baştan beri mesafeliymiş,sonradan mesafeli olmamış,sorun yok bence..Konu başlığını görünce Görümceniz size heralde çok kötü davranıyor zannettim,iftira,lak sokma,yada sizi ayırma gibi planları var zannettim ama içeriği okuyunca kadının yaptığı birşey yokmuş tek yaptığı konuşmaması ve mesafeli olması.
Oyy ya sizin iş de zor, mesela ben baldız olarak baldan tatlıyım.Alt metindeki erotizm de cabası.
Oo hakikaten kaynar kazana atılacak bir kadınmış desenize.Yok sevmese anlarım. Onu çözümlediğim ve kardeşinin anlattığına bakılırsa açıksöz biri söylerdi yani. Bazen beni sözlüme karşı üstıne gitme kızın falan diue korur. Benim hakkımda kötü bir şey söylememiş hiç. Kötü bakışını falan da yakalamadım. Farklı bişey, belki ondan küçük olduğum için ama böyle olmasaydı keşke.
karakteri mesafelidir takılmayın bence siz de olduğunuz gibi olun samimiyseniz samimiyetinize devam edin onuda öyle kabul edin..Kızlar herkese merhaba. Yine uzun bir yazı olacak sabırla okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Benim 1 buçuk yıllık bir ilişkim var ve sözlendik. Sözlümün ailesi bir tuhaf ailesi derken annesi ve ablasından kastediyorum. Çok tuhaf bir görümcem var arkadaşlar. 35 yaşında kendisi ve evli.
İlişkimizin başından beri kayınvalidem ve görümcem bana hep mesafeliler. Hatta ilişkimizin ilk 3-4 ay ayında annesiyle muhabbetimiz merhaba ve iyi akşamlar dışında olmazdı. Evlerine giderdim, bana bir saygısızlığı olmazdı fakat muhabbet de etmezdi. Sonra sonra alıştıkça benle sohbet etmeye ve bir tık daha yakın davranmaya başladılar. Beni sevmediler değil tanıştığımız ilk günden beri her ikisinede saygıda kusur etmiyorum, sürekli gülümseyip sohbet etmeye çalışıyorum. Tabı sözlendikten sonra kayınvalidem biraz daha yakın davranmaya başladı bana artık daha çok konuşabiliyoruz ama tabi yine mesafeli.
Ama görümcem nasıl bir kişilikse (gözlemlerime göre ki sözlümde tespitlerimde doğru olduğunu söylüyor fazla şımarık ve dünyası sadece arkadaşlarıyla dönen bir insan) tam 1 buçuk senedir daha benle sohbet etmedi inanabiliyor musunuz? Karşılaştığımızda hoşgeldin kardemcim nasılsın der o kadar. Saatlerce beraber oluruz tek kelime etmez, insan patlar arkadaş! Ben yinede içbir şekilde saygımı eksik etmedim etmem de. El insaf yahu insan bir nasıl gidiyor neler yapıyorsun falan der tanımaya çalışır. Beni tanımıyor bile doğru düzgün. Ben napıyım nasıl yaklaşıyım bilmiyorum. Sözlümede hep söylüyorum senin ablan bana hiç yanaşmıyor, sohbet etmiyor ama başkası gelince çenesi durmuyor varsın öyle yapsın ben saygımı eksik etmem diyorum.
Sözümüz oldu sözde yabancı gibi gitti en arka masada oturdu inanabiliyor musunuz? 5 dakika bile yanıma gelmedi nasılsın falan demeye, kalkıp bir kere bile oynamadı. Kuzenleri gösterdi bana o yakınlığı ya!
Beni sevmiyor değil, başka bir şey ama ne olduğunu çözemiyorum.
Napıyım nasıl davranıyım bilemiyorum, ama sadece zaman kolluyorum, fırsatı geldiğinde kayınvalideme tek tek anlatıcam bunları kırgınlıklarımı. Çizce nasıl bir yol çizeyim?
Iyi yapmissin, hep boyle davran. Fazlasini bekleme ve yapma.Zaten söz günü benim akrabalarımdan herkes gördü. Görümcen nasıl bir insan yanına hiç gelmedi, suratı nasıldı öyle diye. Ben yine saygımı bozmadım o gün suratını asıp en arka masada el gibi oturmasına rağmen ağızımı açıp tek kelime etmedim.
Basligi gorunce kadin sana kim bilir ne kotluk etti dedim. Ama senin icindeymis fenalik. Saygida kusur etmem diyip durup boyle bir baslik atman! Saygisizligin daniskasini yapiyosun. O sana ne saygisizlik. Mesafeli mesafeli yurutun iliskinizi. Belli ki uyusmamissiniz. Yas farki da var. Seninle her muhabbet etmeyen kaynar kazana atiliyosa vay haline.
Iliskilerin basinda zaten samimi olmak iyi degil. Insanlari uzaktan gozlemleyerek tanimaya calis sen de. Iliskiler bozulmadan karakterlerini coz. Ilk 3 4 ay ne yapmalarini bekliyodun. Ayaklarina mi kapanicaklardi nolur evlen oglusumla diye. Ne bicim konu.
