- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
sayet oyleyse, bana bu da normal geliyor. Neden o kadar negatif bakiyorsunuz. anladigim kadariyla bu arkadaslarin yasi cok genc daha. simdiden o kadar derin iliskilere girmesinler diye dusunuyordur belki, ki ben hak veririm. Arkadasa tavsiyem olsun, eger kendisi de calismiyorsa, erkek arkadasi uzman olana kadar sakin evlenmesin. Yazik degil mi, gercekten nasil gecinecekler o parayla.
ki arkadas icin tekrar soyluyorum, bence abla kotu niyetli degildir sadece acele etmesinler, iliskilerini abartmadan surdursunler diye dusunuyordur.
Doğrudurr evet ama zaten göremiyoruz birbirimizi aramız kötüydü yeni düzeldik ablasınında böyle demesi tepemi attırıyo ama bazenden alıngalık mı yaptım diyorum kendi kendime işte :/ Anlık oluyor bazen doğal karşılayıp sınır olur artıkBu mesajlaşma konusunda ben de çok hassasım..
Sevgilimin kardeşi geldi o telefon elinden düşmüyor iki çift laf edemedik karşılıklı..
Sevgilim zaten sinirli bu konuda ben onu sakinleştirmeye çalışıyorum en sonunda ben de patladım.
Kız mesaj atıp duruyor yok oraya gitme, onu yapma, benimle ilgilen vs.
Çocuk 3 yıldır görmediği abisinin yanına gelmiş insan biraz düşünceli olur değil mi..
Kötü niyetinden değildir ama gerçekten karşındaki insan gıcık oluyor.
Hepimiz sonuçta mesajlaşıyoruz, görüşüyoruz ancak bir sınır olmalı, sınır olmazsa 3.şahıslar etkileniyor bundan.
Bence ablası haklı.
ne gereksiz bir konuşma ablasındaki
bence sevgiliniz ablasına gereken cevabı vermeliydi
ben de olsam bozulurdum
Ablayla niye böyle muhabbetlere giriyorsunuz ki? hayırlısı deyip gecin
erkek arkadaşımda 24 yaşında..Sonuçta 18 yaşını geçmiş, iki genç.
Biri 20 yaşında, öbürü ise daha büyük anladığım kadarıyla.
Telefonu kardeşinin elinden alıp, ağzına geleni söylemesi terbiyesizlik değil de nedir?
Kesinlikle tasvip etmem, bir daha o kadınla görüşmem de..
Bu kadar netim, konu sahibi de yazık babası duymasın diye akla karayı seçmiş..
Kızı böyle zor duruma sokacak ne yaptılar dersiniz?
Sadece gece yarılarına kadar konuştular...
bilemiyorum ama ortada samimiyet olsa bu durum hoş karşılanır bi yakın arkadaşının demesi var bide erkek arkadaşımın ablasının arasındaki fark dağlar kadar..Ben alınacak bir durum hissetmedim açıkçası. Kadın şaka da yapmış olabilir. Ki genelde bu tarz laflar şaka olsun diye söylenir. 'Biraz daha az mesajlaşı, bozulmaz' gibisinden. Bunlar şaka amaçlı söylenir.
Valla konuyu ben değil hep o açıyor.Ben düşüncelerini hiç sölemedim ablasına..Samimiyetime dikkat edicem zaten artık..Valla ben de bu kısma takıldım.
Senin muhatabın ablası değil ki daha şimdiden nişandır, evdir gereksiz yüz göz olduğunuzdan daha çok canın sıkılır senin.
Belli yani daha sevgili olduğunuz için çok ciddiye almıyo gibi zira yaşında evlilik için küçük zaten.
Evlenince zaten yeterince içli dışlı olucaksınız şimdiden telefonlaşmalar, görüşmeler böyle canını sıkar durur.
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.. sen niye erkek arkadasının ablası ile simdiden böyle muabbetlere giriyorsun ki?
biraz mesafe her zaman iyidir.
