Görümcem bebeğime vurdu,sinirim hala gecmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla boyle değildim sonradanprenses, hep rahat takilacagim şeklinde atıp tutuyordum ama son haftalar garip geçmeye başladı ve geçici olup olmadığını merak ediyorum.

Yani hormonlar etkileyebilir evet ama kendinizi tutabilirdiniz elinizde olmayan şeyler değik bunlar. Halası sevme amaçlı yapmıştır bunu ve şakalaşırken bizim toplumumuzda zengin koca muhabbeti çok yaygın ne yazık ki Öyle görümceler okudum ki sizinki melek şu an gözümde

Görümce konusu yüzünden ceza yemiş biri olarak; ben bile görümceyi suçlu bulamadım şu an Sanki fazla hassaslaşmışsınız gibi geldi bana.
Görümce sevmediğim için 2-3 kere okudum vardır bi hatası diyerek ama yok yani masum görümce bu

Haklısınız, sanırım kendim çok zor şartlarda okuyup bir şeyleri başardığım için, çocuğum da kız olunca belki o da çok irite etti o an ama hassaslikla anne olamamanın bağlantısı olabilir mi

yani biri bana birden çocuğuma nasıl dokunursun diye yüksekse bende onu yaralayıcı bir şeyler söylerdim bu anneliğiyle ilgili olmazdı ama sanırım o an sinirle ağzından o çıktı. Eşinizde kovmuş kızı bence ayıp etmşsiniz baya bi gönlünü alın derim

Bebeğime nasıl dokunursun mu?
Karniniza pit pit dokunmuş bence. Hiç öyle vurduğunu düşünmüyorum. Size hak verilsin diye buraya abartarak yazmışsınız. Öyle olmasa eşiniz çok ciddi tepki koyardi.Densiz laf etmiş olabilir lafınızı söyleyin geçin. Evden kovmak nedir?Çok abartmışsınız. Allah çevrenize sabır versin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…