Görümce !!!

Acaba yazım hatası falan mı var ya da işin detayı mı farklı? Başka türlü düşünesim var senaryoyu bir dk. Ya bayan belki o dönem aldırmayı düşünmüştür kaynanası da yapma etme demek yerine onaylamıştır işine gelmiştir e şimdi aldırdığına pişman olduğu için suçu kaynanaya yüklüyordur. Yok neresinden tutsak elde kalıyor iyi bir çıkarım yapamadım. Nasıl bir zihniyet bu ya.

Yok artık ya siz anne mi olacaksınız bir de ?????????
lutfen konusmalariniza dikkat edin olaylarin ne oldugunu bilmeden laf soylemek kolay benim babam yok annem baska ulkede ve biri 3 e giden biri 2 yasinda acaba dogdugunda tek basina bakmak kolaymi en kotu bir doktora gidildiginde geridekinee kim bakicakti ona bakarken digerleri ne olucakti ve kucugu duz duvara tirmanirken tek basina 3 cocuk kolay degil 3 umuz atesler icinde hastayken kapimi acan olmadi hersey gorundugu gibi kolay degil aldirmakta gorundugu gibi basit olmadi caresizlik farkli bisey

bence ikinizde gitmeyin çünkü giderseniz bu onlara yüz vermek olur ve astarini da isterler emin olun mesafenizi koruyun ve onları takmayin

Katil olmaktan daha kötü birşey yoktur sanırım..

Onceki konusuna baktim. 2013 yilinda bebeginin cinsiyeti bile belliymis. Kiz cocugu olacak diyor ki ileride oglan olur mu bu? Cinsiyeti belli olana kadar neden aldirmiyor. Elli ayakli bebek olmus. Vicdansizliktan baska bisey degil. Kendi aldirmak istediyse yuklemesin kimseye sucu. Ahirette hesabini kendisi verecek?

gècekten size hayret ediyorum 3. cocugu olup 4. yu aldirirsiniz ozaman normal olur tek basima yapamiyacaktim yaparken 2 cocuk ne hallere giricekti herkesin fikri baska yargilamanyerine farkli sekilde sorabilirsiniz

Bence asla gitme. Dünürlere anlatsin kv ve piskopat görümce sizin niye gelmediginizi.

Hoş oğlum yok ama ben şahsen bu tip bir aileden kiz almazdim

Ben kolaydır demedim. Neden kv nize suç attınız? O bakacak diye mi hamile kalmıştınız ?

gècekten size hayret ediyorum 3. cocugu olup 4. yu aldirirsiniz ozaman normal olur tek basima yapamiyacaktim yaparken 2 cocuk ne hallere giricekti herkesin fikri baska yargilamanyerine farkli sekilde sorabilirsiniz
Siz de kimseye malzeme olmadan direk konuyu güzelce yazın o zaman. Öyle bir msj a direk tepki geleceğini çokkkk iyi biliyorsunuz !

bunda ne var anlayamadim siz hamile kalinca istediginiz bisey olmadi mi

Kv yaşamıyor olsaydı kimi suçlayacaktın ?

Kusura bakmayın çaresizliği anlarız ama bence bu çaresizlik değil madem zor durumdasınız o bebeği yapmazsınız dikkatli olursunuz çocuğun oluşmaması için ne yapılması gerektiğini anlatmamıza gerek yok heralde türlü yollar var o kısma hiç girmek istemiyorum ama bence çaresiz değil suçlusunuz.

2 cocugunuz varken 3. Konusunda daha dikkatli olsaydiniz. Tamam bakimi zor bilmem ne cart curt mazeretleriniz size gore gecerli olabilir. Bu olaylarin icinde kv ne alaka. Neden onu gunah kecisi ilan ediyorsunuz? Bakmak zorunda mi sizin cocugunuza? Ben en cok verdiginiz kararlarin sucunu baskasina yuklemenize kiziyorum. Yaptiysaniz yaptiniz. Kv'de bir suc yok.

Ben de onu diyorum işte.... konuyu neden kv ye getirdi acaba ? Hem açıklamıyor da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…