• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

Acaba görümce ve müstakbel damadın tezgahı olabilir mi??
Senin telefonu kendisininkiyle kaydırıp değiştirdiyse damat mesela. Görümce zorladıysa, gelin ne yapacak bakalım diye seni sınıyorsa? Bir şekilde karıştıracağını öngörerek mesela?? Hatta o şekilde oturmak da tezgahtıysa?

Çok entrika filmi seyrettim sanırım :KK53:

Allah korusun sonunda böyle çıkarsa buraya yazamam linç yerim artik dalga geçiyorsun diye :KK48:

Bi de damat adayı görmüş olmasın senin telefonu alıp gittiğini?? Görmese de okundu olmasından anlar. Biraz zeki bi abimizse eğer bu işi kullanır görümceyle aranı iyice bozar

Görmüş olduğunu sanmam çünkü 10 dakika sürdü en fazla ve muhabbet halindeydiler. Ama mesajin okunduğunu kesin anlamıştır. Kim okudu ona emin olamaz ama

Aa aklıma ne geldi. Kızın teli var mı sende? Düğün davetiyelerinin fotosunu yollasana çıkınca kıza fake hesaptan?

Ya benim bi arkadaşım vardi sevgilisinin 6 ay boyunca evli olduğunu bilmeden ilişkisini sürdürdü. Cok güvendiği çok sevdiği biriydi arkadaşım resmen yıkıldı öğrenince bi daha eskisi gibi olmadı hiç bu kız da ayni seyi yaşamasın diye kızı kurtarmak istiyorum daha çok. Er gec öğrenir evet ama simdi öğrenmek var 6 ay sonra öğrenmek var.

Daha isteme haftaya olacak davetiye de yok ki ortada. Ama isteme resimlerini atabilirim. En azından kız kurtulur.
O zaman anlarlar senden çıktığını. Maksat seni ortaya atmadan kızı haberdar etmek. Öyle bir durumda görümcen seni çiğ çiğ yer. Bu konuda asla ve asla renk verme, kendini ifşa edecek bir şey yapma. Şimdi intikam tatlı gelecek ama çok kötü şeyler yaşanabilir sonrasında.

O zaman anlarlar senden çıktığını. Maksat seni ortaya atmadan kızı haberdar etmek. Öyle bir durumda görümcen seni çiğ çiğ yer. Bu konuda asla ve asla renk verme, kendini ifşa edecek bir şey yapma. Şimdi intikam tatlı gelecek ama çok kötü şeyler yaşanabilir sonrasında.

Kesin boy boy instagramda facebookta hatta whatsap durum kisminda paylaşır zaten resimleri. Bi arkadaş gorumcenin facebook hesabini at resimleri varsa anlar zaten dedi bu da cok mantıklı belki bunu yaparım.

Gorumcem de bu arada soz tepsisiyle elbisesiyle mutlu mesut yaşayıp gider

Kız sen düz tepsi kullanmıştın anlamazsın böyle kıro aynalardan :KK70:
Ay delirme sebebi laflara bak fesat insan Allahından buluyor işte ilahi adalet.

Merhaba arkadaşlar. Bu sefer büyük ve can sıkıcı bir sorunum var.
Bugün saat 7 civarı ben ,nişanlım,görümcem ve sevgilisi (hafta sonu isteme olacak,söz kesilecek) yemeğe çıkmak için buluştuk. Normalde görümcemin sözlüsü İstanbul da çalışıyor,birkaç günlüğüne buraya geldi alışveriş hazırlıklar vs için.
Üstlerindeki stresi atmak için yemek fikri güzel oldu biraz,görümcem her ne kadar sıkıntılı bir tip olsa da.
Neyse gittik oturduk,görümcem ben bi yanıma bir aşkımı karşıma da diğer aşkımı istiyorum diyerek,nişanlımı yanına sözlüsü de karşısına oturttu (bunlar ayrı konu içerir ama mevzu farklı işte bu detaylara inmeyeceğim)
Biz güzel güzel yemek yerken ben lavaboya gitmek üzere masadan kalktım. Telefonumu da çantama attım kalkarken,tuvalete girdim mesaj geldi (annem ile gecenin dedikodusunu mesajla yapıyorduk) annem sandım açtım. Mesaj şu “aşkım??” mesajı atan kişide inş Mehmet. Böyle bir tanıdığım yok diye düşünürken aslında görümcemin sözlüsünün telefonunu aldığımı fark ettim. Şok oldum,mesajların yukarısına da baktım belki yanlış diyeceksiniz ama bakmasam duramazdım.
İnş Mehmet kişisi galiba sevgilisi,adam da inşaat mühendisi dikkat çekmeyen isimle kaydetmiş gibi. Bu arada 3 senedir beraberler görümcemle ve 1 ay önce whatsappı çok vaktini aldırdığı gerekçesiyle telefonundan kaldırdı şu an kendi kendime düşünüyorum profil resmi hep görümcem ileydi başkasıyla olunca mı kaldırdı whatsappı maksat dikkat çekmemek falan neyse.

