz gevşek bi espri yapmış tamam ama çocuğuma nasıl dokunursunlar, evden kovmalar. Sanırım karı koca lohusa sendromuna girmişsiniz anlamadım. Yalnız bu abartı hali normal değil onu anladım.

Geçer mi derken, abartının farkında olursanız geçer ancak, kendinizi haklı bulup karı koca böyle şeyleri büyütürseniz geçmez bence
Haklısınız

Kusura bakmayin ama attiginiz baslik ve konunun icerigi o kadar sacmaki. Sirf dikkat cekmek için görümcem bebegime vurdu diye baslik atyorsunuz insanlarda yok artik boyle birsey nasil olur diye dusunuyor ister istemez. Neyse ben klavye yargicligi yapmayayim en iyisi, siz hamileliginizin arkasina siginip boyle vahim iddialarda bulunmaya devam edin.
🤦🏻‍♀️👍✋

Haklısınız, sanırım kendim çok zor şartlarda okuyup bir şeyleri başardığım için, çocuğum da kız olunca belki o da çok irite etti o an ama hassaslikla anne olamamanın bağlantısı olabilir mi
İki çocuk annesi olarak ben de sizi abartılı buldum. Görümcem bebeğime vurdu deyince hışımla saydırmaya geldim ama ortada elini ayağını kontrol edemeyen cahil bir kız buldum. Bazen bazı şeyler görmezden gelinebilir şakayla karışık laf sokulabilir, siz çok sert aksiyon almışsınız. Ne yaptı karnınıza tekme yumruk mu attı? Tatlım benim kıza gelene kadar çok zaman var sen kendine zengin koca ara derdim ben olsam. Eşinizin kardeşini evden kovması, sizin de hiç müdahale etmeden kenardan seyretmeniz kırıcı olmuş.

Kimse size görümce oh iyi yapmış demiyor demez. İsterseniz doğumdan sonra da kimseyi almayın evinize (ki ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum) ama kırıldığınızda karşınızdakine söyleseniz daha iyi olmaz mı? Ya ben bu konuda çok hassasım böyle şakalar yapma, karnıma vs dokunma bebek zarar görür deseydiniz kimse kimseyle kavga edip evden kovmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back