Görümcek'i ne yapmalı, kaynar kazana atmalı, yandım gelin dedikçe altına odun atmalı!

yerınde olsam bu konusmayı daha sonra bıle yapmayı duusnmezdım! kendı kızını kendıne mı şikayet edeceksın? ne olursa olsun kızını tutacaktır ve sen zaman ılerledıkce kayınvalıdenle sorun yasarsın
bunu yapmayı aklından bıle gecırme.

Aksine 2-3 haftada bir görüyoruz birbirimizi görümcemle. Çok samimi olmayı bende istemem zaten. Ama yaşça benden büyük, ben isterdim ki abla gibi davransın bana.
Bana kalırsa -bu tamamen benim fikrim- 2-3 haftada bir de fazla. Ben 5 yıllık sevgililiğin üzerine 3 ay önce nişanlandım; evine toplam 4 kere gitmişimdir. Hem daha sözlüsünüz sadece, sözlünüz mü ısrar ediyor "gel" diye?

Aksine 2-3 haftada bir görüyoruz birbirimizi görümcemle. Çok samimi olmayı bende istemem zaten. Ama yaşça benden büyük, ben isterdim ki abla gibi davransın bana.
Sen ona yasca kucuk kardes olarak nasıl davranıyorsun saygıda kusur etmemek dısında?konusmamak saygı unsuru mu ayrıca?

Bu sadece bir başlık, kendisine tabikide saygısızlık yapmam. Üstelik az önce sözlümle kısmen onun yüzünden tartıştık sinirimi bu şekilde alabilirdim.

Birini gerçekten sevmesem ben de oturup konuşmam ki. Görümceniz de sizi sevmiyr bu nedenle konuşmak istemiyordur, belki konuşunca dilini tutamayıp laf sokacağını düşünüyordur?

Zamanı gelince kayınvalidenize "kızın benimle konuşmuyor" diye şikayet etmeniz sizi daha kötü bir konuma düşürür. İnsanları zorla sizinle konuşturamazsınız ya.

Seni sevdiğini nereden çıkardın, bu anlattıklarına bakılırsa kadın senden hoşlanmıyor kardeşini kıskanıyor gibi.

bence en iyisi canım sende ona öğle davran inan evlendıgınde daha rahat edersın vıcıklıga hıc gerek yok görümcekler cekemıyor bazen benımkıde öyle bende koydum mesafe araya böylesı daha rahat emın ol

Sen ona yasca kucuk kardes olarak nasıl davranıyorsun saygıda kusur etmemek dısında?konusmamak saygı unsuru mu ayrıca?
Ara ara yardım etmeye çalısıyorum, hiçbir şekilde masrafa sokmamaya çalışıyorum, ona ne kadar doluda olsam kardeşiyle kavga ettiklerinde sakinleştirip ondan taraf olmaya çalışıyorum. Ondan biraz yüz bulsam kardeşlik yapmaya çalışıcam zaten. Güzel ve seviueli bir ilişkide olmak isterdim. Çırağa verdiği yüzuun yarısını bana versin isterdim.

Bence boyle birsey hic bir zaman kv konusmani gerektirecek bir durum olmaz... Kiz merhaba nasilsin diyormuş... Bazi insanlar icine kapanıktır,konusamaz ,diyaloga girmekden cekinir ...Bunun ayni odanin icinde diye konusmasi gerekertirmez... O sohbete katilmiyorsa siz sohbeti baslatın....Ne yalan söyleyim görümcene simarık demissin ama sanki sizde az şımarık degilsiniz...Konu baslıginiz da bile belli olmus hisseleriniz.... Burada actiginiz konunun iceriginde kazana atilacak bir gorumce göremedim.Aksine ben yeni gelinim herkes benimle ilgilensib edasinda dolanan biri gördüm kusura bakmayin...Kk ne gorumcesi olanlar var....

Kimseye zorla kendinizi sevdiremezsiniz malesef. Bir kötülüğünü görmediyseniz bence bu durumu koruyun. Eğer tutup da bir anneye kendi kızının soğukluğunu şikayet ederseniz sonunda haksız duruma düşen siz olursunuz. Sonuçta onca saat bir odada yabancı biriyle bile insan iki kelime konuşur ama annesine şikayet edicem tavrınız size hak vermeme rağmen bana itici geldi. Sonunda zararlı siz çıkarsınız.

Seni sevdiğini nereden çıkardın, bu anlattıklarına bakılırsa kadın senden hoşlanmıyor kardeşini kıskanıyor gibi.
Yok sevmese anlarım. Onu çözümlediğim ve kardeşinin anlattığına bakılırsa açıksöz biri söylerdi yani. Bazen beni sözlüme karşı üstıne gitme kızın falan diue korur. Benim hakkımda kötü bir şey söylememiş hiç. Kötü bakışını falan da yakalamadım. Farklı bişey, belki ondan küçük olduğum için ama böyle olmasaydı keşke.

Şımarık olduğunu kendi anneside söyledi. Sırf benle vıç vıç olmadığından değil yani. Kezza kardeşide şımarttık diyor.
Saygılar benden..

Görümcenin sana saygısızlığı, kötülüğü olmadığı halde attığın başlığa bak. Bir de gerçekten kötülük etse neler yazardın acaba?
Görümcek ne ayrıca ya? Şu yazdıklarını aynen göster bakalım ona, sana ne diyecek?
Ben o kadar saygılıyım ki o kadar naifim ki demekle saygılı, naif olunmuyor.

Hop yavaş gel :) 35 yaşındaki kadının yengesi olarak görülmezsin sanırım :) erkek kardeşini sevmiyordur belki o yüzden Sana karşı nötr davranıyordur.

Haklı olabilirsiniz, ama gerçekten doluyum. Tamam herkes konuşmak zorunda değil. Ama benim ona olan yaklaşımlarım ve karakterim bunu haketmiyor. Herkes beni kötuuuuu biliuor şuan sırf abla yerine koymak istediğim için. Kimse gerçek şeyleri bilip olayların içinde olmadığından bencilce yorumlar yapıyor bazılar. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…