Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

bunun içinde tüketici mahkemesine başvurun.
paranızı alıncada gidip kendinize pantolon alın.

Kicanin bacisinin ayrani yok icmeye atla gider gezmeye.. Borcla gininip kusaniyor gelip sana hava atiyor.sonrada sizden borclari icin para istiyor.senin yerinde olsam eger kocam verirse parayi o kocayi parcalarim yedigini ictigini burnundan getiririm .

Asla izin vermeyin.

Önce gitsin görümce zevkinden kissin.

Yani benzeri durum bizim başımizda da var evin ihtiyaçlarını bize aldırıp kp maaşıyla kendine gardrop düzenler. Ne diyeyim Allah islah etsin ama gözü acmak gerekir.

Küçük bir kıyamet kopar :) ne demek seni muhtaç edip kardese yağdırmak ? Birde bebisiniz varmış .. iyi misin sen ,neyi niye idare ediyosun ? Sen yemezsen görümce yiyecek ,sana gelince borç var ,onlara gelince yok mu ? Yürüsün gitsin işine ya ..acıma ,bütün ihtiyaçlarını ,bazen sadece canının istediğini bile al ..müstehak o saf kocana ..

Bu ev kiralari diyorsunuz ya o evler kimin? Esinize ailesi tarafindan verilen evler mi? Eger öyleyse gorumcenize de ev kirasindan pay düşer bu onun hakkidir. Ama zaten kendi kira hakkini alıyorsa ve esiniz ekstra sizden kesip ona veriyorsa siz haklisiniz.

Zikkimin pekini yesin derim verdirmem gozum gore gore galiba..boyle cok para verenler genelde kendileri calismayanlar vs. Valla ayni tarz bise geldi aklima ayni dert gorumce..

Kıt zekalı erkekler . Gözüne sokacaksin illa neyin ne olduğunu yine anlamak istemezler hele ki konu para goz akrabalarsa

Para biriktirmeye pek param olmuyor. Kayınpederim vefat edince oğluma yaklasık 6 milyonluk mal kalıyor tek torun oldugu için öyle yaptı

Ölmemiş adamın miras hesabını yanlış yapmışsınız. Adam vefat ederse mirasının 1/3ü eşine, 2/3ü çocuklarına kalır.

Görümceyi ve annesini de öldürürsen hesabın tutar da bide şöyle bi şey var, ömürbillah seninki tek torun mu kalacak?

Yaşayan adamın kiraları üzerinden hesap yapıyorsanız, o evlerde kızının da hakkı var. Sizin evli ve çocuklu olmanız, sizi ayrıcalıklı yapmaz.

Yemeyenin malını yerler diyorum az çeneni çalıştır erkek kısmına hep şuyum eksik canım der çekilirsen almaz tabi kalk gidiyoruz alışverişe diueceksin

+111111

Napacakmış görümcen kirayı ayakkabı çantamı alacakmış, evler kimin evi ?

Sende acıma bundan sonra eşine.. aldır ne istiyorsan almazsa da bide neyini eksik ettim diyorsun de.. almadıkların göze gelmemiş baksana..

1500 tl nin ne kadarını verecekmiş?
eşin kaç yaşında?

Madem eşiniz bunu bile bile veriyor gorumcenize o zaman sizde alın yok borca girer eşim yok yazikmi demeyin öncelikle mutfaktan hiç kesmeyin ve sizde kendinize tepeden tırnağa alınki eşiniz onun borcunu oducegine karisi olarak sizinkini odesin.parası çok geldi heralde Eşinizin kusura bakmayın sinir oldum esinize.ama kaVGA çıkararak deilde böyle alttan alttan ay sunumda yok bunada ihtiyacım var şeklinde alın aldirin! Alismis sizin idareci tavrınza iyi benden al ona ver...ama dedim gibi kavga çıkararak deil ozaman alicagi varsada almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…