Görümce !!!

Ilgincsiniz! Kvde guvenip ondan izin alip mi yaptiniz cocugu da onun yuzunden aldiriyorsunuz? Kendi hatalarinizi neden baskalarina yukluyorsunuz? Bu nasil bir zihniyet? Kv bakmiyor diye mi aldirdiniz bebegi. Siz nesiniz? Sap mi saman mi çali mi? Dogurdugunuz cocuga bakamayacak kadar aciz misiniz? Hem oyle bile olsa onu yapma iradesi de sizde degil mi? Neden yaptiniz? Şaştım kaldim piskinliginize!!!
Acaba yazım hatası falan mı var ya da işin detayı mı farklı? Başka türlü düşünesim var senaryoyu bir dk. Ya bayan belki o dönem aldırmayı düşünmüştür kaynanası da yapma etme demek yerine onaylamıştır işine gelmiştir e şimdi aldırdığına pişman olduğu için suçu kaynanaya yüklüyordur. Yok neresinden tutsak elde kalıyor iyi bir çıkarım yapamadım. :olamaz:Nasıl bir zihniyet bu ya.

Yok artık ya siz anne mi olacaksınız bir de ?????????
lutfen konusmalariniza dikkat edin olaylarin ne oldugunu bilmeden laf soylemek kolay benim babam yok annem baska ulkede ve biri 3 e giden biri 2 yasinda acaba dogdugunda tek basina bakmak kolaymi en kotu bir doktora gidildiginde geridekinee kim bakicakti ona bakarken digerleri ne olucakti ve kucugu duz duvara tirmanirken tek basina 3 cocuk kolay degil 3 umuz atesler icinde hastayken kapimi acan olmadi hersey gorundugu gibi kolay degil aldirmakta gorundugu gibi basit olmadi caresizlik farkli bisey

Eşimle birbirimizi çok severek evlendik hala öyle sevgimiz saygımız eksilmedi
Eşimin ailesi beni hiçbir zaman istemedi kabul etmedi bu yüzden eşimin ailesinden habersiz olmuştu nikahımız ve sonrasında düğünümüze sadece dedesi gelmişti ne bir kız istemem ne bir nişanım hiçbir şeyim olmadı içimde uktedir.
Düğünümüze gelmedikleri gibi hep bir nifak sokma ara bozma akrabaları bize karşı doldurma çabasında oldular bu olaylarda görümcemde bas aktördü hatta düğünümüzün zamanında eşimin eski sevgilisi ile sıkı fıkı oldular 1 yıldır kayınpederim hariç hiçbiri ile görüşmüyoruz eşim ve ben
Şimdi görümcemi istemeye geleceklermiş kayınpederim abisi olarak sende gel ama karın gelmesin huzursuzluk çıkmasın demiş eşim karımın olmadığı yerde benimde işim yok demiş mutlu oldum eşimin tavrına ama diğer yandan hala istenmemek böyle mikrop bakteri gibi bi muamele görmek moralimi bozuyor ayrıca tamam karınıda al gel demesinden de korkuyorum benim yaşayamadığım şeyleri hemde onlar yüzünden onun yaşadığını görmek üstelik bu gününü paylaşmak istemiyorum diğer yandan eşimin onların yanına asla yalnız göndermem ne yapmalıyım

Ek: hamile olduğumu öğrenince bana ölsün gebersin karnındaki dedi bunu eşime söyleyince eşim ondan hesabını sorunca ben sorumluluk alamazsınız o yüzden bebek olmasa daha iyi diye iyi anlamda söyledim demiş
bence ikinizde gitmeyin çünkü giderseniz bu onlara yüz vermek olur ve astarini da isterler emin olun mesafenizi koruyun ve onları takmayin

lutfen konusmalariniza dikkat edin olaylarin ne oldugunu bilmeden laf soylemek kolay benim babam yok annem baska ulkede ve biri 3 e giden biri 2 yasinda acaba dogdugunda tek basina bakmak kolaymi en kotu bir doktora gidildiginde geridekinee kim bakicakti ona bakarken digerleri ne olucakti ve kucugu duz duvara tirmanirken tek basina 3 cocuk kolay degil 3 umuz atesler icinde hastayken kapimi acan olmadi hersey gorundugu gibi kolay degil aldirmakta gorundugu gibi basit olmadi caresizlik farkli bisey

Katil olmaktan daha kötü birşey yoktur sanırım..

