Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

O zaman gorumce haklı
Kiz babasının mallarindan pay istiyor gelin ne hakla gidip evinde otursun yeteri kadar para kazaniyor zaten diyor

Aslında bu ataerkillik bitmedikce bu gelin yenge tipleri de bitmeyecek

O zaman gorumce haklı
Kiz babasının mallarindan pay istiyor gelin ne hakla gidip evinde otursun yeteri kadar para kazaniyor zaten diyor

Aslında bu ataerkillik bitmedikce bu gelin yenge tipleri de bitmeyecek

Konusahibi kendi babasından kalmış mirası görümceye vermediği sürece haklı değil.
Eşinin ailesi birsürü şey vermiş onlar sayesinde geçiniyolar peki ya kendi ailesi? Onlar durun ya kızımın pamtalonu yok pantalon alıyım demiyolar ama kızımız kiraları almayı birde benimsemeyi çok iyi biliyo

Yok ben zaten gorumce haklı o zaman dedim
Kız büyük ihtimal o kadar kira yiyorlar anne babamin malindan bana da bir çanta aliversinler o zaman diye düşündü ki hakli da

Şimdi önceki sayfaları okudum da bir demişsiniz "Görümcemin zaten kendi malı var, kayınpederinkileri biz aldık o yüzden." Bir demişsiniz "Bizim olanlardan istiyor."

Eğer babasından daha önce pay almadıysa şu anda istediği kendi hakkı ve kusura bakmayın ama siz buna karışamazsınız.

Ha eğer kendi hakkını aldığı halde istiyorsa birinin eşinize enayi yerine konduğunu anlatması lazım.

+1000 ha bu arada görümce kendi çalışıp 10 bin lira kazansa dahil babasinin mallarindan pay istemeye hakki var
Genelde öyle olur ya sizin ihtiyaciniz yok deyip bütün mala konmaya çalışanlar vardir

+1000 ha bu arada görümce kendi çalışıp 10 bin lira kazansa dahil babasinin mallarindan pay istemeye hakki var
Genelde öyle olur ya sizin ihtiyaciniz yok deyip bütün mala konmaya çalışanlar vardir
Tabii ki ister. Yoksa adama derler"Sen de çalış, sen de kazan." diye.

EVet herkes yanlış anlamış.. 600 e kaş yaptırmak için 1 senedir para koyuyorum kenara kaşlarım döküldü Doğumdan sonra sürekli boyamaktan sıkıldım. Görümcemin kira geliri var zaten ona ragmen yetmiyor çünkü çok harcıyor arkadaşına kredi çekmiş arkadaşı piyasada Yok aylık taksit 1000 tl bu bizim kiradan isteniyor

Merhaba sadece oğluma bıraktığı tutar o diğeri için ne ayırdı bilemiyorum ama kayınpeder çok cimri düğünümde altın bile takmadı masrafa karısmadı

Görümcemin kira geliri var diyorsunuz da bu gelir kayınpederinizden aldığı pay mı onu söylemiyorsunuz. Konunun bam teli bu zaten. Herkesin merak ettiği soru: Görümceniz kayınpederinizden pay almış mıydı, yoksa kayınpeder her şeyin gelirini eşinize mi devretmişti?

Merhaba sadece oğluma bıraktığı tutar o diğeri için ne ayırdı bilemiyorum ama kayınpeder çok cimri düğünümde altın bile takmadı masrafa karısmadı
Herkese birşeyler ayırıp taksim ettiyse sorun yok tabi. O zaman siz de alın kendinize neden bu kadar aşırı tutumluluk yapıyorsunuz?

Kaşların döküldüyse doktora gitmen gerekiyo. Tiroid olabilir.
Üstünüze giyecek biley yokken kaşınızı yaptırmanız hiç mantıklı değil alırsınız bi kalem boyarsınız evde kendiniz dövme yaparsınız satılıyo kalıcı kaş boyaları bu mont pantalon yokken son sırada olmalı.

Görümceniz istediği kadar harcar bu onun bileceği iş sizin cebinizden alıp harcamıyo.

Siz onun babasının mallarıyla geçinip onun babasının evinde oturuyosunuz bırakında sıkışınca kardeşinden kendi hakkını istesin.

Kp cimri olsa hayattayken gelirini size bırakır mı?

Ay şunu açıklasa da rahatlasak

Bu kadar varlığın içinde siz ne diye idare ediyorsunuz, kendinize bakmıyorsunuz. Yemeyenin malını yerler.

Başlığı okuyunca görümceyi kıskanan gelin diye geldim ama sen haklısın kim olsa delirir. Vermek istediği kira bedeli ne kadar?

Konu sahibinin görümcesine miras kalması için çocuk sahibi olmasına gerek yok zaten. Kayinpederi tüm malvarlığını oğluna bırakmak istese bile görümcenin hukuki yollarla saklı payını alması mümkün. Konu sahibi bu miras işlerinden pek haberdar değil bence.

Ayrıca konu sahibi kayinpederinin kızına mal ayırıp ayırmadığı konusunu geçiştirmis. Bu da bende kadının babasının malvarlığından yani "kendi hakkından" talep ettiği izlenimi uyandırdı.

Son düzenleme:
Ya bu adamlar neden kardesine ablasina hayir diyemiyorum al benden de o kadar nisanliyken gizli gizli kredi cekmisti daha anca bitti sozde oduyorlar :))) her buldugum firsatta laf sokuyorum ben de..ezdirme kendini boyle boyle deme gorumcene de.cektigin sıkntıyı bilirse birde uzerine ustunluk kurma mucadelesi baslatirlar..

VE SEN BU HALDE PARASIZSIN ÖYLE Mİ O KAYINPEDER MEZARDA DÜZ YATACAK MIYMIŞ ONU DA SOR Bİ ONA
Kp mecbur mu bi insanları geçindirmeye? Yıllarca çalış, kazn, mal sahibi ol sonra niye daha fazla bırakmadın diye arkandan mezarında bilmem nasıl yatsın denilsin, yazık.

Yalnız kira geliri olan yerler ortaksa gayette ister.. ne aldığı sizi ilgilendirmez.. ha ben istemezdim durumum iyiyse kardeşime bırakırdım o ayrı..

Şu eşim üzülmesin diye kendinizi kısmayı bırakırsınız artık.saf olmayın,eş kişisini bu kadar pohpohlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…