• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

Kimseye sormaya gerek yok nette bildirim ışığı var yazıyor zaten, girdim, baktım.
Önce farklı yazıp, sonra farklı yazınca ayrıntılı mı yazmış oluyorsunuz yani?
Yöneticiler sadece sizin kadın üye olduğunuzu doğrular, konun gerçekliğini doğrulamaz.

Simdi de 1 yıldır kullandıgım telefonun bildirim.ışığı yandığını iddia ediyorsunuz demek. Nerden yanıyormuş acaba ben 1 yıldır bu özelligi özlüyorum da bu vesileyle yakayim o ışığı??

Bildirim ışığı var diyenlere gelsin..

Eklentiler

• Screenshot_20170909-222244.webp
    Screenshot_20170909-222244.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 148
Simdi de 1 yıldır kullandıgım telefonun bildirim.ışığı yandığını iddia ediyorsunuz demek. Nerden yanıyormuş acaba ben 1 yıldır bu özelligi özlüyorum da bu vesileyle yakayim o ışığı??
Nette her yerde yazıyor, yukarıda attığınız gibi bir sürü sitede nasıl açıldığı yazılmış. Bi dahaki hikayelerinizde daha çok araştırma yapın en iyisi, bu böyle olmadı, haz alamadım. Bi önceki yorumuma da edit atıp, son attığınız yoruma cevap vermiştim, serin hikaye falan demiştim; ama vaz geçtim, geri aldım lafımı.

Nette her yerde yazıyor, yukarıda attığınız gibi bir sürü sitede nasıl açıldığı yazılmış. Bi dahaki hikayelerinizde daha çok araştırma yapın en iyisi, bu böyle olmadı, haz alamadım. Bi önceki yorumuma da edit atıp, son attığınız yoruma cevap vermiştim, serin hikaye falan demiştim; ama vaz geçtim, geri aldım lafımı.

O bildirim ışığı değil doğru düzgün okusaydınız flash ışığı olduğunu görürdünüz. Bildirim gelince araba fari gibi yanıyor o ayari açınca. Işık değil flash çünkü ve kullanan kimseye de rastlamadim.

Yillar once bir tanıdığımı, evli ve cocuklari olan bir kadini cok alakasiz bir durumda bir erkekle gormustum. Cok işkillenmiş ve uyuyamamıştım. Huzursuz olmustum. Ama kimselere soylemedim. Sonra bir gun onu gordugum adamın karisinin boşandığını duydum 2 sene sonra. Kadinla adamın dedikodusu cikmis. Er yada gec hersey ortaya cikar. Ilahi adalet. Sen karisma bence. Adamin da cocugu vardi. Olan cocuklara oluyor. Allah islah etsin de gec.

Mune Mune böyle her konuya girip fake yazma hakkımız var mi? Ben de girip fake olduğunu düşündüklerime yazayim ona göre.

O bildirim ışığı değil doğru düzgün okusaydınız flash ışığı olduğunu görürdünüz. Bildirim gelince araba fari gibi yanıyor o ayari açınca. Işık değil flash çünkü ve kullanan kimseye de rastlamadim.
Eee siz biraz önce herhangi bir ışık yanmıyor dediniz, bildirim ışığı diye ben dedim. "Samsung galaxi j7 model telefonda mesan gelince yanan herhangi bir ışık var mı bakabilirsiniz. Kullananlar illaki vardır söylesinler." Mesajınız bu.
Siz bilmediğiniz için öyle bir şey yok yazdınız, nette gayette kullanan ve bunun için yardım alan bir sürü insan var. Çevir kazı yanmasın, aman bebek uyanmasın asdhl.

Mune Mune böyle her konuya girip fake yazma hakkımız var mi? Ben de girip fake olduğunu düşündüklerime yazayim ona göre.
Yok merak etme. Ben yazdım diye uyarı aldım mesela :) Keşke olsa dimi, şöyle dolu dolu "atmaaaa ziya atma" desek.. ama yasak. O yüzden demiyoruz..

Konuyla ilgili yorum da yapayım da şey olmasın..
Nişanlına söyle canım, kesin söyle..

