Görümcek'i ne yapmalı, kaynar kazana atmalı, yandım gelin dedikçe altına odun atmalı!

baştan beri mesafeliymiş,sonradan mesafeli olmamış,sorun yok bence..

Oyy ya sizin iş de zor, mesela ben baldız olarak baldan tatlıyım. Alt metindeki erotizm de cabası.

Ve fakat bir de benim baldız olma ihtimalimin hiç olmaması...
Teyze gibi olumlu bir terim varken, olumsuzlukları ve soğukluğu karşılayan "hala" olmam...
Ağlamayacağım güçlü bir kadınım. =(

Oo hakikaten kaynar kazana atılacak bir kadınmış desenize.

karakteri mesafelidir takılmayın bence siz de olduğunuz gibi olun samimiyseniz samimiyetinize devam edin onuda öyle kabul edin..

Iyi yapmissin, hep boyle davran. Fazlasini bekleme ve yapma.

Tam ben diyecektim, o kiza görümc(ek) bile diyemez, su an sadece sevgilisinin ablasi o. "Görümcesinin" iligisizliginden dem vuruyor, normal degilmis diye, eh peki, iliskinin ilk ayinda sevgilinin evine gitmek, annesi ile muhabet etmek çokmu normal allasen?

Açikça söylemek gerekirse, görümce konu sahibinden hoslanmamis. Bende hoslanmazdim dogrusu. Bu kadar erken benim aileme girmeye çalisan, benim ile israr ile iyi olmak istiyen birisinden asla hoslanmam. Cahil bir kiz olarak görüp, fazla muhabet etmek istemezdim. Bu "görümcede" sanirim ayni fikirde ve sayginligini koruyor fakat olay patlayacak gibi görünüyor ne yazikki.

SiIn gibi düşünende yok işte kimse kimsenin hayatını ve gördüğü muameleyi yapmadan saçma sapan makaralar yapıyorlar. Canım kk hatunları. Sözlüm ilk ilişkimize başladığı zaman bui sefer abuk subuk davranıp ilişkimi bozma demiş. Belki makaracı hatunlar buradan bişeyler çıkarır.

Size bir kicaman aaahhh ahhh demekten başka bir şey demiyorum. Tanımadan bilmeden böyle yorumlar ne kolay değil mi?

Benimkilerde keske azicik rahat bırakıp konusmasalar bu ne cnm boguyolar insani hayret biseyy ya ...

Size bir kicaman aaahhh ahhh demekten başka bir şey demiyorum. Tanımadan bilmeden böyle yorumlar ne kolay değil mi?
Israrla bir soru sordum vericek cevabiniz olmadigi için israrla sustunuz! Burda kimse sizinle ayni seyi düşünmek zorunda degil neden sizi desteklemeyen insanlara bu şekilde çıkışıyorsunuz ?Dediniz ki sözlümle beni kavga ettirdi bende neden dedim bu 3. Soruşum..Madem bukadar şikayetçisiniz üstü kapali konuşmayın, bana bunu bunu yaptı deyin ki bizde anlayalim sizde mi sorun yoksa sözlünüzün ablasinda mi..

demekki sizi begenmemis uygun gormemis yada kardesiyle arasinda olan iliski kotu digerlerinede aynisini yaptiysa sikinti var demektir

1. Bu sitede hiç bir üyeyi tanimiyorum, açtigi konulardaki bahs ettikleri insanlari tanimiyorum fakat gördügün gibi baya yorumum var. Yorum yapmak için birini tanamaya gerek yok

2. Sen ayrica senin ile hemfikir olmayan insanlara nasil o halde makaraci diyorsun? Taniyormusun bizi?

3. Gerçekten bu cici sirin tavirlarin ile görümcen seni niye sevmedi hiç anlamadim

Ve fakat bir de benim baldız olma ihtimalimin hiç olmaması...
Teyze gibi olumlu bir terim varken, olumsuzlukları ve soğukluğu karşılayan "hala" olmam...
Ağlamayacağım güçlü bir kadınım. =(

Teyze mi olumlu Teyzem filmini çok yanlış zamanlarda beyinlerimize kazıdılarsa demek.
Hala, neden annem bana "halası kılıklı" diyor? dediğinde sevineceğim günleri bekliyorum ben
"Beni çok sevdiğinden" diye cevap vermeyi düşünüyorum işler iyice kaosa dönsün.

Fazla konuşsa birşeylere karışsa o zamanda şikayet edersiniz.
Görümcelerin adı çıkmış ( ki kv. den daha çok karıştırdığını duşunurum ortalığı) , bu yüzden temkinli yaklaşıyordur. :)
Şaka bir yana bu durumu nişanlımıza şikayet etmenizi bile doğru bulmadım. Yaptığı birşey yok üstelik.

Çok ön yargılı akrabalarınız varmış.
Resmen arkasından konuşmuşlar ve araya fesatlık sokmuşlar farkında mısınız ?

Dertsiz basina dert ariyosun sanirim:)

Konusurlar bir turlu , konusmazlar bir türlü. .
Birak konusmasin sende konusma oldu bitti ..

Yani neden bukadar takiyosunki , ayrica kaynana ne anlatacaksin?
Kizin beni takmiyormu diceksin ?
Kaynanada sana hak vericek oylemi , oyleyse yaniliyosun ..

Senin bu soruyu sorman bile gorumceni ne kadar kafana taktigini gosterir ..
Buda onun hosuna gider ..

En en güzelini yapmış şimdiki aklım olsa bende yengemle arama mesafe koyardım. Iyi anlasanlar tabi ki vardır ama iki insanın evvela birbirini tanıyıp nerede ne yapacağını tahmin edince yakınlaşmak daha mantıklı oluyor. Ya da hiç olmasın şart değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…