- 22 Şubat 2022
- 13
- 8
- 6
- 27
- Konu Sahibi deligorumce
-
Herkesin çevresinde vardır bunlardan. Konu sahibi benim gözümde ete kemiğe büründü resmenEvet evet görümcem ve annem bu! Bir de sürekli ben çok safim, herkes beni kullanır derler. Sürekli manipüle etmeye çalışırlar ....
Cigaran değil miben konuya değil çıragan sarayındaki yemeğe takılı kaldım
Çırağan değil o çığaran. Dikkat edelim lütfen.ben konuya değil çıragan sarayındaki yemeğe takılı kaldım
Ya öyle de anne olması kötü. Anlatıyorsun ama kafasında ona doğruları söyleyen kişi direk düşmanı oluyor. Misal : BenHerkesin çevresinde vardır bunlardan. Konu sahibi benim gözümde ete kemiğe büründü resmen
bence normal bir insan şu şekilde konuşmaz ama görümce veya gelin olmasına gerek yok ben hiç görümce olmayacağım ama hiç böyle düşünmedimGörümce, görmeyeyim seni ömrümce diye bir laf var. Çoğu kadın daha tanımadan görümceyi sevmiyor. Baştan önyargıları ve antipatileri var. Üstelik çoğunun erkek kardeşleri de var. Yani ya görümceler ya da görümce adayları. E bu durumda ne yapsanız batacak. Ilgilenirsiniz her şeye burnunu sokuyor derler. İlgilenmezsiniz kıskanıyor, kuduruyor, soğuk, havalı derler. Bir arkadaşım görümcesini anlatırdı hep. Çok gösterişli giyiniyormuş, fazla rahatmış falan. Bunlar sevilmemek için bir neden mi? Böyle saçma sapan gerekçeleri vardı. O yüzden bosverin kendinizi yormayın. Yeni biri aileye girecek aman kıskanacak ya da sizi sevmeyecek diye abinize karşı tavrınızı değiştirecek değilsiniz ya. Ne bekliyor gelin hanımlar ben anlamıyorum. Al artık bu adam senin biz çekiliyoruz mu desinler. Benim de görümcelerim var. Onlarla ilgili bir problemim de olmadı
iste bunlar hep fakirliktenben konuya değil çıragan sarayındaki yemeğe takılı kaldım
iste bunlar hep fakirlikten
hic bakmasaydin keske simdi ruyalarina girecek benim neden ciragan sarayinda puskevitim yok neden kokokola icemiyorum diye aglicaksin. Fakirsin sen fakir kalgugula yazdım baktım bu ciragan saray nasılmış diye ,
kişi başı yemek fiyatı 600 tele ymiş , 15 senedir içmedim colacola bile gözüme güzel göründü , 30 tele ,
ben kişi başı bu kadar para versem benim de suratım düşerdi konu sahibi gibi ağlardım hattagugula yazdım baktım bu ciragan saray nasılmış diye ,
kişi başı yemek fiyatı 600 tele ymiş , 15 senedir içmedim colacola bile gözüme güzel göründü , 30 tele ,
yaaa siz benim eltimi nerden tanıyorsunuzEltim nişanımda o kadar minnoş davranıyordu ki, hani böyle sarılır içine sokarsın. Amaaaa aslında soktuğu lafları minnoşluğu ile örtmeye çalışıyordunişan pastamı yerken aiyyyyy benim nişanımda daha güzelini almışlardı daha lezzetliydi. Nişan elbisem konuşulurken aiyyyy benim elbisem xxx marka ve cok kaliteliydi kaynanamı göstererek -annem sağ olsun - demişti kendi nişan elbisemi kendim aldığım icin daha birrr sürü var ama o kadar güleç hareket ettiği için nişanlım annem dahil kimsenin laf soktuğu dikkatini çekmemişti. Sonradan ben anlatınca eşim annem aaa dogru! falan oldular. O yüzden çoktasa şeapppmayın, haksız yönleriniz de olabilir ki olmuştur muhtemelen.
Herkesin eltisi degisik heralde. Benimkide kuyumcu gibi geziyor. Nal gibi kolye. Bi suru bilezik vs. Bu arada benim hic takim yok. Olsa da taki takamayan bi insanim. Nikahla evlendim takilan kucuk altinlarla da ev parasina destek olup ev aldim. Ayy mutfagi ufacik diyor. Hay allahim..Eltim nişanımda o kadar minnoş davranıyordu ki, hani böyle sarılır içine sokarsın. Amaaaa aslında soktuğu lafları minnoşluğu ile örtmeye çalışıyordunişan pastamı yerken aiyyyyy benim nişanımda daha güzelini almışlardı daha lezzetliydi. Nişan elbisem konuşulurken aiyyyy benim elbisem xxx marka ve cok kaliteliydi kaynanamı göstererek -annem sağ olsun - demişti kendi nişan elbisemi kendim aldığım icin daha birrr sürü var ama o kadar güleç hareket ettiği için nişanlım annem dahil kimsenin laf soktuğu dikkatini çekmemişti. Sonradan ben anlatınca eşim annem aaa dogru! falan oldular. O yüzden çoktasa şeapppmayın, haksız yönleriniz de olabilir ki olmuştur muhtemelen.
Yorumunuzu anlamadım. Normal insan şu şekilde konuşmaz derken beni mi kastediyorsunuz verdiğim örnekteki kişiyi mi?bence normal bir insan şu şekilde konuşmaz ama görümce veya gelin olmasına gerek yok ben hiç görümce olmayacağım ama hiç böyle düşünmedim
bu sorun çıkarmak isteyen insanla ilgili bence sorun çıkarmayı seven sorun buluyor
ben yorumunuzdaki kişiyi kastetmiştim sizi değilYorumunuzu anlamadım. Normal insan şu şekilde konuşmaz derken beni mi kastediyorsunuz verdiğim örnekteki kişiyi mi?
Ben çevremde duyduklarımdan böyle bir çıkarım yaptım. Görümcemi severim diyen çok az kişiyle karşılaştım. Bu önyargının yanlış olduğunu vurgulamaya çalıştım. Görümce ya da gelini gözleme alıp her davranışına anlam yüklemek doğru değil bence. Akışına bırakmak lazım. Herkes normalde nasıl davranıyorsa öyle davranmalı. Ek bir çabaya gerek yok
böyle söyleyen insan sorun çıkarmaya çalışıyordur durduk yere yaniIlgilenirsiniz her şeye burnunu sokuyor derler. İlgilenmezsiniz kıskanıyor, kuduruyor, soğuk, havalı derler. Bir arkadaşım görümcesini anlatırdı hep. Çok gösterişli giyiniyormuş, fazla rahatmış falan.
Eski fiyatlardır onlar. Şimdi belediye restoranında yemek kişi başı 450 lira falan.gugula yazdım baktım bu ciragan saray nasılmış diye ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?