Ss alıp kendime mesaj olarak attım bide arama kaydı da vardı onları da ss alıp attım hemen telefonu temizleyip masaya koştum çünkü benim telefonum da masadaydı hem annemle dedikodularını yapmıştık hemde son attığım mesajları görmesin diye. Başım ağrıyor vs diye ık mık ettim kalktık,eve bile gitmedim kuzenime geldim direk kızlar sizce ne yapsam.

Ssleri aşağıya koyacağım sizde bakın bana bir akıl verin kafam çok karışık. Kız tahminen İstanbul da yaşıyor mesajlarda şehir dışı falan yazmış çünkü,karaktersiz herif şehirdışına iş için gidiyorum demiş muhtemelen ama söz alışverişi yapıyor.
Arama kaydını ve mesajları kuzenimle iyice inceledik adam net aldatıyor hatta biz nişanlımla gün içinde bu kadar konuşmuyoruz öyle diyeyim size. Görümceme söylersem yıkılır mahvolur ve bu sefer tamamen bize zarar yani asla peşimizden ayrılmaz zaten sorunlu bir tip,nişanlımda bu yıkımdan sonra alttan alır onu. Bide görümce bana iyice deli gibi kinlenecek zaten sevmiyor burnumdan getirecek off.
Neyse uzattım biliyorum ama bir akıl verin lütfen,ne yapmalıyım?

Bu bir suctur ne olursa olsun bir baskasinin ozel yasamina mudaheledir hirsizliktir.haberi olmadan bilgileri almaniz cok yanlis bir tutum dur . bunun hukuki cezasi vardir...

Son düzenleme:
Bunlari koyup koymamak arasında kaldim ama zaten bana inanmayan inanmiyor inanan inanıyor o yüzden ben derdimi olduğu gibi paylaşmaya devam edicem.

Bakin bu bu aksamki konuşmamız bazen hakediyor boşver diyorum. Görmemiş gibi yapıp susmak geliyor içimden bu kadin boyle yapınca.

@JewelryBonney @sapsik58[/QUOTE
Ya aldatilmayi allah kimseye yasatmasin. Ama ben olsam bu gorumceyi boğazlarım!
Kimse beni böyle assagilayamaz. Dengesiz

Merhaba arkadaşlar. Bu sefer büyük ve can sıkıcı bir sorunum var.
Bugün saat 7 civarı ben ,nişanlım,görümcem ve sevgilisi (hafta sonu isteme olacak,söz kesilecek) yemeğe çıkmak için buluştuk. Normalde görümcemin sözlüsü İstanbul da çalışıyor,birkaç günlüğüne buraya geldi alışveriş hazırlıklar vs için.
Üstlerindeki stresi atmak için yemek fikri güzel oldu biraz,görümcem her ne kadar sıkıntılı bir tip olsa da.
Neyse gittik oturduk,görümcem ben bi yanıma bir aşkımı karşıma da diğer aşkımı istiyorum diyerek,nişanlımı yanına sözlüsü de karşısına oturttu (bunlar ayrı konu içerir ama mevzu farklı işte bu detaylara inmeyeceğim)
Biz güzel güzel yemek yerken ben lavaboya gitmek üzere masadan kalktım. Telefonumu da çantama attım kalkarken,tuvalete girdim mesaj geldi (annem ile gecenin dedikodusunu mesajla yapıyorduk) annem sandım açtım. Mesaj şu “aşkım??” mesajı atan kişide inş Mehmet. Böyle bir tanıdığım yok diye düşünürken aslında görümcemin sözlüsünün telefonunu aldığımı fark ettim. Şok oldum,mesajların yukarısına da baktım belki yanlış diyeceksiniz ama bakmasam duramazdım.
İnş Mehmet kişisi galiba sevgilisi,adam da inşaat mühendisi dikkat çekmeyen isimle kaydetmiş gibi. Bu arada 3 senedir beraberler görümcemle ve 1 ay önce whatsappı çok vaktini aldırdığı gerekçesiyle telefonundan kaldırdı şu an kendi kendime düşünüyorum profil resmi hep görümcem ileydi başkasıyla olunca mı kaldırdı whatsappı maksat dikkat çekmemek falan neyse.

