• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

Kızlar peki ben bulaşmayıp bi şekilde görmesini saglayayim mi? Mesela fake bi hesaptan sevgilinin telefonunda şu numarayı ara bakalim gerçekten mehmet mi diyebilirim belki cok mu saçma olur?

Bak kesinlikle kararliysan ve soylemeyeceksen o ssleri sil bence basina iş almadan yoksa sen dayanamaz gider nisanlina gösterirsin
Silersen unutursun bu konuyu.basini agritmazsin

Bide ben kendi telefonumu kaç metreden tanırım.
Adamın telefonu nasıl yanlışlıkla almışsın,
Yan yana otursanız neysede.
İlginç.

Yok valla taninmio note 4 aldim uzerine pembe kilif aldim ve arkadasimda da note 4 vardi onunda kilif pembeydi ogretmenler odasindan kac defa alip gittim ekrana bakip esiyle onun fotosunu gorunce geri getirdim :)

Karışmayın

Ayrıca cesaretinize hayran kaldım.
Birde bana göre saygısızlık bu. Size ne elin adamını mesajlarından.hadi mesajı yanlışlıkla açtınız devamını okumayın.Okudunuz arama kaydında ne işiniz var?

Teoride cok haklisiniz. Ama mesaja tikladim aşkım yazıyor zaten ustteki mesajlar kabak gibi ortada gormemek icin kör olmak lazim. Arama kaydina da tamamen elimde baska ispatlarim olsun doye girip baktim. Çünkü o an niyetim gorumceme kesinlikle söylemekti.

Bide ben kendi telefonumu kaç metreden tanırım.
Adamın telefonu nasıl yanlışlıkla almışsın,
Yan yana otursanız neysede.
İlginç.

Yok valla taninmio note 4 aldim uzerine pembe kilif aldim ve arkadasimda da note 4 vardi onunda kilif pembeydi ogretmenler odasindan kac defa alip gittim ekrana bakip esiyle onun fotosunu gorunce geri getirdim :)

Teoride cok haklisiniz. Ama mesaja tikladim aşkım yazıyor zaten ustteki mesajlar kabak gibi ortada gormemek icin kör olmak lazim. Arama kaydina da tamamen elimde baska ispatlarim olsun doye girip baktim. Çünkü o an niyetim gorumceme kesinlikle söylemekti.
yine de yapmamalıydınız.

Ben sizin yerinizde olsam karışmam tekrar söylüyorum. Başınız ağrır.

Yani illa birşey belli edecekseniz bu yönde karar alacaksanız kendiniz olarak değil , sahte hesap vs olsun. Bir yandan da kadın aldatılıyor , iki ucu b. Değnek.

yine de yapmamalıydınız.

Ben sizin yerinizde olsam karışmam tekrar söylüyorum. Başınız ağrır.

Yani illa birşey belli edecekseniz bu yönde karar alacaksanız kendiniz olarak değil , sahte hesap vs olsun. Bir yandan da kadın aldatılıyor , iki ucu b. Değnek.

Sadece görümcem değil bu kiz da aldatiliyor. Baksaniza uyumayıp skype icin beklicek falan. Adam gorumcemi opup uğurlicak sonra bu kiza yazacak. En azindan bu kiza gorumcemle adamin söz resimlerini yollamayi düşünüyorum farkli bi numaradan

Sadece görümcem değil bu kiz da aldatiliyor. Baksaniza uyumayıp skype icin beklicek falan. Adam gorumcemi opup uğurlicak sonra bu kiza yazacak. En azindan bu kiza gorumcemle adamin söz resimlerini yollamayi düşünüyorum farkli bi numaradan
İyi de o zaman kız adamdan ayrılır görümceniz aldatıldığıyla kalır , görümcenizin nasıl haberi olacak :işsiz:

Ben olsam karışmam. Nasıl olsa ortaya çıkacak yalancının mumu yatsıya kadar yanar. O zaman yiyin birbirinizi :KK11::KK47:

Daha isteme olmamışken "kesinlikle" söylemelisin.

Kız sonra öğrense daha kötü

Hemen nisanlina mesaj at sabah acil.acil acil bulusmaliyiz de.sabah olayi bize oldugu gibi anlat.bunlari goster.
Korktum uzuldum ne yapacagimi bilemedim ne yapalim de.
Aynisi senin basina gelse ve saklansa ister misin.hangimiz isteriz.gorumcende ayni senin gibi degil mi genc bir kadin seviyor sevildigini saniyor ve hayat arkadasi ! Ile yeni adimlar pesinde
Gunah yardim et

Back
X