Görümce adayın biraz patavatsızmış. Rahatsız olduysa bunu kardeşine deseymiş sana değil
sevgilinin de telefonu ablasına "gel kız konuşş"diye seslenmesi de ayrıca abes geldi bana.
erkek arkadaşımda 24 yaşında..
Ablasıyla kounuşuym diye aramış düşünmesi güzel bir şey ama o lafı soktugu halde hala konuşmamı bekliyor bir yandan babam duyucak korkusu bende o anda kapadım napayım evde zorda kalmamak için..Bende sevmiyorum ablasını kıl oldum daha ciddiyet olmadan demiştim onada ev oturmasına falan gelmesin gündüz diye..Saçmalama hayatım demişti ama şimdi evlenirsek inşallah gelemez ablası kocası tutupta onu doğuya göndermez.. Uzmanlık olursa yanımıza gelmezsin diye kinayeli konşmuştu ablası temelli göremeyiz dedi bende görürsünüz gelir sizin yanınıza tek derdiniz bu olsun dedm
bilemiyorum ama ortada samimiyet olsa bu durum hoş karşılanır bi yakın arkadaşının demesi var bide erkek arkadaşımın ablasının arasındaki fark dağlar kadar..
Görümce diye açtım konuyu ama evli yada nişanlı değilim erkek arkadaşımın ablası sorunUzmanlık olduğu için ankaraya sağlık raporu için gitti bu yüzden ablasından kalıyor.Geçenlerde biraz tartışık ayrıldık sonra tekrar birleştik neyse efendim mesajlaşıyoruz sürekli..Gece saat 12 gibi aradım açtım efendm dedim napıyosun dedi erkek arkadaşım iyiym yataga uzandım işte sen napıyorsun dedim bende oturuyorum işte dedi,sonra ablasına gel kız konuş dedi. Ablası aldı eline telefonu nasılsın canım dedi iyiyim abla sen nasılsn dedim bende iyiyim sesin buruk geliyo çok mu özledn sevgilini dedi evet çok özledim dedim iyi iyi özle dedi,sen nasılsın dedim iyiyim çocuklarla ugraşıyorum dedi iyii dedim,Sevgiline sölüyorum yatmıyo daha sende yatmamışın bu saate ayakta ne işin var uykun gelmedi mi dedi bende geldi dedim eee o zaman ne konuşuyosunuz dedi..erkek arkadaşımda geç msj atıyordu telefonum kafayı yedi o yuzden atamadım demişti bende telefonu düzelsin de iyi geceler diyip yatarım diye bkliyordum ..Tuttu ablası sen yatmadın diye sordu herşeyi açıklıcak halim yok diye telefon bozulduda onu düzeltmeye çalıştım abla dedim ne de begenirsiniz? Az mesajlasın sizde her an her daka msj mı atılır dedi.Sustum bişey diyemedim taş gibi oturdu bende abla şimdi kapatmam lazım dedim kapadım.Moralim çok bozuldu canım sıkıldı :18: erkek arkadaşım mesaj attı hemen hayırdır diye..Bende babam ayakta sesi çıkmıyor tvden de ses gelmiyor bi kez daha riske atamam bizi hayatım kapımıda dinliyor olabilir biliyosun o yuzden dedm tamam dedi iyi geceler dedim kapadım..Ama çook zoruma gitti ablasının bana öyle demesi ben mi alınganım sizce yoksa o lafımı ağır kızlar? :26: Sabahta msj atmadım o kendi attı geç cevap attm hep niye geç atıyorsun sen bugun dedi saçımı yapıyorum dedim hea tamam o zaman canım dedi..Ablasımı bozuyor diye düşünmeden edemiyorum ya Sizce ablası niye böyle bunu demesi normal mi:18:
Anlıyorum canım, aman çok taviz verme.
Değerlerinin farkında ol, istemediğin şeyleri yapma.
O ablasıyla da fazla yüz göz olma.
Bir daha da arayıp, konuşmak isterse bir bahane bul.
Ders çalışıyorum, meşguldüm vs..
Daha şimdiden ipler elinde olsun istiyor gibi geldi bana. Umarım yanlış düşünüyorumdur.