Ss alıp kendime mesaj olarak attım bide arama kaydı da vardı onları da ss alıp attım hemen telefonu temizleyip masaya koştum çünkü benim telefonum da masadaydı hem annemle dedikodularını yapmıştık hemde son attığım mesajları görmesin diye. Başım ağrıyor vs diye ık mık ettim kalktık,eve bile gitmedim kuzenime geldim direk kızlar sizce ne yapsam.

Ssleri aşağıya koyacağım sizde bakın bana bir akıl verin kafam çok karışık. Kız tahminen İstanbul da yaşıyor mesajlarda şehir dışı falan yazmış çünkü,karaktersiz herif şehirdışına iş için gidiyorum demiş muhtemelen ama söz alışverişi yapıyor.
Arama kaydını ve mesajları kuzenimle iyice inceledik adam net aldatıyor hatta biz nişanlımla gün içinde bu kadar konuşmuyoruz öyle diyeyim size. Görümceme söylersem yıkılır mahvolur ve bu sefer tamamen bize zarar yani asla peşimizden ayrılmaz zaten sorunlu bir tip,nişanlımda bu yıkımdan sonra alttan alır onu. Bide görümce bana iyice deli gibi kinlenecek zaten sevmiyor burnumdan getirecek off.
Neyse uzattım biliyorum ama bir akıl verin lütfen,ne yapmalıyım?
Bence soylemelisin sen gorumcenn goz gore gore aldatlmasna izinmiverme sanada kinlesmez bence durumuda anlat once nisanlinla kons hatta beraber soyleyin

Bunlari koyup koymamak arasında kaldim ama zaten bana inanmayan inanmiyor inanan inanıyor o yüzden ben derdimi olduğu gibi paylaşmaya devam edicem.

Bakin bu bu aksamki konuşmamız bazen hakediyor boşver diyorum. Görmemiş gibi yapıp susmak geliyor içimden bu kadin boyle yapınca.

@JewelryBonney @sapsik58
Ya aldatilmayi allah kimseye yasatmasin. Ama ben olsam bu gorumceyi boğazlarım!
Kimse beni böyle assagilayamaz. Dengesiz

Zor bir karar , görümceniz hiç normal değil . Direk siz olarak söylerseniz baya sıkıntı çıkaracak. Fake hesap fikriniz daha doğru geldi. Ancak bir tarafın olayı sineye çekme ihtimaline karşı her ikisine de yazabilirsiniz fake hesaptan.

Sonuç ne olursa olsun söylemelisiniz bir ömür geçirecek bu adamlar kimse hayal kırıklığını haketmiyor, benim tanıdığım biri Kocasını aldatıyordu kadını aradım herşeyi biliyorum dedim Çocuklarının vebalini almıycam susuyorum dedim ins sende bu yanlışından dönersin dedim ve 4 yıl sonra eşi adamı yatak Odasında yakaladı benim 4 yıl önce bildiğimi öğrenince dostum musun düşmanım mı dedi çok Gönül koydu bana Kocasından akrabaydık hemde döner sandım yanlışından ama dönmemiş hatta adam dediki belki iftira atıyorsun derdim seni silerdim ama karımın davranışlarınıda takip ederdim şükürki kan çıkmadan boşandılar

