- 14 Mart 2014
- 255
- 58
- 43
Görümce diye açtım konuyu ama evli yada nişanlı değilim erkek arkadaşımın ablası sorun Uzmanlık olduğu için ankaraya sağlık raporu için gitti bu yüzden ablasından kalıyor.Geçenlerde biraz tartışık ayrıldık sonra tekrar birleştik neyse efendim mesajlaşıyoruz sürekli..Gece saat 12 gibi aradım açtım efendm dedim napıyosun dedi erkek arkadaşım iyiym yataga uzandım işte sen napıyorsun dedim bende oturuyorum işte dedi,sonra ablasına gel kız konuş dedi. Ablası aldı eline telefonu nasılsın canım dedi iyiyim abla sen nasılsn dedim bende iyiyim sesin buruk geliyo çok mu özledn sevgilini dedi evet çok özledim dedim iyi iyi özle dedi,sen nasılsın dedim iyiyim çocuklarla ugraşıyorum dedi iyii dedim,Sevgiline sölüyorum yatmıyo daha sende yatmamışın bu saate ayakta ne işin var uykun gelmedi mi dedi bende geldi dedim eee o zaman ne konuşuyosunuz dedi..erkek arkadaşımda geç msj atıyordu telefonum kafayı yedi o yuzden atamadım demişti bende telefonu düzelsin de iyi geceler diyip yatarım diye bkliyordum ..Tuttu ablası sen yatmadın diye sordu herşeyi açıklıcak halim yok diye telefon bozulduda onu düzeltmeye çalıştım abla dedim ne de begenirsiniz? Az mesajlasın sizde her an her daka msj mı atılır dedi.Sustum bişey diyemedim taş gibi oturdu bende abla şimdi kapatmam lazım dedim kapadım.Moralim çok bozuldu canım sıkıldı :18: erkek arkadaşım mesaj attı hemen hayırdır diye..Bende babam ayakta sesi çıkmıyor tvden de ses gelmiyor bi kez daha riske atamam bizi hayatım kapımıda dinliyor olabilir biliyosun o yuzden dedm tamam dedi iyi geceler dedim kapadım..Ama çook zoruma gitti ablasının bana öyle demesi ben mi alınganım sizce yoksa o lafımı ağır kızlar? :26: Sabahta msj atmadım o kendi attı geç cevap attm hep niye geç atıyorsun sen bugun dedi saçımı yapıyorum dedim hea tamam o zaman canım dedi..Ablasımı bozuyor diye düşünmeden edemiyorum ya Sizce ablası niye böyle bunu demesi normal mi:18: