Bide ben kendi telefonumu kaç metreden tanırım.
Adamın telefonu nasıl yanlışlıkla almışsın,
Yan yana otursanız neysede.
İlginç.
Kendiniz olarak değil başka biri olarak fake hesaptan falan gönderin. Önce aklı karışır, belki de orada çıkan numara ile görüşür ve herşey ortaya çıkar..sizin üzerinize bir şey kalmazBana inanır mı bu ssler varken gorumcem de aksi gibi cok tuhaf bir kadın
Karışmayın
Ayrıca cesaretinize hayran kaldım.
Birde bana göre saygısızlık bu. Size ne elin adamını mesajlarından.hadi mesajı yanlışlıkla açtınız devamını okumayın.Okudunuz arama kaydında ne işiniz var?
Bide ben kendi telefonumu kaç metreden tanırım.
Adamın telefonu nasıl yanlışlıkla almışsın,
Yan yana otursanız neysede.
İlginç.
yine de yapmamalıydınız.Teoride cok haklisiniz. Ama mesaja tikladim aşkım yazıyor zaten ustteki mesajlar kabak gibi ortada gormemek icin kör olmak lazim. Arama kaydina da tamamen elimde baska ispatlarim olsun doye girip baktim. Çünkü o an niyetim gorumceme kesinlikle söylemekti.
Nerden yolladiniz kendinize???
yine de yapmamalıydınız.
Ben sizin yerinizde olsam karışmam tekrar söylüyorum. Başınız ağrır.
Yani illa birşey belli edecekseniz bu yönde karar alacaksanız kendiniz olarak değil , sahte hesap vs olsun. Bir yandan da kadın aldatılıyor , iki ucu b. Değnek.
Medya olarak attim sonra da sildim
Ozaman sorun yok zaten whatsapp silmis o kismi sonradan okudum facebook ve whatsapptan yollananlar telefonda kayitli kaliyor cunku
İyi de o zaman kız adamdan ayrılır görümceniz aldatıldığıyla kalır , görümcenizin nasıl haberi olacakSadece görümcem değil bu kiz da aldatiliyor. Baksaniza uyumayıp skype icin beklicek falan. Adam gorumcemi opup uğurlicak sonra bu kiza yazacak. En azindan bu kiza gorumcemle adamin söz resimlerini yollamayi düşünüyorum farkli bi numaradan
İyi de o zaman kız adamdan ayrılır görümceniz aldatıldığıyla kalır , görümcenizin nasıl haberi olacak
Bi an cok korktum acaba bi yolu mu var bilmiyorum diye
Valla ben şarj aletimi bile tanırımYok valla taninmio note 4 aldim uzerine pembe kilif aldim ve arkadasimda da note 4 vardi onunda kilif pembeydi ogretmenler odasindan kac defa alip gittim ekrana bakip esiyle onun fotosunu gorunce geri getirdim :)
Valla ben şarj aletimi bile tanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?