Sabote demeyelim de arkandan düşünmek yerine yüzüne söylemek diyelim![]()
Bi dahakine arkamdan düşünün mümkünse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabote demeyelim de arkandan düşünmek yerine yüzüne söylemek diyelim![]()
Ulaştinız mi Mehmet e ?
Evet edilir tabi ben olayin sıcaklığıyla bunu hiç düşünemedim bi de o an direkt masada söylemeyi düşünmüştüm hic ilerisini düşünmedim. Mesajlari ve arama kayıtlarını da silmemiş kendine bu kadar güveniyor demekki.
+1000Ben olsam madem ss aldım ettim, nişanlıma söylerdim herşeyi.
Görümcem ne kadar lanet biri de olsa aldatıldığını bilmesi gerektiğini düşünürdüm.
O telefon yanlışlıkla eline geçtiyse, wcdeyken msj geldiyse bunlar hep bi işarettir ben olsam banane diyip geçemezdim vicdanım rahat etmezdi.
Sizin tarzınız olabilir ama benim değil üzgünüm..Bi dahakine arkamdan düşünün mümkünse.
Gorumcenizin, sirf erkek ismiyle kayitli oldugu icin, uzerine dusmeyecegini biliyordurda ondan..
Yani telefonda sifre olup olmasi onemli bir durum degil..
Benimde telefonumda sifre yok mesela.
Sifre yok iken bu kadar rahat olmasi,yakalanma korkusunun olmamasinin baska bir sebebi olmali..
Belkide gorumcenizin bu mesajlari kasitli olarak gormesini isteyip, iliskileri bozulsun diye ugrasiyor olabilir..
Belkide gorumceniz, aldatildigina sahit olursa tamamiyle kopacak adamdan..
Bilemiyorum , aklima gelenler bunlar..
Daha once hic ayrilik yasadilar mi ?
Ben olsam madem ss aldım ettim, nişanlıma söylerdim herşeyi.
Görümcem ne kadar lanet biri de olsa aldatıldığını bilmesi gerektiğini düşünürdüm.
O telefon yanlışlıkla eline geçtiyse, wcdeyken msj geldiyse bunlar hep bi işarettir ben olsam banane diyip geçemezdim vicdanım rahat etmezdi.
Benim yasima gelince düşünmeye baslarsin O sana olan güveni ile ilgili, sana güveniyorsa inanır, güvenmiyorsa 3 yıldır tanıdığı aşık olduğu adama inanmak cazip gelecektir.Ya valla siz çok cinsiniz ben sizin gibi düşünemem ki düşünemedim de zaten. Etrafınızdakileri kandirmak sizin icin kolay olabilir benim için degil aklima boyle cinlikler gelmez. Görumcem de sizin gibi düşünecek bu ssleri ona yollarsam demek ki.
eğer kızın adını soyadını biliyorsan,Benim de banane diyip geçmem mümkün değil sabaha kadar uyuyamadim bi omur bu adamla nasil bi insam olduğunu bile bile nasil yuz yuze bakayim
Numarası var ya işte arasaniza özelden. Görümce biz gibi konuşun. Kendi numaranız gibi gorumcenizin no verin. Ne bilim ya ama yapın bişeyler verin biz arayalimUlaşmadım her yerde arattim numarasını sosyal medyada numarasiyla kayitli değil
kesinlikle anlat nişanlına.Ama oda önce gitsin kardeşiyle konuşsun.Görümcene söyle bi inş mehmeti arasın yoksa numarayı fln siler.Öteki kızıda düşün kim ister kandırılmayı.Böyle şerefsizler midemi bulandırıyo
Bende yoktur şifre.niye bilmiyorum gıcık oluyorum şifre girmeye.telefonun parmak izi özelliğide var onu bile yapmıyorum.Adam telefonuna şifre koymamış mı? Şifresiz telefon kullanan bir kişi bile tanımıyorum da merak ettim..