• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcee :/

Görümce bu konuda haklı. Bende de var bir tane gelin adayı henüz kendisine bu tarz bir çıkışta bulunmadım ama beni de bazı haller sinir ediyor. Sofradayız çat çat mesaj, küçük kardeşimi ders çalıştırıyor mesaj, bir yere oturmaya gidiyoruz sürekli arıyor, kardeşimin ertesi gün sınavı var gecenin bir yarısı olmuş hala arıyor, mesaj atıyor, nikah için eşimin ailesinin evine gitmişiz bir odaya girdi saatlerce konuşuyor, nikah yemeğindeyiz çat çat mesajlaşıyor vs vs. Hani benim de hiç hoşuma gitmeyen durumlar. Kardeşime söylerim haliniz hal değil diye ama gelin adayıma söylemedim çünkü biliyorum haklı olduğum halde tepki alırım. Tepki alan ben olsam yine iyi bana bir şey demez ama kardeşimin başının etini yer:34:

Görümce düşüncesinde haklı ama gelin adayına söyleme konusunda haksız:52:

Bu kadar ufacık şeylerden bu derece rahatsız olmanın da bir manası yok bence anneniz size hiç mi demez yeter artık yatsana diye. Onun sözlerine de böyle kin bağlıyor musunuz:9: Böyle ablaca, annece bir yaklaşım gibi görün bence.

O abla demek ki bazi seylerden rahatsiz. Kardesi ona gelip de surekli seninle mesajlasiyorsa, arasiyorsa o da kizmakta hakli. Burda bazi arkadaslarin de verdigi orneklerdeki gibi, biriyle karsilikli konusurken o kisinin zirt pirt baskasina mesaj atmasi, seninle ilgilenmemesi sinir bozucu bir durum.

Diger yandan, laf olsun diye soylemis. Kendi annemiz, kardesimiz soylese alinmayiz, ama baskasi soyleyince mi sorun oluyor? Zaten sizin muhabbetiniz varmis, simdiden maaslari, gecim derdini konusur olmussunuz. Kadin niye cekinsin ki bunu soylemeye o zaman?

Alinganlik yapmana gerek yok. Hele ki kinlenmeye, yok ipleri elime alacam diye millete bilerekten zit gitme. Sen daha 20 yasindaymissin, ipleri ne konuda ele alacaksin anlamadim ama kendini madara edersin millete. Boyle hirslara hiic girme. Iy dusun, iyi olsun. Ablanin kotu niyetle soyledigini sanmiyorum.

Back