Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

işte şimdi ne istedin almadım sorusu karşısında malak gibi kalmaya hazırsın sana değil lafım biz eşlerimizi düşünerek hareket edince allah razı olsun değil yapman gereken diye algılanıyor hep ben bunun şokunu atlatmaya çabaladığımda 6 yılım geride kalmıştı aç sefil şimdi napıyorum kendi işimde çalışıyorum maaşımı alıyorum ne istiyorsam alıyorum kredi çekip birikim için attım kenara onun borcunu ödüyorum en azından evime kendime oğluma ne istersem hesap sormadan alıyorum sorunca da geçmişte yapmadım ne oldu konuşma diyip geçiyorum....tavsiye edlir

Para biriktirmeye pek param olmuyor. Kayınpederim vefat edince oğluma yaklasık 6 milyonluk mal kalıyor tek torun oldugu için öyle yaptı

İşte kayinpedere ait yerlerden kira geliri aldığınız için o da istiyor Bence normal sonuçta onun da babası

Doğru anladıysam kp mal varlığını paylastirmis ? Görümce in ayrı eşinin ayrı mali var şuan hala niye istiyor para onu anlamadım

Zaten bizim olan bize ait olandan istiyorşar

hııım o zaman iş değişir.malları bölüştünüz,herkes hakkına düşeni alıyor.görümce de kendi hakkına düşeni yetiştiremiyor.sizin hakkınıza düşenden de istiyor.eşiniz de tamam diyorsa,yapacak tek şeyiniz var.siz de alacaksınız.

kısa ve net:"ihtiyacım var aldım."

Sende borcu olmamasi icin 100 liralik seye 400 lira verirse borcu olur dicen canim.
Benim o kiradada cocugumunda hakki var benim gonlum razi degil de.

+1000000

Valla biz iki maaşlı halimizle kolay kolay alışveriş yapmayız üst başa. 600 liralık çanta alıyorsa yiyecek yemeği de vardır hoş yoksa da keyfi bilir o zaman. Verdiğiniz tepki de çok haklısınız, eşiniz anlamıyor sizi de suçlu buluyorsa önünü ardını düşünmeden harcayın gitsin bu ne böyle siz fedakarlığın dibine vurun sonra da kadir kıymet bilinmeyen olun.

Para biriktirmeye pek param olmuyor. Kayınpederim vefat edince oğluma yaklasık 6 milyonluk mal kalıyor tek torun oldugu için öyle yaptı

Nasil yani?

Cocugunuza miras kendi babasindan kalir, dededen nasil kaliyor ?

Kayınpederiniz mal varligini cocugunuza mi birakti, bunu mu demek istediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…