Acaba yazım hatası falan mı var ya da işin detayı mı farklı? Başka türlü düşünesim var senaryoyu bir dk. Ya bayan belki o dönem aldırmayı düşünmüştür kaynanası da yapma etme demek yerine onaylamıştır işine gelmiştir e şimdi aldırdığına pişman olduğu için suçu kaynanaya yüklüyordur. Yok neresinden tutsak elde kalıyor iyi bir çıkarım yapamadım. :olamaz:Nasıl bir zihniyet bu ya.
Onceki konusuna baktim. 2013 yilinda bebeginin cinsiyeti bile belliymis. Kiz cocugu olacak diyor ki ileride oglan olur mu bu? Cinsiyeti belli olana kadar neden aldirmiyor. Elli ayakli bebek olmus. Vicdansizliktan baska bisey degil. Kendi aldirmak istediyse yuklemesin kimseye sucu. Ahirette hesabini kendisi verecek?

Ilgincsiniz! Kvde guvenip ondan izin alip mi yaptiniz cocugu da onun yuzunden aldiriyorsunuz? Kendi hatalarinizi neden baskalarina yukluyorsunuz? Bu nasil bir zihniyet? Kv bakmiyor diye mi aldirdiniz bebegi. Siz nesiniz? Sap mi saman mi çali mi? Dogurdugunuz cocuga bakamayacak kadar aciz misiniz? Hem oyle bile olsa onu yapma iradesi de sizde degil mi? Neden yaptiniz? Şaştım kaldim piskinliginize!!!
gècekten size hayret ediyorum 3. cocugu olup 4. yu aldirirsiniz ozaman normal olur tek basima yapamiyacaktim yaparken 2 cocuk ne hallere giricekti herkesin fikri baska yargilamanyerine farkli sekilde sorabilirsiniz

Bence asla gitme. Dünürlere anlatsin kv ve piskopat görümce sizin niye gelmediginizi.

Hoş oğlum yok ama ben şahsen bu tip bir aileden kiz almazdim

Ben kolaydır demedim. Neden kv nize suç attınız? O bakacak diye mi hamile kalmıştınız ?

gècekten size hayret ediyorum 3. cocugu olup 4. yu aldirirsiniz ozaman normal olur tek basima yapamiyacaktim yaparken 2 cocuk ne hallere giricekti herkesin fikri baska yargilamanyerine farkli sekilde sorabilirsiniz
Siz de kimseye malzeme olmadan direk konuyu güzelce yazın o zaman. Öyle bir msj a direk tepki geleceğini çokkkk iyi biliyorsunuz !

Onceki konusuna baktim. 2013 yilinda bebeginin cinsiyeti bile belliymis. Kiz cocugu olacak diyor ki ileride oglan olur mu bu? Cinsiyeti belli olana kadar neden aldirmiyor. Elli ayakli bebek olmus. Vicdansizliktan baska bisey degil. Kendi aldirmak istediyse yuklemesin kimseye sucu. Ahirette hesabini kendisi verecek?
bunda ne var anlayamadim siz hamile kalinca istediginiz bisey olmadi mi

Kv yaşamıyor olsaydı kimi suçlayacaktın ?

Kusura bakmayın çaresizliği anlarız ama bence bu çaresizlik değil madem zor durumdasınız o bebeği yapmazsınız dikkatli olursunuz çocuğun oluşmaması için ne yapılması gerektiğini anlatmamıza gerek yok heralde türlü yollar var o kısma hiç girmek istemiyorum ama bence çaresiz değil suçlusunuz.

2 cocugunuz varken 3. Konusunda daha dikkatli olsaydiniz. Tamam bakimi zor bilmem ne cart curt mazeretleriniz size gore gecerli olabilir. Bu olaylarin icinde kv ne alaka. Neden onu gunah kecisi ilan ediyorsunuz? Bakmak zorunda mi sizin cocugunuza? Ben en cok verdiginiz kararlarin sucunu baskasina yuklemenize kiziyorum. Yaptiysaniz yaptiniz. Kv'de bir suc yok.

2 cocugunuz varken 3. Konusunda daha dikkatli olsaydiniz. Tamam bakimi zor bilmem ne cart curt mazeretleriniz size gore gecerli olabilir. Bu olaylarin icinde kv ne alaka. Neden onu gunah kecisi ilan ediyorsunuz? Bakmak zorunda mi sizin cocugunuza? Ben en cok verdiginiz kararlarin sucunu baskasina yuklemenize kiziyorum. Yaptiysaniz yaptiniz. Kv'de bir suc yok.

Ben de onu diyorum işte.... konuyu neden kv ye getirdi acaba ? Hem açıklamıyor da ...

X