- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Alaya almadım, cidden şaşırıyorum üst üste film gibi olaylar yaşıyorsunuz.İlk yorum hep sizden geliyor alaya alsanız da teşekkürler fikir belirtiyorsunuz sonuçta. Nışanlim hayatima girmeden önce cok basit ve nornal bi hayatim vardi aslında.
Bu kadın o mesajları senin uydurduğunu iddia edecek. %100 yani. Hiiiiç bulaşma yoksa kendini çok fena bir şeyin içinde bulursun.
Adam telefonuna şifre koymamış mı? Şifresiz telefon kullanan bir kişi bile tanımıyorum da merak ettim..
İyi olur Allah'tan kötü olur senden bilinir o yüzdenn hiiiç karışma herkes barısır sen kalırsın. Konu bol ekşınlı olduğundan fake mi acaba diye sorgulamadım değil.
Bunu kanıtlasanız bile gider "o kız sensin" den tutun, "bunu mutluluğumu bozmak için sen uydurdun" a getirir, bi şekilde sizi parçalar bu kadın. Hem belki beni topa tutacaklar ama bu olayın onun kötü niyetine evrensel bir "hediye" olduğunu düşünüyorum. Hak ettiğini yaşıyor bir nevi.Di mi işte ben de bundan korkuyorum. Aslinda üstte bi sağlıklı yaşam programinin bildirimi falan da var o programi o cocuk kullaniyor yemekte bile yediklerini hemen o programa kaydetti ama inanir mi bilmiyorum yine de
Ss lerle ilgili çeşitli fikirler türetilebilir fakat gerçekliğini sorgulamak gibi bir gayem yok.Ssleri attim bu yorumları bekledigim için.
Bunu kanıtlasanız bile gider "o kız sensin" den tutun, "bunu mutluluğumu bozmak için sen uydurdun" a getirir, bi şekilde sizi parçalar bu kadın. Hem belki beni topa tutacaklar ama bu olayın onun kötü niyetine evrensel bir "hediye" olduğunu düşünüyorum. Hak ettiğini yaşıyor bir nevi.
Ss lerle ilgili çeşitli fikirler türetilebilir fakat gerçekliğini sorgulamak gibi bir gayem yok.
Ss almakta iyi cesaret
Bide ben kendi telefonumu kaç metreden tanırım.
Adamın telefonu nasıl yanlışlıkla almışsın,
Yan yana otursanız neysede.
İlginç.
Hı ben ikiside karşıda oturuyo sandım.Görümce dedi ki bi aşkim.yanimda bi askim karsimda olsun o yüzden sözlüsü benim yanimdaydi nisanlim da karşımda yazdim aslında konuya. Ikimizin de telefonu ayni model ve kılıfsız olunca
Aynen öyle olur, kesinlikle.Kuzenim de aynı sizin gibi düşünüyor. Ama ben en azindan nisanlima soylesem mi diyorum? Ama o da dayanamaz gorumceye der yine kabak benim başıma patlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?