• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce !!!

bunda ne var anlayamadim siz hamile kalinca istediginiz bisey olmadi mi
Yani erkek degil diye aldirdiniz oyle mi. Bu soruyu sorarken 2 cocugunuz yok muydu. O zaman nasil bakacagim diye dusunmediniz gayet rahat erkek bebek hayalleri kuruyordunuz sonra ne olduysa birden bire 3. Cocuga bakamam diye fikir mi geldi. 14. 15. Haftaya kadar akliniz neredeydi. Sirf cinsiyeti kiz diye aldirmissaniz size gercekten diyecek sozum yok. Yazik!!!

Yine laf sokacaklar yine miralin bozulacak hamile halinle belkide aglayarak geri doneceksin.bu saate kadar konusmamissin mesafe olmus bisey kaybettinmi? Daha bu saatten sonra sen onlari yada onlar seni kazansa ne olur ? Ben olsam gitmem.ne maluk eski sevgilisde orda olmayacagi.her zaman bir sonraki adimi dusunun.oraya gittiginzde yuzunuze bakmazlarsa daha kotu olur bence

Yani erkek degil diye aldirdiniz oyle mi. Bu soruyu sorarken 2 cocugunuz yok muydu. O zaman nasil bakacagim diye dusunmediniz gayet rahat erkek bebek hayalleri kuruyordunuz sonra ne olduysa birden bire 3. Cocuga bakamam diye fikir mi geldi. 14. 15. Haftaya kadar akliniz neredeydi. Sirf cinsiyeti kiz diye aldirmissaniz size gercekten diyecek sozum yok. Yazik!!!
ne 14 15 i bence iyi oku 5 haftalikken aldirdim planli bir gebelik degildi 2 kizim olduktan sonra ilerisi icin dusunmek sucmu bunu herkes yapmiyomu cok ilgincsiniz gecmisteki istegimle bunu bir tutuyosunuz

ben olsam o istemeye gider damat ve ailesine bu ailenin karakter olarak aslında şöyle böyle olduklarını anlatır buraya da olay çıkmasın diye geldiğimi yineler çeker giderim :D güzel olur yani düşündüm de:D

gecmiste annem yanimdaydi ve istiyodum annem gittikten sonra boyle bir istek kalmafi bakamiycagim icin bunu dusunmek suc degil herzaman fikirler degisiyo

Ben de onu diyorum işte.... konuyu neden kv ye getirdi acaba ? Hem açıklamıyor da ...
Diyorum ki neden cinsiyeti belli olana kadar aldirmadin. Ne var bunda siz hic bebeginizin cinsiyeti hakkinda bisey istemediniz mi diyor. Olaya bakin. Cinsiyet belli olana kadar gayet guzel 3. Bebekle yasaniyor ama ne hikmetse cinsiyeti kiz olan 3. Bebek yuk oluyor! Cunku ne var bunda biz erkek bebek istiyoruz. Mevzu 3. Cocuk degil mevzu cinsiyet!!!

Diyorum ki neden cinsiyeti belli olana kadar aldirmadin. Ne var bunda siz hic bebeginizin cinsiyeti hakkinda bisey istemediniz mi diyor. Olaya bakin. Cinsiyet belli olana kadar gayet guzel 3. Bebekle yasaniyor ama ne hikmetse cinsiyeti kiz olan 3. Bebek yuk oluyor! Cunku ne var bunda biz erkek bebek istiyoruz. Mevzu 3. Cocuk degil mevzu cinsiyet!!!
ya 3. cocuk kiz diye kim dedi farkindamisin 5 haftalikti diyorum

gecmiste annem yanimdaydi ve istiyodum annem gittikten sonra boyle bir istek kalmafi bakamiycagim icin bunu dusunmek suc degil herzaman fikirler degisiyo
Bu da doğru değil. Kimse sizin bebeğinize bakmak zorunda değil anneniz dahil. Annenize güvenerek o çocuğu niye yapıyorsunuz ki. Neyse daha fazla üstünüze gelmek istemiyorum bence siz yeterince pişmansınızdır canınız yanıyordur diye umuyorum...

Back
X