• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcek'i ne yapmalı, kaynar kazana atmalı, yandım gelin dedikçe altına odun atmalı!

L
Ben o kadar uyumlu ve naif bir insanım ki. Hayatta böyle şeyler hakkında konu açacağımı vs düşünmezdim. Ama adam yerine koymadığını düşünüyorum bazen bnu beni sinirlendiriyor. Aslında anlatılması gereken çok şey var :)
Canım bak bellı yasın kucuk daha.senden en az on yas buyugumdur sanırım.sımıden ıncırın sapı,uzumun cekırdegı dersen bu ıs yurumez.kaldı kı senı sevmek zorunda da degıl.velev kı sevmıyor kı sen de onu sevmıyorsun bence.ne yapabılırsın kı?

Şu gorumceler ne yapsa sorun ya. Benimki de az önce aradi ama Allah var hep ararlar, asla kötülükleri de yoktur, cok da severim.
Laf da soksa pek umursamam zaten.
Yapmayin ya birakin insanlar ne yapiyorsa yapsin.
siz de kötü gelin olacaksiniz bence baksaniza gorumcenizin her seyine karistiginiza göre! !!
İyi okuyun yazımı. Görümcemle tek kelime etmişliğimiz yok neyine karışmışım? Yapmayın allah aşkına ya. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar.

Basligi gorunce kadin sana kim bilir ne kotluk etti dedim. Ama senin icindeymis fenalik. Saygida kusur etmem diyip durup boyle bir baslik atman! Saygisizligin daniskasini yapiyosun. O sana ne saygisizlik. Mesafeli mesafeli yurutun iliskinizi. Belli ki uyusmamissiniz. Yas farki da var. Seninle her muhabbet etmeyen kaynar kazana atiliyosa vay haline.

Iliskilerin basinda zaten samimi olmak iyi degil. Insanlari uzaktan gozlemleyerek tanimaya calis sen de. Iliskiler bozulmadan karakterlerini coz. Ilk 3 4 ay ne yapmalarini bekliyodun. Ayaklarina mi kapanicaklardi nolur evlen oglusumla diye. Ne bicim konu.

İyi okuyun yazımı. Görümcemle tek kelime etmişliğimiz yok neyine karışmışım? Yapmayın allah aşkına ya. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar.

Yok arkadaslariyla konusuyor, yok öyle yok böyle diyorsunuz ve bunu kardesine de anlatiyorsunuz, bu sizin bir sey yapmiyor haliniz mi?
Ve basliga da bir bakin isterseniz...!!

Kayınvalidemle şuan konuşmayı düşünmüyorum zaten, konuşursam çok daha sonra.
Çocuk gibi ilgi beklemediğimden değil, çok şükür evet öyle her şeye karışan bir görümce tipi değil daha kendini göstermedi gerçi. Ama az önce dediğim gibi bütün gün aynı odada oturup tek kelime etmeden bir insan kardeşinin eşi olacak insanla nasıl olur. ! buçuk yıl bir muhabbet nasılsından başka hiç mi ilerlemez.
Cok fazla on yargılısın.kendını gostermedı henuz dıyorsun ya sen kendını.gosterdın mı pekı?mesela malum konusmayı bıle cok sonra yapmayı dusunuyorsun.neden sımdı yapmıyorsun madem?'abla neden benımle hıc sohbet etmıyorsun ben senı tanımayı cok ıstıyorum'demeyı neden ertelıyorsun?

L

Canım bak bellı yasın kucuk daha.senden en az on yas buyugumdur sanırım.sımıden ıncırın sapı,uzumun cekırdegı dersen bu ıs yurumez.kaldı kı senı sevmek zorunda da degıl.velev kı sevmıyor kı sen de onu sevmıyorsun bence.ne yapabılırsın kı?
Tabiki sevmeyebilir. Asla ve asla beni sevsin, beni arayıp sorsun demem. Herkesin kendine göre hayatı var ama benim işstediğim aynı ortamda bulunduğumuz zaman ki zaten 2-3 haftada bir gün yüz yüze geliyoruz o zaman benle 5 dakika hal hatır sorması. Geçen gün beraberdik dükkanlarına gittim bütün gün tek kelime etmedi yandaki berberden çırak geldi 18 yaşında ona kendi kardeşi gibi davrandı. Bu bana o kadar çok koyduki. Gerçekten çok bi beklentim yok sevmesede insan bi iletişime geçmeye çalışır gayet aklı başında bir insan. Ara ara sozlümle tartışırız az önce olduğu gibi, korkuyorum bazen ailesi yüzünden çıkmaz yola gireri diye.

Aynı benim görümce :110:
Ben kabullendim, sen de kabullen boşver, İnsan ilk zamanlar takıyor da sonra alışıyor.
Bi de benimkiyle dertleşirdik tabi salak ben çenemi tutamazdım o susarken ben anlatma ihtiyacı hissederdim, anlattıklarımı olduğu gibi yayardı millete. Çaya çağırırdım, gider beni aç bıraktı diye laf yapardı.
Eşim gece vardiyasından çıkmış oturma odasında uyuyor, bu geleyim mi diye aradı bi gün, ben de 'abla gel, ama x şimdi uyuyor oturma odasında sen gelirsen küçük odada otururuz.' dedim. o zaman ben gelmeyim canım dedi kapattı. Sonra bi duydum ki, ben eve almamışım gelme demişim.
Hay yalancı iftiracı sinsi....
En iyisi uzak ol, sakın yakınlaşmaya çalışma.