Sakın fırsat verme canım, Allah kolaylıklar versin
kadının belki bi sıkıntısı varsa size yansıtmış olabilir bunu.keşke erkek arkadaşınıza konuyu geçiştirmek yerine biraz kırıldığınız söyleseydiniz belki durumu size açıklardı.
Biraz önce söyledim ablan sanada çok mesajlaşmayın dedimi dedim yoo demedi dedi bende dün akşam bana syledi de dedim
Çok teşekkür ederimm :)
Dediklerinize dikkat edicem ve ipleri ona bırakmıcamm :)
Tüm dediklerini yapıcam valla moralim azda olsa düzeldi Allah razı olsun :):13:
erkek arkadaşımda 24 yaşında..
Ablasıyla kounuşuym diye aramış düşünmesi güzel bir şey ama o lafı soktugu halde hala konuşmamı bekliyor bir yandan babam duyucak korkusu bende o anda kapadım napayım evde zorda kalmamak için..Bende sevmiyorum ablasını kıl oldum daha ciddiyet olmadan demiştim onada ev oturmasına falan gelmesin gündüz diye..Saçmalama hayatım demişti ama şimdi evlenirsek inşallah gelemez ablası kocası tutupta onu doğuya göndermez.. Uzmanlık olursa yanımıza gelmezsin diye kinayeli konşmuştu ablası temelli göremeyiz dedi bende görürsünüz gelir sizin yanınıza tek derdiniz bu olsun dedm
bilemiyorum ama ortada samimiyet olsa bu durum hoş karşılanır bi yakın arkadaşının demesi var bide erkek arkadaşımın ablasının arasındaki fark dağlar kadar..
Çok teşekkür ederimm :)
Dediklerinize dikkat edicem ve ipleri ona bırakmıcamm :)
Tüm dediklerini yapıcam valla moralim azda olsa düzeldi Allah razı olsun :):13:
canim, bence sen suan cok ama cok yanlis yonlendiriliyorsun. Ne diycegimi sasiriyorum sok oluyorum walla.. diger hanimefendi belki kendi gorumcesinden cok cekmistir, o yuzden fazla tedbirlidir diye soyluyor olabilir. ama resmen dis biletiyor suan sana. Bence sen cok samimi de olma, ama araya oyle mesafe filan da koyma. Sonra sevilmeyen istenmeyen olursun haberin olsun.
Kayin validem biz universitede okurken, aynen boyle telefonu almisti ve `siz simdiden niye boyle bir suru seyler konusuyorsunuz, once okullarinizi bitirin, daha sizin 40 firin ekmek yemeniz lazim` filan gibi seyler soylemisti. seninkinden farkli degil. Bende biraz uzulmustum ama onemsemedim sonradan. Simdi onun icin bnden kiymetlisi yok. Aksini yaparsan, istenmeyen olursun. Sen iyi ol, kotu olan yine kotu olsun.
nyse ben artik baska bise yazmiycam, cunku bu kadar sade birsey icin insanlarin seni kinlendirdigini gorunce rahatsiz oluyorum. hoscakal cnm.
Burda benden dem vurmuşsunuz sanıyorum ki.
Pardon da herkes istediğini yazar bu forumda. Ben de kendi görüşümü yazdım; gayet de bu benim hakkım.
Siz nasıl görümceyi haklı buluyorsanız, ben de haksız buluyorum. Bunun kadar doğalı var mı?
Ama ben niye bu kadar kayıtsız kalmanıza şaşırmadım. Siz de bir görümce olabilir misiniz?.
Ben kimseyi kinlendirmiyorum, haşa böyle bir hakkım olabilir mi?
Bu benim düşüncemdir, sevmemiş olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız öyle değil mi?
Daha fazla yorum yapmayacağım, ortamı tartışmaya sürükleyecek değilim.
Ama koskoca kadınların küçücük kızları ezmesine dayanamıyorum, o yüzden bu kadar tepki verdim.
Ayrıca ben evli değilim; görümcem vs yok. Bilginize.
Size iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?