• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

Kızlar GÜNCEL!!!!!

Yeni konu açmak yerine burdan devam edeyim bi nevi konunun devamı.

Sabah nişanlımın ailesinde kahvaltıya davetliydim. Görümcem de ordaydı haliyle. Sadece ikimiz mutfaktayken bana bu olayı sanki başka bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlattı ve nişanlımı kast ederek X'i göz hapsine al dikkat et, X biraz çapkındır gözü dışarı kayabilir çok zekidir de anlamazsın benimki gibi evcimen değildir dedi!!!!

Tabi kahvaltı boyunca çeşitli iğnelemeler laf sokmaları da oldu onları da yazardım ama çok uzun olur kimse okumaz.

Kızlar taş olsa çatlar ben bu kadını napayım?? Sözlünün yediği haltı biliyorum dememek için kendimi zor tutuyorum elim ayağım hala sinirden titriyor.

sahte bir face hesabindan o adamla bulusmaya gidecegi saatte yada onlayken o mesaji atardim ve ins mehmet kim bi bak derdim gercekleri bilmej seninde hakkin vs yazip. zaten onlar o an birbirini yer su akar yolunu bulur

E malum siz taş değilsiniz çatlamayı beklemeye gerek yok. Ben kendi nişanlımdan eminim ama asıl sen emin misin sürekli telefonlarda konuşuyor,iş gezisi oluyor hiç senden dışarı gözü kaymadı mı yani? Hani olur affedersin yoluna bakarsın belki bize de anlatmak istemezsin ama madem kardeşine konduracak kadar gözü pek,açık sözlü bir insansın arada kendininkine de bak deyiverin. Yani inceden biliyorum mesajı ama somut gerçekleri dökmeme çabasında olun

Back
X