Sizin telefona bakmasınlar diye hemen masaya koşma aşamasında adamın whatsappına bakılmış, geçmiş okunmuş, SS alınmış. Kendi numaranız adamın telefonuna eklenmiş, whatsapptan ssler gönderilmiş, ha bi de arama kaydına girilip ssler alınmış gönderilmiş. Yani baya hemen dönmüşsünüz masaya :)
Ha ayrıca korktuğunuza göre sizin de telde şifre yok, aile boyu karşılar anlaşılan şifreye :) :)

Arkadaşlar biliyorsunuz bazı gereksizler yüzünden banlandım. Ssleri nişanlıma gösterdim durumu olduğu gibi anlattim cok sinirlendi ama neyseki mantıklı düşünüp adama saldirmak yerine gorumcemle sanki kendi görmüş gibi konuşmaya karar verdi. Bu akşam ben yokken konuşmuşlar. Görümcem bi yanlışlık vardır ben x'e güveniyorum diyip önce adami aramış. Adam da bu kiz bana aşık kendimi öldürürüm diye tehdit ediyor o yüzden mecbur konuşuyorum seni çok seviyorum nolur bana inan demiş. Gorumcem de inanmış cumartesi isteme olacak.

Nişanlım bu saçmalığa inanmamış baya büyük tantana kopmuş ben istemeye de nişana da düğüne de gitmiyorum naparsaniz yapın demiş. Benim bildiğimi de söylemedi iyice yuz goz olmamak için. Bunlar olduktan sonra direkt yanıma geldi anlattı yeni gitti o yüzden buraya ancak yazabildim.

En azindam benim vicdanim rahat herkese teşekkür ederim.

Bu arada gorumcem adamla konuştuktan sonra kizi arayip hesap sormuş nisanlimin peşinden düş diye. Kız 2 3 ay oldu biz sevgili olalı ne peşinden düşmesi o benim pesimden koştu aylarca benim icin 2 yıllık sevgilisinden ayrıldı demiş. Baya hakeret etmiş adama da gorumceme de. Gorumcem de kıza tabi. Kiz umarim terk eder kandırılmaz görümcem gibi ama etmezse de ben elimden geleni yaptım.

I
Arkadaşlar biliyorsunuz bazı gereksizler yüzünden banlandım. Ssleri nişanlıma gösterdim durumu olduğu gibi anlattim cok sinirlendi ama neyseki mantıklı düşünüp adama saldirmak yerine gorumcemle sanki kendi görmüş gibi konuşmaya karar verdi. Bu akşam ben yokken konuşmuşlar. Görümcem bi yanlışlık vardır ben x'e güveniyorum diyip önce adami aramış. Adam da bu kiz bana aşık kendimi öldürürüm diye tehdit ediyor o yüzden mecbur konuşuyorum seni çok seviyorum nolur bana inan demiş. Gorumcem de inanmış cumartesi isteme olacak.

Nişanlım bu saçmalığa inanmamış baya büyük tantana kopmuş ben istemeye de nişana da düğüne de gitmiyorum naparsaniz yapın demiş. Benim bildiğimi de söylemedi iyice yuz goz olmamak için. Bunlar olduktan sonra direkt yanıma geldi anlattı yeni gitti o yüzden buraya ancak yazabildim.

En azindam benim vicdanim rahat herkese teşekkür ederim.

Bu arada gorumcem adamla konuştuktan sonra kizi arayip hesap sormuş nisanlimin peşinden düş diye. Kız 2 3 ay oldu biz sevgili olalı ne peşinden düşmesi o benim pesimden koştu aylarca benim icin 2 yıllık sevgilisinden ayrıldı demiş. Baya hakeret etmiş adama da gorumceme de. Gorumcem de kıza tabi. Kiz umarim terk eder kandırılmaz görümcem gibi ama etmezse de ben elimden geleni yaptım.
Insanlar ne kadar tuhaf. Hala inaniyorum diyor. Bence inanmak için aptal olmak gerek. Demekki gorumcenizin pek te umurumda değil iliskisinde duygusal bir bağ yok anlaşılan. Çıkarlar üzerine bir evlilik yapıyor sanki. Hiçbir kadın bunu kabul etmez. Tabii seviyorsa

Back
X