Görümcek'i ne yapmalı, kaynar kazana atmalı, yandım gelin dedikçe altına odun atmalı!

Hop yavaş gel :) 35 yaşındaki kadının yengesi olarak görülmezsin sanırım :) erkek kardeşini sevmiyordur belki o yüzden Sana karşı nötr davranıyordur.
Yengesiyim demiyorum zaten ama terimlerimizr bakarsak o konumdayım. Evet öyle bir durum var ama kardeşi ayrı ben ayrıyım. Çizgiyi iyi çekmesi gerekli.

ya bence abartılıcak bir şey değil,,, konuşmuyorsa konuşmuyor bir saygısızlık yapmıyorsa bence hşç önemseme,,,
nişanlına da bu konu ile ilgili yorum yapma,,, hele ki kv ne bu konuyu hiç açma,,,
boşver ilişkin böyle resmi olsun,,, bir sakıncası yok,,,

malesef bu sorun bendede var..yıllar geçti halen aynı..ilk evlendiğimde huyu öyledir diyordum..fakat başkalarıyla anlat anlat bitmiyor..bende artık tınlamıyorum..bende soğuk davranıyorum..sadece gerektiğince konuşuluyor bizde...takma kafaya..kendisi soğuksa sende aynısını yap..

Ben konu başlığınızı okuyunca görümce bir gelini eşinden ayırmış dedim.
Ya size dokunmuyor işte daha ne istiyorsunuz?
Bazı insanlar mesafeyi sever,arkadaşlarıyla kendinizi neden kıyaslıyorsunuz?
o arkadaşları siz ise gelinleri olacaksınız,aradaki fark bu.
Dert bulamadıkca kafanızda sorunlar yaratıyorsunuz.

Bundan sonra o şekilde yapmaya devam edeyim o zaman. Teşekkür ederim.

Allah'tan belasını arıyor bu taze gelin

Millet yüz göz olmak istemez siz de niye benle yüz göz olmuyor diye dert yanıyorsunuz. Vallaha çok ilginç bizim gelin milleti. Ne güzel işte sevinin.

Yorumlarında çelişkiler var nışanlımla beni kavga ettirdi diyorsun..burdada tam tersini..sana bir soru sormuştum konu neydi neden kavga ettiniz diye cevap vericekmisin??

Buzdolabi olsa bile ben alinacak bir durum gormedim, bu hatun da boyle bir insan demek ki. Ilgi gostermek gibi bir zorunlulugu yok zaten.

Ben de 27 yasindayim, kardes gibi buyudugum erkek kuzenimin esi 20 yasinda. Aile toplantisinda ben de ayni odada oturdum ama inan sekerim konusacak bir sey bulamadim, cunku hicbir ortak noktamiz yok.Simdi ben bu kizla ne konusayim ? Kuzenimle evlenmis olmasaydi ayni odada olma olasiligimiz 0a yakin, oyle diyeyim.

Sonra bu kizcagiz da benim arkamdan senin yazdiklarina benzer soylemis, sitem etmis, annemin de kulagina gitmis. Oturup güldük resmen, yazık kendini ne saniyor , kraliyet gelini mi herkes buna ilgi gostersin bekliyor dedik. Allah'tan ben Cherry'nin yengesiyim gibi talihsiz bir cumle kurmamis, boyle zirva bir cumleyle dalga gecmem, bu cumleyi kuran kisiye cidden acirim. Eeeeee "yengem"se de oyle olsun, bu bir statü belirtisi mi simdi ? Doktora mezunu halimle 20 yasindaki kızı "yengem" diye pışpışlayayım mı? İnsanlar cidden garip. Bu kiz benden niye ilgi bekliyor zaten orayi hic anlayamadim.

Sonuca geleyim, bu hanimi annesine sikayet etmek! ya da yakinmak gibi bir seyi kesinlikle yapma, hanim seni takmamaya devam ettigiyle kalmazsin, bir de annesi kizini elestirdigin icin kotu bir cevap verebilir ya da uzulebilir. Ya bizim yaptigimiz gibi arkandan gulerler, ya kucuk dusersin ya da insanlari uzersin , ki bence hicbirine gerek yok. Sakin diyorum, kafandan gecen eylemleri yapma. Ortaligi durduk yere karistirip kendini kotu durumlara sokma bence.

Son düzenleme:
Konu başlığını görünce Görümceniz size heralde çok kötü davranıyor zannettim,iftira,lak sokma,yada sizi ayırma gibi planları var zannettim ama içeriği okuyunca kadının yaptığı birşey yokmuş tek yaptığı konuşmaması ve mesafeli olması.

Doktora mezunu halimle 20 yasindaki kızı "yengem" diye pışpışlayayım mı?.

Sevgili Cherry, istediğin kadar parlak bir akademik kariyerin olsun ilerde sen de birilerinin "yengesi" birilerinin "eltisi" birilerinin "gelini" olacaksın.Çok acı yea. asdfg.

Sevgili Cherry, istediğin kadar parlak bir akademik kariyerin olsun ilerde sen de birilerinin "yengesi" birilerinin "eltisi" birilerinin "gelini" olacaksın.Çok acı yea. asdfg.

Vallahi billahi gorumcelik yapmadim Cognitive'cim , yapmasam bile zorla yaptin diyorlar :) Vallahi kizin varligi bile dikkatimi cok cekmedi, ben yine akrabalarimla takiliyordum. Niye arkamdan pislik atmis cozemedim.

Arkadaş bence konu başlığını görümcelerin adı çıkmış olduğundan ve dertli olduğundan yazmıştır çok fazla üstüne gidildiğini düşünüyorum kim olsa kendisiyle 5 kelime konuşulsun ister ki sonuçta bu herhangi biride değil eşim olacak adamın ablası.insan mutlaka ilgi bekler ilgiden kasıtta ayaklarina kapanmak yada vb seyler degil tabi .nezaketende olsa konuşulur edilir ama herkesle konuşup benle muhattap olmuyosa biri ben bunda art niyet ararim konusmak zorunda degil tamam ama konusmuyosada neden diye sormak hakkimdir diye dusunuyorum bence sizi kucuk goruyo olabilir ailesine kardesine yakistirmiyo olabilir iliskinizin nasil ilerledgni bilemem tabi ama daha once sozlunuzun baska sevgilileri olduysa ve ailesiyle tanistirdiysa gecici oldugunuzu dusunuyo olabilir kardesine baska birini uygun gormus ama kardesi istemeyince acisini sizden cikartiyo olabilir.bende sevgilimin ailesiyle tanistim hepsi sicakti muhabbet ettiler arada bi tutukluk vardi tabiki ama birilerinin kendini zorlamasi gerek zorlayacak kiside gorumcedir sonucta sizi evlerinde agirlayan ortama yabanci olmayan daha az cekingen olmasi gereken kisi o ama madem konusmamakta israr ediyo o zamanda yapicak hic bisey yok tabi sizde sallamiycaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…