SiIn gibi düşünende yok işte kimse kimsenin hayatını ve gördüğü muameleyi yapmadan saçma sapan makaralar yapıyorlar. Canım kk hatunları. Sözlüm ilk ilişkimize başladığı zaman bui sefer abuk subuk davranıp ilişkimi bozma demiş. Belki makaracı hatunlar buradan bişeyler çıkarır.Arkadaş bence konu başlığını görümcelerin adı çıkmış olduğundan ve dertli olduğundan yazmıştır çok fazla üstüne gidildiğini düşünüyorum kim olsa kendisiyle 5 kelime konuşulsun ister ki sonuçta bu herhangi biride değil eşim olacak adamın ablası.insan mutlaka ilgi bekler ilgiden kasıtta ayaklarina kapanmak yada vb seyler degil tabi .nezaketende olsa konuşulur edilir ama herkesle konuşup benle muhattap olmuyosa biri ben bunda art niyet ararim konusmak zorunda degil tamam ama konusmuyosada neden diye sormak hakkimdir diye dusunuyorum bence sizi kucuk goruyo olabilir ailesine kardesine yakistirmiyo olabilir iliskinizin nasil ilerledgni bilemem tabi ama daha once sozlunuzun baska sevgilileri olduysa ve ailesiyle tanistirdiysa gecici oldugunuzu dusunuyo olabilir kardesine baska birini uygun gormus ama kardesi istemeyince acisini sizden cikartiyo olabilir.bende sevgilimin ailesiyle tanistim hepsi sicakti muhabbet ettiler arada bi tutukluk vardi tabiki ama birilerinin kendini zorlamasi gerek zorlayacak kiside gorumcedir sonucta sizi evlerinde agirlayan ortama yabanci olmayan daha az cekingen olmasi gereken kisi o ama madem konusmamakta israr ediyo o zamanda yapicak hic bisey yok tabi sizde sallamiycaksiniz
Size bir kicaman aaahhh ahhh demekten başka bir şey demiyorum. Tanımadan bilmeden böyle yorumlar ne kolay değil mi?Tam ben diyecektim, o kiza görümc(ek) bile diyemez, su an sadece sevgilisinin ablasi o. "Görümcesinin" iligisizliginden dem vuruyor, normal degilmis diye, eh peki, iliskinin ilk ayinda sevgilinin evine gitmek, annesi ile muhabet etmek çokmu normal allasen?
Açikça söylemek gerekirse, görümce konu sahibinden hoslanmamis. Bende hoslanmazdim dogrusu. Bu kadar erken benim aileme girmeye çalisan, benim ile israr ile iyi olmak istiyen birisinden asla hoslanmam. Cahil bir kiz olarak görüp, fazla muhabet etmek istemezdim. Bu "görümcede" sanirim ayni fikirde ve sayginligini koruyor fakat olay patlayacak gibi görünüyor ne yazikki.
Israrla bir soru sordum vericek cevabiniz olmadigi için israrla sustunuz! Burda kimse sizinle ayni seyi düşünmek zorunda degil neden sizi desteklemeyen insanlara bu şekilde çıkışıyorsunuz ?Dediniz ki sözlümle beni kavga ettirdi bende neden dedim bu 3. Soruşum..Madem bukadar şikayetçisiniz üstü kapali konuşmayın, bana bunu bunu yaptı deyin ki bizde anlayalim sizde mi sorun yoksa sözlünüzün ablasinda mi..Size bir kicaman aaahhh ahhh demekten başka bir şey demiyorum. Tanımadan bilmeden böyle yorumlar ne kolay değil mi?
Size bir kicaman aaahhh ahhh demekten başka bir şey demiyorum. Tanımadan bilmeden böyle yorumlar ne kolay değil mi?
demekki sizi begenmemis uygun gormemis yada kardesiyle arasinda olan iliski kotu digerlerinede aynisini yaptiysa sikinti var demektirSiIn gibi düşünende yok işte kimse kimsenin hayatını ve gördüğü muameleyi yapmadan saçma sapan makaralar yapıyorlar. Canım kk hatunları. Sözlüm ilk ilişkimize başladığı zaman bui sefer abuk subuk davranıp ilişkimi bozma demiş. Belki makaracı hatunlar buradan bişeyler çıkarır.
Size bir kicaman aaahhh ahhh demekten başka bir şey demiyorum. Tanımadan bilmeden böyle yorumlar ne kolay değil mi?
Ve fakat bir de benim baldız olma ihtimalimin hiç olmaması...
Teyze gibi olumlu bir terim varken, olumsuzlukları ve soğukluğu karşılayan "hala" olmam...
Ağlamayacağım güçlü bir kadınım. =(
Zaten söz günü benim akrabalarımdan herkes gördü. Görümcen nasıl bir insan yanına hiç gelmedi, suratı nasıldı öyle diye. Ben yine saygımı bozmadım o gün suratını asıp en arka masada el gibi oturmasına rağmen ağızımı açıp tek kelime etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?