• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

Evet edilir tabi ben olayin sıcaklığıyla bunu hiç düşünemedim bi de o an direkt masada söylemeyi düşünmüştüm hic ilerisini düşünmedim. Mesajlari ve arama kayıtlarını da silmemiş kendine bu kadar güveniyor demekki.

Gorumcenizin, sirf erkek ismiyle kayitli oldugu icin, uzerine dusmeyecegini biliyordurda ondan..
Yani telefonda sifre olup olmasi onemli bir durum degil..
Benimde telefonumda sifre yok mesela.
Sifre yok iken bu kadar rahat olmasi,yakalanma korkusunun olmamasinin baska bir sebebi olmali..
Belkide gorumcenizin bu mesajlari kasitli olarak gormesini isteyip, iliskileri bozulsun diye ugrasiyor olabilir..
Belkide gorumceniz, aldatildigina sahit olursa tamamiyle kopacak adamdan..
Bilemiyorum , aklima gelenler bunlar..

Daha once hic ayrilik yasadilar mi ?

Ben olsam madem ss aldım ettim, nişanlıma söylerdim herşeyi.
Görümcem ne kadar lanet biri de olsa aldatıldığını bilmesi gerektiğini düşünürdüm.
O telefon yanlışlıkla eline geçtiyse, wcdeyken msj geldiyse bunlar hep bi işarettir ben olsam banane diyip geçemezdim vicdanım rahat etmezdi.

kesinlikle anlat nişanlına.Ama oda önce gitsin kardeşiyle konuşsun.Görümcene söyle bi inş mehmeti arasın yoksa numarayı fln siler.Öteki kızıda düşün kim ister kandırılmayı.Böyle şerefsizler midemi bulandırıyo

Görümcem ne kadar lanet biri de olsa aldatıldığını bilmesi gerektiğini düşünürdüm.
O telefon yanlışlıkla eline geçtiyse, wcdeyken msj geldiyse bunlar hep bi işarettir ben olsam banane diyip geçemezdim vicdanım rahat etmezdi.
+1000
Bişeyler yapmalısın, vicdanı rahat etmez insanın. Nişanlına söyle, resimleri göster bari

Muhtemelen öbür kızın da haberi Yok, yazıktır

Gorumcenizin, sirf erkek ismiyle kayitli oldugu icin, uzerine dusmeyecegini biliyordurda ondan..
Yani telefonda sifre olup olmasi onemli bir durum degil..
Benimde telefonumda sifre yok mesela.
Sifre yok iken bu kadar rahat olmasi,yakalanma korkusunun olmamasinin baska bir sebebi olmali..
Belkide gorumcenizin bu mesajlari kasitli olarak gormesini isteyip, iliskileri bozulsun diye ugrasiyor olabilir..
Belkide gorumceniz, aldatildigina sahit olursa tamamiyle kopacak adamdan..
Bilemiyorum , aklima gelenler bunlar..

Daha once hic ayrilik yasadilar mi ?

Ben aralarına çok yeni girdim ama gorumcem sevgilisine inanılmaz aşık o olmazsa yaşayamam diyen arabesk tipler olur ya aynı öyle ve bunu da belli ediyor. Yani ayrılık yaşadılar mı bilmiyorum ama sanmıyorum ki gorumcem ayrılık yaşamalarına izin versin.

Sevdiği insanlara çok bağımlı gençliğinde psikolijik tedavi görmüş bunu yeni öğrendim. Babasina nişanlıma ve bu adama hastalık ve takıntı derecesinde bağlı.

En azindan şunu biliyorum o adam bu mesajlari okuyan biri olduğunu biliyor ve şuan uc bucuk atıyordur.

Benim de banane diyip geçmem mümkün değil sabaha kadar uyuyamadim bi omur bu adamla nasil bi insam olduğunu bile bile nasil yuz yuze bakayim

Ya valla siz çok cinsiniz ben sizin gibi düşünemem ki düşünemedim de zaten. Etrafınızdakileri kandirmak sizin icin kolay olabilir benim için degil aklima boyle cinlikler gelmez. Görumcem de sizin gibi düşünecek bu ssleri ona yollarsam demek ki.
Benim yasima gelince düşünmeye baslarsin O sana olan güveni ile ilgili, sana güveniyorsa inanır, güvenmiyorsa 3 yıldır tanıdığı aşık olduğu adama inanmak cazip gelecektir.

Ben olsam masaya döner, "Telefonuma İnş Mehmet diye birinden mesaj geldi. Bana aşkım yazmış. Çok şaşırdım. Konuşmalara baktım. Benim konuşmalarım değil. Bir sürü konuşma var. Bu benim telefonum değil. Bu kimin telefonu? X bu senin telefonun mu yoksa?" derdim.

Benim de banane diyip geçmem mümkün değil sabaha kadar uyuyamadim bi omur bu adamla nasil bi insam olduğunu bile bile nasil yuz yuze bakayim
eğer kızın adını soyadını biliyorsan,
o kızın adıyla bir mail adresi aç.

3. kişiymiş gibi o ss leri görümcene mail at. gerisi ona kalmış.

Kesinlikle anlatmanizi tavsiye ederim en azindan nisanliniza bi bayanin aldatilmasi kadar zor bi durum olamaz

Hiç Karışma bence .ne diyeceksin adamın mesajlarını okudum mu. Adam hataydi yok kız bana asılıyor bilmem ne dese hani genelde erkeklerin savunması, görümce de inanirsa ki bazı kadinlar inanmış gibi yapıp yok sayar ..siz kötü olursunuz onları ayırmak isteyen gelin konumunda daha evlenmeden. .

Senın durumunda olmak ıstemezdım.yanan. Sen olacaksın herturlu

Back
X