Eee siz biraz önce herhangi bir ışık yanmıyor dediniz, bildirim ışığı diye ben dedim. "Samsung galaxi j7 model telefonda mesan gelince yanan herhangi bir ışık var mı bakabilirsiniz. Kullananlar illaki vardır söylesinler." Mesajınız bu.
Siz bilmediğiniz için öyle bir şey yok yazdınız, nette gayette kullanan ve bunun için yardım alan bir sürü insan var. Çevir kazı yanmasın, aman bebek uyanmasın asdhl.

Algı sorununuz var algi sorunu olanlara laf anlatmakla vakit harcayamam kusura bakmayın.

Yok merak etme. Ben yazdım diye uyarı aldım mesela :) Keşke olsa dimi, şöyle dolu dolu "atmaaaa ziya atma" desek.. ama yasak. O yüzden demiyoruz..

Konuyla ilgili yorum da yapayım da şey olmasın..
Nişanlına söyle canım, kesin söyle..

Benim konularıma yazmak yasak değil sanırım.

Kızın biri çıktı muavinden hoşlanıyorum dedi gazlar verildi kız en son çocuğun annesiyle telefonda konuşmuştu. Eger muavin değil de gittiği doktor olsaydi herkes fake dicekti. Muavin olunca ahhhh ne romantik ask hikayesi.

Algı sorununuz var algi sorunu olanlara laf anlatmakla vakit harcayamam kusura bakmayın.
Yazdığınız yorumlar ortada. Herhangi bir ışık yok dediniz, bir ışık olduğunu görünce de diğer yorumlardaki gibi kıvırmaya çalışıntınız. E baktınız o da olmuyor, sizin algı sorununuz var. He gülüm he benim algı sorunum var. Sizin kadar doğrucu biri yok bu forumda, ah hep benim bu algı sorunum yüzünden her şey.

Fake bi instagram hesabi açıp kıza gorumcemle sevgilisinin resmini atip olayi anlatıcam, görüncemin de numarasını vericem. Arayıp anlatmak veya anlatmamak ona kalacak artık. Sizce mantıklı mı yoksa gorumceme de atayim mi fake bi hesapla?
Ben de fake hesap var istersen yollarım!

Fake bi instagram hesabi açıp kıza gorumcemle sevgilisinin resmini atip olayi anlatıcam, görüncemin de numarasını vericem. Arayıp anlatmak veya anlatmamak ona kalacak artık. Sizce mantıklı mı yoksa gorumceme de atayim mi fake bi hesapla?
Bence o kız ilk iş olarak adama bunu anlatır, adam da daha temkinli olarak devam eder. Bunun bir çözüm olacağını pek sanmıyorum. Görümceye atmak daha mantıklı. Tabi o da çözüm olmayabilir bir ihtimal, belki sineye çeker ve ayrılmaz. Ama direkt görümceye atmak daha mantıklı bence.

Bence o kız ilk iş olarak adama bunu anlatır, adam da daha temkinli olarak devam eder. Bunun bir çözüm olacağını pek sanmıyorum. Görümceye atmak daha mantıklı. Tabi o da çözüm olmayabilir bir ihtimal, belki sineye çeker ve ayrılmaz. Ama direkt görümceye atmak daha mantıklı bence.

Gorümceme dediğim gibi inş mehmet kim diye arastir desem yeterli olur sanırım. Ssleri atarssm kabak gibi anlaşılır ben olduğum.

Derdini yazan kişileri neden yalancı lik la suçluyorlar anlamiyorum:( insan konu açmaya korkuyor. Kadın birsey soruyor illa sahte yalan sözleri. Benim de başıma geldi yapmayın Allahaskina bırakın insanlar derdini rahatça paylaşsin! !!

Görümcenizin whatsapp'ında veya instada sevgilisiyle fotoğrafı var mı? Eğer varsa fake hesaptan numarayı veya linkini diğer kıza atıp en azından onun öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Taş olsa merak edip bakar.

Derdini yazan kişileri neden yalancı lik la suçluyorlar anlamiyorum:KK43: insan konu açmaya korkuyor. Kadın birsey soruyor illa sahte yalan sözleri. Benim de başıma geldi yapmayın Allahaskina bırakın insanlar derdini rahatça paylaşsin! !!

Bakin ilk konum ki benim en hassas olan konumdur ona fake dediler yetmedi bu konuda bile o konuya fake diyorlar. Mümkün olsa o konuyu kaldirtirim insanların hatirlatip durması beni cok üzüyor

Back
X