Bazı insanların birbiriyle kimyası tutmayabiliyor. Belli ki görümcenizin de size kanı kaynamamış. Olabilir; siz de ondan hoşlanmıyor olabilirdiniz sonuçta. Sizi sevmemiş olabilir, kendince kardeşine yakıştırmıyor olabilir, kardeşinin de yaşı küçükse eğer "Bu yaşta hemen evlilik derdine düştüler" filan diye içten içe size gıcık oluyor olabilir.

Amaan, boşverin. Size bir kötülüğü olmamış ki yani. O da size yakınlık göstermeyiversin.

Ayrıca, sık sık mı gidiyorsunuz sevgilinizin evine? Ben olsam onu da biraz seyrekleştiririm. Bu şart değil tabii ama sık sık görüşülünce insanlar sıkılabilir neticede birbirinden. Ne gerek var o kadar samimiyete:KK76:

her ınsan lak lak edecek dıye bişi yok ki... buyutuyorsun bana göre. bırak sadece '' merhaba, nasılsın'' tarzında olsun konusmalar. ilgi manyagı olsan emınım ondan da sıkayet edecektın.
belkı ıısnamadı sana? senın ona ısınamadıgın gıbı.. kadın kadını anlar
bunu unutma ;)

Tabiki sevmeyebilir. Asla ve asla beni sevsin, beni arayıp sorsun demem. Herkesin kendine göre hayatı var ama benim işstediğim aynı ortamda bulunduğumuz zaman ki zaten 2-3 haftada bir gün yüz yüze geliyoruz o zaman benle 5 dakika hal hatır sorması. Geçen gün beraberdik dükkanlarına gittim bütün gün tek kelime etmedi yandaki berberden çırak geldi 18 yaşında ona kendi kardeşi gibi davrandı. Bu bana o kadar çok koyduki. Gerçekten çok bi beklentim yok sevmesede insan bi iletişime geçmeye çalışır gayet aklı başında bir insan. Ara ara sozlümle tartışırız az önce olduğu gibi, korkuyorum bazen ailesi yüzünden çıkmaz yola gireri diye.
Sen denedın mı hıc?belkı o da buyuk olarak senden beklıyor.dertlenecegıne ıkı sımıt al gıy de dukkana abla cayın varsa beraber yerız dıye aldım de.sen adım at l,kaybetmezsın kazanırsın.

Kimi insanların birbiriyle elektriği tutmaz,kanı almaz yani..belki seni sevmiyordur yaptığın bir hareketten dolayı..yada hiçbirşey yapmamışsındır kanı almıyordur seni ve konuşmak istemiyordur..sevmek zorunda değil,konuşmak zorundada değil..ayrıca bir yorumunda yengesi olucam onun demissin de yaşı senden büyük bir insana yenge olamazsın ki o isterse sana abla olur..istemiyorsada zorlayamazsın keyfine bak..herşeyine karışsaydı da görümcem herşeyime karışıyor diye konu açıcaktın..ayrıca ben cok iyi bir insanim,çok saygılı insanim diyorsunda başlığına bakılırsa pek de öyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası..kadın sana hicbirsey yapmadan o başlığı yazmissin..bir de yapsa demek neler söyleyeceksin..

Beni yeterince pohpohlayan var. Empati kurmayı deneyin biraz.

Beni pohpohlayan yok valla. Ihtiyac duymuyorum cunku ozguvenim bu kadar diplerde degil. Genelde insanlara mesafe koyan gozlemleyen ben olurum. Kayinvalidem de var. Iliskilerim cok saglam cok duzgun. Beni sever mi bilmiyorum. Cok fifi. Ama resmiyeti hic bozmadim o yuzden sifir kavga 3 yillik evlilik 4 yillik sevgililik boyunca :)

Bazı insanların birbiriyle kimyası tutmayabiliyor. Belli ki görümcenizin de size kanı kaynamamış. Olabilir; siz de ondan hoşlanmıyor olabilirdiniz sonuçta. Sizi sevmemiş olabilir, kendince kardeşine yakıştırmıyor olabilir, kardeşinin de yaşı küçükse eğer "Bu yaşta hemen evlilik derdine düştüler" filan diye içten içe size gıcık oluyor olabilir.

Amaan, boşverin. Size bir kötülüğü olmamış ki yani. O da size yakınlık göstermeyiversin.

Ayrıca, sık sık mı gidiyorsunuz sevgilinizin evine? Ben olsam onu da biraz seyrekleştiririm. Bu şart değil tabii ama sık sık görüşülünce insanlar sıkılabilir neticede birbirinden. Ne gerek var o kadar samimiyete:KK76:
Aksine 2-3 haftada bir görüyoruz birbirimizi görümcemle. Çok samimi olmayı bende istemem zaten. Ama yaşça benden büyük, ben isterdim ki abla gibi davransın bana.

Back