Aman kimseye güven olmaz,Keske ben de sizin gibi olsaydim da hiç sahit olmasaydim bu adiliğe. 3 yillik beraberlik sonu bu. Adami da görseniz gorumcem icin ölüyor sanarsınız
Bence ne varsa öyle ölüp bitenlerden çıkıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman kimseye güven olmaz,Keske ben de sizin gibi olsaydim da hiç sahit olmasaydim bu adiliğe. 3 yillik beraberlik sonu bu. Adami da görseniz gorumcem icin ölüyor sanarsınız
Valla ben şarj aletimi bile tanırım![]()
Valla ben şarj aletimi bile tanırım![]()
Hemen nisanlina mesaj at sabah acil.acil acil bulusmaliyiz de.sabah olayi bize oldugu gibi anlat.bunlari goster.
Korktum uzuldum ne yapacagimi bilemedim ne yapalim de.
Aynisi senin basina gelse ve saklansa ister misin.hangimiz isteriz.gorumcende ayni senin gibi degil mi genc bir kadin seviyor sevildigini saniyor ve hayat arkadasi ! Ile yeni adimlar pesinde
Gunah yardim et
Kimse istemez. Gorumcemi yalan yok gunahim kadar sevmem ama bi omur bu adam hayatımızda olacak yuz yuze bakacaz. Demezsem vebali büyük gibi hissediyorum
Son yorumunuz çok zalimce.
Hemcinsiniz aldatiliyor ve sizin derdiniz size musallat olması.
Ne denilir bilemedim , gerçekten ayıp söylediğiniz.
Tabiki anlatacaksiniz ve sözü engelleyeceksiniz.
Etme bulma dünyasına uğrarsanız böyle yapmazsanız.
Eee bile bile göz yumacaksın yaniGörümcemi kurtaramazsam da kizi kurtarayim dedim en en kotu ihtimal
Sevip sevmemen sorun degil evet.Kimse istemez. Gorumcemi yalan yok gunahim kadar sevmem ama bi omur bu adam hayatımızda olacak yuz yuze bakacaz. Demezsem vebali büyük gibi hissediyorum
İlk önce olayı nişanlına anlat. Ayrıca mesaj saatlerine bakılırsa sizin yanınzda yazmaya devam etmiş bu nasıl cesaret pes.
Valla iki kişi kavga ederken bile olan araya giren kişiye oluyor. Görümcen hiç mi uyanık değil gelen mesajlara göz ucuyla da mı bakamıyor? Hiç mi şüphelenmiyor at gözlüğü mü taktı bu kadın ? Adam sütten çıkmış ak kaşık mı ? Bu durumu hiç bi şekilde tasvip etmiyorum ama oda biraz uyanık olsun. Seninde mesajların ekran resimlerini filan Alman bence hiç hoş değil. Başkasına ait telefonu karıştırıp aldatma mevzusunu öğrenip o mesajları kullanamazsın yani. Özel hayatın gizliliğini ihlal gibi bişey bu. Tamam görmüşsün adam senin sevgilin değil ki niye ekran görüntüsü alıp kendine gönderiyorsun okları üzerine çekeceksin bu bir suçtur. Kanıtlamana gerek Yok görümcene söyleyip söylememek sana kalmış artık.