ben şunu anlamadım şifre yok mu adamın telefonunda?
Sanırım bu cevabı verdiğim 20. Kişisiniz. Yok. Nedeni için diger mesajlara bakabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şunu anlamadım şifre yok mu adamın telefonunda?
Bırak arkadaşım dert etme. Ben ne zaman konu açsam saptiranlar oldu. Yok kardeşine açtı n yok arkadaşına açtı diye. İşine gelmeyen yazmasın fikir almak yerine yapancilijla suclaniyoruzBakin ilk konum ki benim en hassas olan konumdur ona fake dediler yetmedi bu konuda bile o konuya fake diyorlar. Mümkün olsa o konuyu kaldirtirim insanların hatirlatip durması beni cok üzüyor
Ben en başından beri bırakın gitsin, hak ettiğini yaşıyor diyordum. Şaka gibi cidden. Şeytanın vücut bulmuş hali adeta.Bunlari koyup koymamak arasında kaldim ama zaten bana inanmayan inanmiyor inanan inanıyor o yüzden ben derdimi olduğu gibi paylaşmaya devam edicem.
Bakin bu bu aksamki konuşmamız bazen hakediyor boşver diyorum. Görmemiş gibi yapıp susmak geliyor içimden bu kadin boyle yapınca.
J JewelryBonneysapsik58
Sanırım bu cevabı verdiğim 20. Kişisiniz. Yok. Nedeni için diger mesajlara bakabilirsiniz
Ya konuyla alakasız olcak ama o deilde sen bu manyakla nasıl basedecen vallahi çok fena ve fettan bı hatun seni asagilamaya çalışıyor ezik anlaşılan tam bi görümce ve çok kiskaniliyosun Allah yardımcın olsunBunlari koyup koymamak arasında kaldim ama zaten bana inanmayan inanmiyor inanan inanıyor o yüzden ben derdimi olduğu gibi paylaşmaya devam edicem.
Bakin bu bu aksamki konuşmamız bazen hakediyor boşver diyorum. Görmemiş gibi yapıp susmak geliyor içimden bu kadin boyle yapınca.
J JewelryBonneysapsik58
Ben en başından beri bırakın gitsin, hak ettiğini yaşıyor diyordum. Şaka gibi cidden. Şeytanın vücut bulmuş hali adeta.
Sen istedigin kadar ss al, cocuk senin o msjlari okudugunu eminim anlamistir ve coktan kilif uydurmustur ihanetine.yani soylesende suclu olarak ortada kalicaksin malesef.
Yorum istiyorsunuz ki bu konuyu açtınız. Soru sormak da benim hakkım, aklıma takılan bi mevzuydu çünkü ona göre yazıcam. Terslemenizin hiç bi anlamı yok çünkü her yorum yazacağımız konunun tüm mesajlarını okusak yorum sayıları yarıdan aza inerdi bence. Yani sanırım biraz daha anlayışlı olmanız gerekiyor insanlara karşı
Yalniz ikinizin de isimleri belli onlari da sil derim.Bunlari koyup koymamak arasında kaldim ama zaten bana inanmayan inanmiyor inanan inanıyor o yüzden ben derdimi olduğu gibi paylaşmaya devam edicem.
J JewelryBonneysapsik58
Evet daha neler neler var cidden hepsini anlatsam kimse inanmaz bana ben böyle birşey görmedim. En iyisi soylemeyi bosvermek ama diğer kiza yazık günah.
Diğer kız zaten biliyor olabilir, bilmiyorsa da yakın zamanda öğrenir. Nişan olaylarından sonra adamın gizli saklı idare etmesi çok çok zor olur.
Ne uydurabilir ki insan böyle birşeye dicem ama uyduran uydurur haklisiniz
Bunlari koyup koymamak arasında kaldim ama zaten bana inanmayan inanmiyor inanan inanıyor o yüzden ben derdimi olduğu gibi paylaşmaya devam edicem.
J JewelryBonneysapsik58
Yalniz ikinizin de isimleri belli onlari da sil derim.
Ne atraksiyonlu hayat yasiyorsun diyecektim de bu kadinla az bile yasadiklarin.
Densiz bir de elbisemden kimse esinlenmesin diye demis ya. Tipki senin benden esinlendigin gibi demen gerekirdi
Seytaninvucut bulmus hali.
Allah sana sabir versin.
Ha kim olursa olsun aldatilmayi hak etmez. Ben olsam iki tarafa da fake hesapla bilgi verirdim.
Yok sorun değil, ben de istemeden hep başkasına yansıtırım sinirimiKusura bakmayın başkasına kızıp size patlamış oldum. Gorumcem sifresi olanin saklayacak biseyi vardır der hep o yüzden zamaninda kaldırtmis şifreyi. Nişanlım da ayni huyu kapmis olacak ki benden aynısını rica etti ben de kirmadim o yüzden benim de sifrem yok.
Pis kalpli gorumce. Allah dusmanimin basina vrmesin boyle gorunceyi.
Ben zatn bastan beri tereddut etmedim fakemis felan diye. Zatn fake olsa ne olur, ben yorumumu yazar cikarim. Fake olduguna kanaat getirenler sayfa sayfa yaziyorya ona sasiyorum ben. Fakese nedir bu fake olan konu icin uzun uzun nagmeler? Konuyu kapat cik.
Neyse konu sahibi. Sana bi tavsiye bu konuda ; bos ver herkesi ikna etmeyi. Kknin yine inanmayanlari cikacak. Sen inanmayanlarla zaman harciyosun bakiyorumda. Kanitlar vs vs. Gerek yok. Sen inananlara ve sana tavsiye verenlere odaklan. Ancak boyle cikarsin isin icinden. Sende diyosan zatn yakinda yuzukler takilicak acele etmem gerek diye.
Kusura bakmayın başkasına kızıp size patlamış oldum. Gorumcem sifresi olanin saklayacak biseyi vardır der hep o yüzden zamaninda kaldırtmis şifreyi. Nişanlım da ayni huyu kapmis olacak ki benden aynısını rica etti ben de kirmadim o yüzden benim de sifrem yok.